FC Viitorul a demarat pregătirea Gică Hagi - „Am simţit mult entuziasm, încredere şi convingerea că vom reuşi un nou an bun“

Fotbaliştii de la FC Viitorul s-au reunit după vacanţa de iarnă.

În această dimineaţă, au efectuat vizita medical, iar mâine pleacă în cantonamentul din Antalya.

Managerul tehnic al echipei, Gică Hagi, s-a arătat optimist că FC Viitorul va avea şi un 2019 reuşit.  

Ne-am odihnit destul. A fost o vacanţă benefică, aveam nevoie de ea. Nu am terminat anul 2018 aşa cum ne doream şi, gândind la rece, probabil că a fost o oboseală mentală, care ne-a făcut să ne pierdem luciditatea în faţa porţii. În rest, am făcut un an bun, cu un joc de calitate, dar în ultimerle meciuri nu am reuşit să marcăm. Vorbind la reunire cu jucătorii, am simţit mult entuziasm, încredere şi convingerea că vom reuşi un nou an bun. Trebuie să muncim mult. Am fost buni atunci când am făcut lucrurile colectiv foarte bine şi am respectat şi aplicat în teren principiile noastre de bază. Viitorul e o echipă care propune mereu un fotbal ofensiv. În cele trei săptămâni care mai sunt până la reluarea campionatului, trebuie să ne pregătim foarte bine. Mai avem cinci meciuri importante şi grele până la play-off. În acest moment, de lotul de jucători vorbim puţin, întrucât unii mai pot ieşi, iar alţii pot intra, a declarat „Regele“.


Managerul tehnic al echipei constănţene a explicat despărţirea de Luchin şi a anunţat transferul lui Târcoceanu, ultima dată la Dinamo. De asemenea, Dima va fi lăsat să plece.

În ce-l priveşte pe Luchin, el a fost mulţumit de noi, şi noi de el, dar, aşa cum i-am şi zis, am optat pentru Ghiţă, care e mai tânăr. Acesta a făcut progresele lui şi a trebuit să merg cu el înainte. Ne-am despărţit de Luchin în condiţii amiabile. Dima vrea să plece să joace cât mai mult. Îl lăsăm, că aşa e normal. L-am transferat pe Târcoveanu (n.r. de la Dinamo). E un jucător cu o tehnică foarte bună. Ne bucurăm că a venit la noi. În voi cunoaşte foarte bine în perioada următoare. Mi-a plăcut mereu ca fotbalist. Are calitate şi a jucat şi la loturile naţionale. Trebuie să-i dăm încredere şi spaţiu. În rest, mai aşteptăm patru jucători, care să ne completeze lotul, a menţionat Hagi. 


Totodată, FC Viitorul va face o achiziţie de marcă, urmând a reveni la echipă brazilianul Eric de Oliveira.

Încă nu e rezolvat nimic. Normal, am vorbit cu el şi aşteptăm să îşi rezolve problema cât mai repede cu fostul club, o zi - două, şi să vină înapoi, a punctat Hagi.


FC Viitorul încearcă să rezolve repede achiziţiile, pentru ca nou veniţii să se integreze cât mai bine în lot.

Avem discuţii cu mai mulţi jucători. Dacă au plecat doi fundaşi centrali, trebuie să vină unul, de picior stâng, dacă se poate. Încercăm să rezolvăm repede, în următoarele două - trei zile, şi aducerea unui atacant. Ţâru şi Iacob sunt bine după accidentările suferite. Perioada de pregătire nu e scurtă, în trei săptămâni te poţi pregăti foarte bine. Forma maximă va veni mai târziu, a spus Hagi, care va continua la Viitorul:

 

În ce mă priveşte, voi vedea ce va fi. Deocamdată, sunt la Viitorul.     


În Antalya merg şi opt tineri din Academie, câte doi pe fiecare post: Louis Munteanu, Roberto Mălăele, Nicholas Popescu, Alexandru Şerban, Alexi Pitu, Ştefan Muşat, Marius Leca şi Darius Grosu.

Am luat copii până la 2003. Am vrut să iau şi de 2004, dar e destul, când vom reveni acasă îi voi vedea pe toţi. Leca şi Pitu au mai fost cu noi, dar am luat şi alţii, să-i cunoaştem, să se obişnuiască şi ei cu noi. Să-i vedem în ce stare sunt, pentru că talent au. Trebuie să-i simt şi eu, să avem grijă de ei, să-i creştem. Mai sunt şi alţii. La revenirea din Antalya, în fiecare săptămână voi lua şi alţii alături de noi. Pitu deja e «consacrat», dar a avut ghinionul în vară de a se accidenta. El şi Leca trebuie să lupte să arate că merită să joace în echipă. Au toată încrederea mea. Rămâne să demonstreze că sunt mai buni ca ceilalţi, a menţionat Gică Hagi.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3115

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1384

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2061

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6119

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2914

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2653

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2152

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910