FC Farul. Vărul Simonei Halep vrea victoria cu Csikszereda Dimciu Halep - „Sperăm să spargem ghinionul în deplasare“


FC Farul Constanța susține meciul din etapa a 25-a a Ligii a 2-a vineri, 13 martie, de la ora 18.00, în deplasare cu Csikszereda Miercurea Ciuc. 
 
În clasament, echipa gazdă ocupă locul 17, cu 22 de puncte, în vreme ce „marinarii“ se află pe poziția a noua, cu 33 de puncte. Ambele adversare vin după înfrângeri pe teren propriu în runda precedentă, Csikszereda cu Petrolul Ploiești (1-2), iar Farul cu Turris-Oltul Turnu Măgurele (0-1). 
 

„Nu merita să piardă cu Petrolul“

 
„Ne așteaptă o partidă foarte grea. Aș fi preferat ca Csikszereda să nu cedeze în meciul cu Petrolul, pe care chiar nu merita să-l piardă. Au avut neșansa să primească două goluri, unul pe greșeala portarului și un autogol. Trebuie să obținem cele trei puncte, pentru că e o echipă din zona retrogradării și e important să ne asigurăm locul nostru, să fim mult mai relaxați decât în momentul de față. Avem nevoie de victorie și ne-am antrenat numai pentru aceasta“, a declarat Ianis Zicu, antrenorul FC Farul.
 

Trei absenți

 
Și la această partidă, „marinarii“ au problem de lot, antrenorii neputând conta pe Carabela, Ionuț Stoica și Mădălin Martin, toți accidentați. „Sunt jucători importanți, care, dacă erau apți, mi-ar fi dat posibilitatea să fiu mai atent când aleg primul 11. Așa, variantele sunt mult mai puține. Cu toate acestea, cred foarte mult în fiecare component al lotului și sunt convins că putem să câștigăm, indiferent cu ce formulă de echipă vom începe“, a spus Zicu.
 

Cu o victorie, luau o opțiune serioasă pentru baraj 

 
FC Farul nu a obținut nicio victorie până acum, în acest sezon, în deplasare, iar tânărul atacant Dimciu Halep, văr cu Simona Halep, speră ca situația să se schimbe la meciul cu Csikszereda. „Îmi pare rău că nu am putut face mai mult cu Turris-Oltul Turnu Măgurele. Ne așteptam cu toții să câștigăm, mai ales că jucam acasă. Cu o victorie, luam o opțiune serioasă pentru locul de baraj. Însă înfrângerea a trecut și sperăm ca în următoarele meciuri să obținem mai mult. Sperăm să spargem ghinionul și în deplasare și să venim cu trei puncte de la Miercurea Ciuc“, a menționat Dimciu.   
 

Moment bun pentru trei puncte

 
Într-o victorie a Farului, vineri, speră și mijlocașul Antonio Cruceru, golgeter al „marinarilor“, cu cinci reușite, la egalitate cu fundașul Viorel Lică. „Mergem să câștigăm, întrucât venim după o înfrângere. La fel și ei, au pierdut meciul cu Petrolul și vor da tot ce au mai bun în ei. Sperăm să ne întoarcem cu trei puncte, că avem nevoie, să rămânem acolo sus și să ne batem până la final. Cred că e un moment foarte bun pentru noi să câștigăm acum, după ce, etapa trecută, seria invincibilității de pe teren propriu s-a încheiat. Atmosfera e bună în lotul nostru. Dăm totul la antrenamente și jucăm cu zâmbetul pe buze. Știți cum e, la fotbal ai șansa ca, după ce pierzi o partidă, să câștigi următorul meci. Ionuț Stoica ne-a ajutat foarte mult până acum, dar toți băieții sunt importanți și oricine vine de pe bancă trebuie să-și facă datoria“, a punctat Cruceru.
 

„Toate echipele reușesc să pună probleme“

 
Ianis Zicu se așteaptă ca Csikszereda să fie extrem de motivată la meciul cu Farul, ținând cont de locul periferic pe care-l ocupă în clasament. „În Liga a 2-a, toate echipele reușesc să pună probleme. Noi am pierdut acasă cu o echipă care ne-a bătut și în tur, Rapid a pierdut cu Reșița, Csikszereda a condus Petrolul până în minutul 80. Sunt meciuri foarte grele. Trebuie să fim pregătiți, pentru că echipele aflate în subsolul clasamentului sunt mult mai motivate. Obiectivul lor este mult mai important decât cel al unei formații aflate la mijlocul clasamentului, cum suntem noi în acest moment“, a arătat principalul Farului.
 

La șase puncte de locul doi

 
„Marinarii“ nu abandonează însă lupta pentru locurile fruntașe. „Când am început returul, eram la opt puncte față de locul doi, care promovează direct. Acum sunt șase. Dacă am continua să recuperăm câte două puncte la fiecare trei etape, lucrurile sunt în regulă și putem avea șanse în continuare. Dar este important să câștigăm acest meci din deplasare“, a mai spus Ianis Zicu.

 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța) 
 

Citește și:
 
FC Farul Constanţa, pe poziţia a noua în Liga a 2-a şi la şase puncte de locul de baraj
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Am emoții, diferite față de tenis“ Simona Halep și Toni Iuruc își unesc destinele miercuri, la Constanța

15 Sep 2021 3255

Fotbalistul Dimciu Halep va semna un contract cu gruparea lui Gigi Becali

23 Jul 2020 3727

Final de colaborare FC Farul Constanța se desparte de zece jucători

22 Jun 2020 3224

Văr cu Simona Halep Fotbalistul de la Farul Constanța Dimciu Halep a împlinit 20 de ani

23 May 2020 3506

„Aveți grijă de voi și de cei dragi!“ Cum se antrenează acasă fotbaliștii de la Farul Constanța (galerie foto)

02 Apr 2020 2256

Tricou personalizat pentru campioană Simona Halep, prezentă la meciul Metaloglobus - FC Farul

13 Nov 2019 2203

Ședință foto specială la FC Farul Constanța. S-a realizat fotografia oficială a echipei (galerie foto + video)

23 Oct 2019 7586

FC Viitorul Under-19 s-a calificat în semifinalele Cupei României

13 Mar 2019 2018

O partidă cu șapte goluri Axiopolis Cernavodă a învins FC Viitorul Under-19 (galerie foto)

01 Aug 2018 2263

Văr cu Simona Halep Dimciu Halep, printre marcatorii FC Viitorul Under-19 din succesul cu Gloria Popeşti Leordeni (galerie foto)

30 Jul 2018 1937

Cupa României U19. FC Viitorul a ratat calificarea în finală după ce a pierdut la penalty-uri

16 May 2018 2130

Echipele U19 și U17 ale Academiei Hagi, calificate în semifinalele Cupei României

13 Mar 2018 2256

FC Viitorul U19 s-a calificat în sferturile Cupei Elitelor U19. Cu ce scor a trecut de CSA Steaua Bucureşti U19 (galerie foto)

07 Mar 2018 2271

Dimciu Halep, văr cu Simona Halep, a reușit o dublă Axiopolis Cernavodă a pierdut amicalul cu FC Viitorul

10 Feb 2018 3539

Dimciu Halep, văr cu Simona Halep, printre marcatorii FC Viitorul U-19 din amicalul cu Farul Tuzla

29 Jan 2018 2890