FC Farul, duel cu Unirea Slobozia Ianis Zicu - „Va fi o partidă frumoasă, cu intensitate“ (video)


  • Meciul Unirea Slobozia - FC Farul e programat sâmbătă, de la ora 11.00. 
Antrenorul principal al FC Farul Constanța, Ianis Zicu, și fundașul stânga Iulian Carabela, au oferit declarații înainte de meciul din deplasare cu Unirea Slobozia, programat sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 11.00, în etapa a cincea a Ligii a 2-a.
 
Redăm în continuare ce au menționat cei doi reprezentanți ai clubului pe site-ul oficial al FC Farul.  
 
Ianis, un nou meci în deplasare, de această dată la o nou promovată.
 
O partidă dificilă, un adversar care a pierdut în ultima etapă, dar care, pe teren propriu, a obținut o victorie cu Turris și a făcut un egal cu Mioveni, fără să primească gol. Este un meci foarte, foarte greu, în care, dacă nu-l vom trata foarte serios și să fim cu concentrați din primul minut, cu siguranță vom avea probleme.
 
Se știe că nou promovatele, când joacă acasă, o fac dârz.
 
Sunt meciuri dificile, sunt ambiții foarte mari, suntem și foarte aproape de Slobozia. Sunt convins că va fi o partidă frumoasă, cu intensitate, și sperăm să obținem cele trei puncte.
 
Foarte strâns clasamentul, nicio echipă nu are punctaj maxim, diferențele sunt foarte mici. Așa cum spuneai, două victorii te pot ridica, două înfrângeri te pot coborî ușor.
 
Este aproape la fel ca sezonul trecut, meciurile sunt echilibrate, sunt detalii care fac diferența și sper ca noi să înțelegem din greșelile de la ultimele două meciuri, să nu le mai repetăm și să reușim să câștigăm, pentru că avem nevoie de cele trei puncte.
 
Au fost ceva “mișcări de trupe” în lot în această săptămână.
 
Am considerat că avem nevoie de un portar care are experiență, pentru că aveam trei portari fără mare experiență. Am adus un portar bun și sunt convins că ne va ajuta în acest sezon. Am adus un fundaș dreapta, pentru că FCSB l-a luat pe Cană și aveam nevoie de un jucător pe acel post. Chiar dacă ne făcusem strategia cu jucători născuți în 2000 în poziție respectivă, a trebuit să ne adaptăm din mers și să avem mai multe soluții.
 
Plus un junior, unde obligă regulamentul.
 
Am adus doi juniori, de fapt, ca să fim acoperiți și pentru cei născuți în 2002. Sperăm să ne ajute și ei pentru că, în momentul de față, juniorii sunt cei care pot face diferența de la meci la meci și trebuie să fie preocupați și concentrați să dea maximum.
 
Urmează o serie importantă, împotriva echipelor care nu sunt contracandidate la calificarea în play-off.
 
Sunt meciuri foarte grele. Eu cred că această partidă de la Slobozia ne va arăta dacă într-adevăr suntem pregătiți să luptăm pentru promovare. Cred că toți băieții înțeleg că avem un obiectiv de îndeplinit, suntem aici ca să obținem acest obiectiv și nu trebuie să pierdem puncte aiurea, pentru că lucrurile nu se mai pot regla. Sunt etape puține, din punctul meu de vedere, sunt 20 de meciuri. Deja au trecut 4, 25 la sută se vor duce după partida de la Slobozia și nu rămân atât de multe puncte cum ar fi fost dacă era și tur, și retur în acest campionat.
 
 
Iulian Carabela: „Avem nevoie de cele trei puncte ca să ne menținem sus“
 
Meci la Slobozia, pe terenul unei nou promovate. Cum crezi că o să fie?

 
Va fi un meci greu, la fel ca toate celelalte din acest sezon. Ei nu au primit gol acasă, noi ne dorim să luăm cele trei puncte. Avem nevoie de cele trei puncte ca să ne menținem sus.
 
Este o echipă care acasă joacă tare.
 
Au o echipă destul de bună, joacă împreună de foarte mult timp și se cunosc bine.

 
Este un meci important pentru că o victorie ne-am menține sus.
 
Da, avem nevoie de victorie.
 
Cum ți se pare începutul de campionat?
 
Destul de greu, este foarte echilibrat.
 
Care crezi că sunt principalele contracandidate la un loc în play-off?
 
Din ce am văzut eu, Rapid are o echipă destul de bună, Petrolul are un lot numeros și foarte bun, după ce i-am bătut noi, și-au arătat valoarea.
 
Suporterii v-au încurajat, chiar dacă nu au voie să intre în tribune. Ai un mesaj pentru ei?
 
Să fie alături de noi, îi așteptăm în număr cât mai mare și cât mai repede.

Sursa foto: FC Farul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 684

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 439

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 344

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 2678

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1481

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 617

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1310

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 762

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 898

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 767

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1473

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1134

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 957

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 665

Superliga 2023/2024 FCSB poate obține titlul de campioană a României încă din acest weekend

19 Apr 2024 978