Faza națională la handbal (gimnaziu băieți) din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar se va disputa la Cumpăna

 

 
  • La competiția din comuna constănțeană vor participa opt echipe, din șapte județe și din municipiul București. 
 
O nouă întrecere sportivă națională de calibru se va disputa la Cumpăna, grație infrastructurii existente în comuna constănțeană, a condițiilor și a organizării ireproșabile a gazdelor. Este vorba de faza națională a competiției de handbal (la gimnaziu băieți) din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.
 
Turneul se va disputa, în campusul școlar din Cumpăna, în perioada 19 - 22 mai, în organizarea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Primăria Cumpăna. Echipele participante sunt: Școala Gimnazială „Ion Creangă“ (județul Suceava), Școala Gimnazială „George Emil Palade“ (județul Buzău), Școala Gimnazială „I. A. Bassarabescu“ (județul Prahova), LPS Tg. Jiu, Liceul Tehnologic „Ștefan Hell“ (localitatea Sântana, județul Arad), Școala Gimnazială nr. 11 „Ștefan O. Iosif“ (județul Brașov), Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ Baia Mare (județul Maramureș) și Școala Gimnazială nr. 59 București.
 
La faza zonală a întrecerii de fotbal gimnaziu băieți a ONSS, turneu desfășurat la Brăila, județul Constanța a fost reprezentat de echipa Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna, care a devenit vicecampioană regională.  
 
Au participat reprezentativele județelor Brăila, Tulcea, Galați, Vrancea, Buzău și Constanța, competiția disputându-se în sistem Berger, campionat (fiecare cu fiecare). Echipa liceului din Cumpăna a avut un parcurs foarte bun, încheind turneul fără înfrângere, dupăce a înregistrat trei victorii și două rezultate de egalitate. Echipa din Cumpăna a reușit să câștige chiar și meciul cu reprezentanta județului Galați (cea care s-a clasat pe locul întâi la final). Rezultatele au fost: Vrancea - Cumpăna 2-2, Cumpăna - Galați 3-1, Brăila - Cumpăna 1-1, Tulcea - Cumpăna 0-6, Cumpăna - Buzău 6-1. Clasament pe podium: 1. Galați - 12p, 2. Cumpăna - 11p, 3. Vrancea - 8p. De asemenea, golgheterul turneului, cu nouă reușite, a fost Ionuț David Zamfir, component al echipei din Cumpăna.
 
Nicolae Dinculescu, profesorul antrenor al formației Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, a abordat turneul cu următorul lot de jucători: Ionuț David Zamfir, Elvis Gabriel Regep, Robert Popa, Vladuț Ionuț Leontescu, Haris Miroiu, Ionuț Alexandru Bărbulescu, Catălin Andrei Albină, Becali Sali, Antonio Cordunianu și Cosmin Nicolae Prună.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
 
Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna, vicecampioană regională la ONSS (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei Echipa de fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia, clasată pe șase la faza națională a ONSS (GALERIE FOTO)

30 May 2022 1704

Faza finală a ONSS la handbal băieți (gimnaziu) s-a desfășurat la Cumpăna. Școala „Ion Creangă“, câștigătoare (GALERIE FOTO)

24 May 2022 1132

Volei Echipa de fete a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși“ Medgidia, calificată la faza națională a ONSS (GALERIE FOTO)

16 May 2022 1284

Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ din Cumpăna, vicecampioană regională la ONSS (GALERIE FOTO)

11 May 2022 764

S-a calificat la turneul semifinal Echipa de volei a Şcolii 12 „B.P. Hasdeu“ Constanţa, campioană judeţeană la ONSS (galerie foto)

11 Mar 2019 3561

Echipa de badminton a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria“ Constanţa, calificată la faza de zonă a ONSS (galerie foto)

06 Mar 2019 1832

Sergiu Ursu, cel mai tehnic jucător Echipa de baschet a Liceului Teoretic „Decebal“ s-a calificat la turneul final al al ONSS

18 Feb 2019 1681

Constanţa. Echipa Liceului Teoretic „Decebal“, campioană pe judeţ la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (galerie foto)

03 Feb 2019 2602

Jucători de la BC Athletic s-au duelat în finala masculină a ONSS Şi-a păstrat coroana. Traian l-a învins pe Decebal şi la baschet! (galerie foto)

15 Mar 2018 2204

Liceenii din Constanţa joacă baschet, duminică, în Turneul Final Four al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar

07 Mar 2018 1641

Elevii s-au întrecut pe stadionul Farul la ONSS şi la Gimnaziadă

09 Apr 2017 3072

Meciurile din competiţia de baschet a liceelor se vor desfăşura în sala „Tomis“ din Constanţa (documente)

21 Feb 2017 2145

Echipa de oină din Năvodari, locul şapte la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

12 May 2014 1895

Au câştigat ambele turnee la care au participat până acum Puştii din Valu lui Traian au crescut în trei luni cât alţii în zece (galerie foto)

30 Jul 2013 2764

Rugbyştii lui Adrian Pllotschi, medaliaţi cu bronz pe ţară

27 May 2013 2195