FC Farul Constanța și fotbalul constănțean l-au pierdut și pe Ioan Ghirca

  • Ioan Ghirca, fost fotbalist, antrenor și observator județean, a decedat la vârsta de 69 de ani.
 
O altă glorie a FC Farul Constanța și a fotbalului constănțean s-a stins din viață.
 
Este vorba de Ioan Ghirca, fost fundaș (dreapta sau stânga) al „marinarilor”, care a încetat din viață la 69 de ani. Ghirca a mai jucat fotbal la Câmpia Turzii (de unde a venit la Farul, la 19 ani, stabilindu-se apoi la Constanța), iar o altă echipă din cariera sa a fosr Dunărea Galați. A activat și ca antrenor (promovând în Divizia C formația Gloria Murfatlar), dar a fost și observator județean.
 
„Regret nespus moartea lui Ioan Ghirca. A fost un jucător excepțional (dedicat teribil echipei și clubului), dar și o persoană de mare calitate”, a declarat Vasile Mihu, o altă glorie a FC Farul, fost președinte al Asociației Județene de Fotbal Constanța.
 
Pe 13 mai 2017, Ioan Ghirca a onorat invitația SSC Farul Constanța de a da startul simbolic la meciul dintre echipa înființată de suporteri și CS Eforie, care s-a jucat pe terenul ITC din Constanța, în Liga a 4-a. Observator la acea partidă a fost delegat un alt fost mare jucător al FC Farul, George Drogeanu. Imaginea acestui articol este de la confruntarea de acum trei ani, cu Ioan Ghirca în centru, încadrat de Radu Lefca (atunci oficial al SSC Farul - stânga) și de George Drogeanu (dreapta).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Ioan Ghirca a dat startul meciului SSC Farul - CS Eforie (galerie foto)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ioan Ghirca a dat startul meciului SSC Farul - CS Eforie (galerie foto)

13 May 2017 2929

AJF Constanţa a anunţat termenul limită de înscriere în campionat

21 Jul 2015 2460