FC Farul Constanța, test cu Naționala lui Adrian Mutu Mihai Eșanu - „Așteptăm cu nerăbdare acest amical. Va fi de bun augur“

  • FC Farul și Naționala de tineret se întâlnesc la Buftea într-o partidă de verificare.
  • Selecționerul Adrian Mutu a fost nevoit să modifice convocările inițiale.
  • Cantonamentul reprezentativei Under-21 și amicalul cu Farul trebuiau să aibă loc la Mogoșoaia.

Echipa de fotbal de Liga a 2-a FC Farul Constanța va susține un meci amical cu echipa națională de tineret a României, al cărei selecționer este Adrian Mutu. Programată inițial pe 5 august, disputa de verificare a fost reprogramată pe 6 august.

Cantonamentul selecționatei de tineret trebuia inițial să aibă loc la Mogoșoaia, între 3 și 5 august, dar se va desfășura în cele din urmă, în perioada 4-6 august, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea Buftea, care va găzdui și meciul contra Farului. Decizia a fost luată dupa ce hotelul de la Mogoșoaia a intrat în carantină pentru 14 zile, informează frf.ro. În această situație, a fost modificată și data partidei cu FC Farul. Aflați în pregătire la Constanța, la complexul sportiv „Gheorghe Hagi“, fotbaliștii echipei de pe litoral abia așteaptă să joace în compania Naționalei mici, cea care, în vara trecută, sub comanda lui Mirel Rădoi, a realizat marea performanță de a disputa semifinala la Campionatul European.
 

„Vrem să vedem la ce nivel suntem“

„Așteptăm cu nerăbdare acest amical. Cred că va fi de bun augur. Vom vedea și noi la ce nivel ne aflăm în momentul de față, unde mai avem de lucrat și de îmbunătățit. Va fi un test bun“, a declatat portarul Mihai Eșanu, cel care a împlinit de puțin timp 22 de ani. „E un prilej bun pentru noi să jucăm un amical, vedeți că e o problemă cu partidele de verificare. Vom juca contra celor mai buni jucători de tineret din campionatul României și nu numai. Vrem să vedem la ce nivel suntem, chiar dacă ne va fi puțin greu, întrucât noi nu am mai susținut o partidă de patru - cinci luni. Dar sperăm să ne descurcăm și să ieșim cu bine din acest meci“, a spus și mijlocașul Paul Antoche.
 

Patru jucători de la FC Viitorul în lot

Având în vedere refuzul clubului FCSB de a pune la dispoziție jucătorii pentru acțiunea Naționalei de tineret, precum și accidentarea fundașului Radu Boboc, de la FC Viitorul, selecționerul Adrian Mutu a fost nevoit să modifice convocările inițiale. Lotul convocat este următorul: portari - David Duțu (Turris-Oltul Turnu Măgurele), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Popa (FC Rapid 1923); fundași - Andrei Rațiu (Villarreal, Spania), Denis Haruț, Andrei Chindriș (ambii FC Botoșani), Virgil Ghiță (Viitorul), Alexandru Pașcanu (FC Voluntari), Constantin Dima (Astra), Mihai Velisar (Gaz Metan), Raul Opruț (Hermannstadt); mijlocași - Marius Marin (Pisa, Italia), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Vlad Dragomir (Perugia, Italia), Valentin Costache, Claudiu Petrila, Cătălin Itu (toți CFR Cluj), Andrei Ciobanu, Carlo Casap (ambii Viitorul), Alexandru Mățan (FC Voluntari), George Cîmpanu (FC Botoșani); atacanți - Jovan Markovic (Academica Clinceni), George Ganea (FC Viitorul).


„Ne gândim la promovare“

Bucuroși că se pot antrena din nou, după lunga perioadă de pauză din pricina pandemiei de coronavirus, jucătorii de la Farul se gândesc cu optimism la sezonul viitor. „A fost o perioadă grea până acum, dar va fi din ce în ce mai ușor, iar până la începerea campionatului sperăm să fim la capacitate maximă. Ne gândim la promovare, dar mai e mult până acolo, mai avem de muncă. În primul rând să înceapă meciurile, Doamne ajută să treacă pandemia, luăm partidă cu partidă și să sperăm că la final vom fi acolo unde ne dorim cu toții și unde merităm“, a mai spus Mihai Eșanu.
 

„Sperăm să avem și suporterii aproape cât mai curând“

Paul Antoche a subliniat că pentru echipă e foarte bine că se poate pregăti la baza din strada Primăverii. „Ne simțim foarte bine, suntem bucuroși că, după atâta timp în care am stat acasă, putem reveni pe gazon să facem ce ne place cel mai mult. Suntem fericiți că ne putem pregăti în casa noastră. Vrem să facem o pregătire foarte bună, astfel încât să fim la începutul campionatului 100%. Așteptăm Liga a 2-a, sperăm să înceapă cât mai curând. Suntem nerăbdători să intrăm din nou pe terenul central, să câștigăm meciuri, sperăm să avem și suporterii aproape cât mai curând, să-i facem fericiți după fiecare partidă“, a punctat jucătorul.

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)


Citește și:

Andrei Banyoi, noul atacant de la Farul „O să fie un sezon foarte tare!

Constanța Fotbaliștii de la FC Farul, primul antrenament din această vară pe terenul central (galerie foto)

FC Farul a primit certificarea pentru a juca în sezonul următor al Ligii a 2-a

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 237

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 941

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 581

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 395

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 2806

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1667

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 635

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1321

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 787

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 903

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 773

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1475

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1138

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 963

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 683