FC Farul Constanța Mijlocașul Marius Chindriș crede că lupta la promovarea în Liga 1 va fi aprigă și în sezonul 2020/2021

  • Cine va reuși să lege cât mai multe rezultate pozitive va avea câștig de cauză la promovarea din Liga a 2-a.


Mijlocașul Marius Chindriș, cel care a fost prima achiziție a FC Farul Constanța în această vară, este de părere că echipa e pe drumul cel bun cu pregătirea.

„După lunga pauză pe care am avut-o, suntem pe drumul cel bun cu pregătirea, ne simțim din ce în ce mai bine. E foarte bine că suntem cu toții sănătoși și putem să muncim, ca să ne atingem scopurile antrenamentelor. Va fi benefic în timpul campionatului. A fost un sezon intens, mai ales în ultima etapă din play-off și eu cred că au promovat direct două echipe care au fost cele mai constante. Cred că formațiile care vor începe stagiunea vor fi echilibrate valoric, cu suporteri în spate. Va fi un campionat destul de puternic. Lupta la promovare va fi una strânsă, iar cine va reuși să lege cât mai multe rezultate pozitive cred că va avea câștig de cauză“, a declarat fotbalistul.


Baraje cu UTA, căpitan la Petrolul

În vârstă de 29 de ani, Marius Chindriș a evoluat în sezoanele trecute la UTA, cu care a jucat în două rânduri barajul de promovare în prima ligă, și la Petrolul Ploiești, unde a purtat banderola de căpitan. În ultimele luni a evoluat la Viitorul Șelimbăr, în Liga a 3-a, după ce semnase inițial cu ASA Tg. Mureș, însă echipa s-a desființat.

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)


Citește și:

Marius Chindriș, primul transfer al verii pentru FC Farul Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Marius Chindriș, primul transfer al verii pentru FC Farul Constanța

14 Jun 2020 4185