FC Viitorul, amical cu Galatasaray Mihai Voduţ - „Mă bucur că am ajuns la campioana României. Sper să nu dezamăgesc“ (galerie foto)

Atacantul Mihai Voduţ este, de ieri, jucător cu acte în regulă al campioanei României, FC Viitorul.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a efectuat vizita medicală şi a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani şi şase luni cu echipa constănţeană. Voduţ a evoluat ultima dată la FC Voluntari, club de care s-a despărţit pe cale amiabilă, şi a fost achiziţionat de FC Viitorul după ce golgheterul echipei, George Ţucudean, s-a transferat la liderul Ligii 1, CFR Cluj.
 
Născut pe 28 iulie 1994, la Bucureşti, Mihai Voduţ este înalt de 1,78 metri şi evoluează ca atacant central. La FC Voluntari a evoluat între 2014 şi 2017, susţinând 73 de partide şi marcând de 20 de ori. Anterior, între 2011 şi 2013, a jucat la Chindia Târgovişte, punctând de cinci ori în 24 de dispute.
 

„Au fost altele la mijloc, dar nu mai contează“

 
„Au fost discuţii şi anul trecut pentru a mă transfera la FC Viitorul. Din păcate, nu am putut să vin atunci. Au fost altele la mijloc, dar nu mai contează. Mă bucur că, în sfârşit, am reuşit să ajung şi că Mister a avut încredere în mine. Sper să nu dezamăgesc. Faptul că FC Viitorul se bazează pe tineret e foarte bine. De aceea am şi ales să vin aici. E o echipă care se pliază pe stilul meu. Îmi doresc să facem o treabă foarte bună împreună. În primă fază, trebuie să câştigăm toate cele patru partide care mai sunt de jucat în turneul regulat, ca să ne calificăm în play-off. Acesta este şi obiectivul meu personal“, a declarat Mihai Voduţ.
 

Disputa cu Galatasaray deschide seria amicalelor

 
FC Viitorul a demarat pregătirea luni, 8 ianuarie, pregătindu-se la baza de la Ovidiu până pe 12 ianuarie, când va pleca în Turcia, pentru un cantonament de două săptămâni, care se va desfăşura n localitatea Belek din provincia Antalya. În acest stagiu, erau prevăzute şi şapte partide de verificare, dar ieri a fost anunţată perfectarea a încă uneia, cu cel mai puternic adversar, fosta câştigătoare a Cupei UEFA şi a Supercupei Europei Galatasaray Istanbul, formaţie la care Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a jucat şi pe care a antrenat-o. Meciul dintre FC Viitorul şi Galatasaray va avea loc duminică, 14 ianuarie, de la ora 17.00 (ora locală), la Sueno Deluxe Hotel din Belek.
 

Pe 18 ianuarie întâlnesc Grasshoppers Zurich

 
În afară de această dispută, FC Viitorul va mai susţine în Turcia următoarele partide de verificare: pe 15 ianuarie - cu Skenderbeu (Albania, locul 1); pe 18 ianuarie - cu Luch Vladivostok (Rusia, liga a 2-a, locul 15); pe 18 ianuarie - cu Grasshoppers Zurich (Elveţia, locul 6); pe 22 ianuarie - cu Kapaz (Azerbaidjan, locul 8); pe 22 ianuarie - cu FC Rostov (Rusia, locul 10); pe 25 ianuarie - cu Cernomorets Odessa (Ucraina, locul 10); pe 25 ianuarie - cu Jagiellonia (Polonia, locul 4). FC Viitorul va disputa primul meci oficial din 2018 în weekendul 2-4 februarie, când va întâlni, pe teren propriu, în etapa a 23-a din Liga 1, echipa Astra Giurgiu.
 

„Ne dorim mult să avem un an bun“

 
„Am luat multe partide de pregătire, cu echipe bune, ca să avem meciuri puternice În unele zile vom avea câte două partide, ca să putem da jucătorilor minute, iar aceştia să intre repede în formă. Vrem să ne pregătim bine în această perioadă, să creştem la viteza de joc şi să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. Nu ne gândim ce s-ar întâmpla dacă nu am prinde play-off-ul. Încercăm să facem totul pentru a ne atinge acest obiectiv. Ne dorim mult să avem un an bun. Trebuie să începem bine şi să accedem în play-off. Avem un lot omogen, iar echipa e competitivă, dar trebuie să arătăm aceasta şi pe teren. Gândim pozitiv şi depindem doar de noi“, a declarat Cătălin Anghel, antrenor secund la FC Viitorul.

Sursa foto: fcviitorul.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la DIICOT! 15 persoane din Piața Chiliei, acuzate de trafic de droguri. Ultimul anunț al judecătorilor

27 Apr 2021 2491

Oferte de colaborare de la agenţii de pariuri, refuzate de club Un nou comunicat al FC Viitorul în cazul „Mihai Voduţ“

23 Jan 2019 1907

FC Viitorul s-a despărţit de atacantul Mihai Voduţ

22 Jan 2019 2413

FC Viitorul a suspendat momentan contractul fotbalistului Mihai Voduţ, suspectat că ar fi jucat la pariuri

21 Jan 2019 2766

„Am arătat că ştim să ne şi apărăm“ Gică Hagi a remarcat jocul defensiv al FC Viitorul din victoria cu FC Botoşani

29 Oct 2018 1483

Gică Hagi - „Ne-a câştigat meciul“ Atacantul Mihai Voduţ a ieşit la rampă. FC Viitorul, victorie uriaşă cu CFR Cluj (galerie foto)

04 Sep 2018 2060

FC Viitorul a câștigat pe terenul campioanei CFR Cluj, care, în minutul 86, conducea cu 1-0! Voduț, gol a la Hagi

02 Sep 2018 2074

FC Viitorul întâlneşte mâine Concordia Chiajna Gică Hagi - „Trebuie să facem un joc foarte bun, exact“

29 Jul 2018 1958

„Unul dintre cei mai buni din România“ Noul „pariu“ al lui Gică Hagi. A transferat un jucător în care îşi pune mari speranţe

03 Feb 2018 2466

Mihai Voduţ, jucător cu acte în regulă al FC Viitorul

10 Jan 2018 3279

FC Viitorul l-a transferat pe Mihai Voduţ

08 Jan 2018 2477

FC Viitorul demarează astăzi pregătirea Golgheterul George Ţucudean, la CFR Cluj. Mihai Voduţ, sub comanda lui Gică Hagi?

08 Jan 2018 2970