FC Viitorul, egalată din nou pe final Gică Hagi - „Meritam 100% victoria. Trebuia să avem maximum de puncte acum“ (galerie foto)

La capătul unui meci disputat, cu multe ocazii, FC Viitorul a rămas cu amărăciunea de a nu fi câştigat, pe teren propriu, cu FC Botoşani, în etapa a cincea a Ligii 1. S-a terminat 2-2, gazdele fiind egalate în minutul 81. După meci, Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, s-a arătat dezamăgit de întrebările pe care le-a primit la flash-interviu.
 
„Viitorul nu a făcut aia, nu a făcut aia. Numai negativ. Dacă o luaţi aşa şi mutaţi lucrurile, nevorbind de realitate, OK, foarte bine. Ştiu că presa scoate în relief anumite lucruri, dar am primit nişte întrebări la flash-interviu… Numai negativ. Ce n-a făcut bine Viitorul în seara aceasta. Aşa ceva… Iar noi suntem echipa care joacă fotbal, dar zici că eram din Liga a 7-a şi jucam cu nu ştiu cine. Însă asta este. Facem şi noi anumite greşeli, dar nu avem voie să fim acolo sus. Nu se poate. Am fost o echipă cuminte, care mereu ne-am văzut de ale noastre şi nu am zis nimic. Probabil aveam prea multe puncte la începutul campionatului. Şi Viitorul era o surpriză neplăcută a începutului de campionat. Asta-i declaraţia mea din seara asta (n.r. luni seară). Întrebări care nu au avut nimic în comun cu ce a fost pe teren.
 
Stăm cuminţi şi nu zicem nimic, că altfel ne suspendă, ne dau afară. E foarte greu să pedalezi contra vântului. Dacă nu e penalty la Ganea… Şi altele, şi altele, şi altele. Ce am auzit la flash-interviu am zis că nu mai cunosc eu fotbalul. Trebuia să vorbim de cum a jucat Viitorul, că nu a primit niciun fault la nu ştiu câte mingi. Iar ei au primit numai faulturi. Aveau voie să împingă, noi nu. Steliano Filip a ieşit accidentat, iar patru arbitri nu au văzut deloc faza“, a spus Gică Hagi.
 

Cel mai productiv atac

 
Neînvinsă după patru etape, FC Viitorul avea ocazia să egaleze la puncte (13) liderul CFR Cluj, dacă învingea FC Botoşani. Oricum, cu 11 puncte în cinci runde (după trei victorii şi două egaluri) şi cu cel mai bun atac la campionatului (13 goluri, la egalitate cu CFR), FC Viitorul se află pe locul doi în clasament, având un start foarte bun de stagiune.
 

„A bătut vântul. Doar într-o direcţie“

 
„Sunt dezamăgit şi supărat pentru acest 2-2. Meritam 100% victoria, că am fost echipa care am produs fotbal. Ei sunt foarte buni pe atac rapid. S-a terminat probabil cum şi-au dorit mulţi. Puţin respect faţă de nişte ani din viaţă pe care i-am petrecut în fotbal şi înţeleg şi eu într-un fel fotbalul. În teren, sunt mici detalii care fac diferenţa. Totul se joacă la detalii. Botoşani joacă foarte bine. Tot respectul. Joc deschis, a ieşit un meci pe contre, dar noi meritam să câştigăm, în condiţii normale. Dar a plouat mult la Constanţa, a bătut vântul. Doar într-o direcţie. Dacă aş spune eu pe cine sunt supărat, şi acum, şi la meciul trecut, când ni s-a anulat gol şi ar fi trebuit să avem maximum de puncte…Nu e normal să primim gol în ultimele minute, şi acum, şi în etapa precedentă. Aici e vina noastră în totalitate, a echipei, a mea, a tuturor“, a arătat Gică Hagi.
 

„Mai mult respect“

 
La conferinţa de presă de după meciul cu FC Botoşani, „Regele“ a făcut referire şi la Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, dându-i o nouă replică ironică, după o afirmaţie a „Bursucului“. „Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva. Cred că îl deranjez pe Dan. CFR campioană 100%. Nu l-am dominat niciodată, nu am jucat niciodată bine cu ei... L-a dominat Târgovişte, care a fost echipa cea mai bună din campionat. Dar ai câştigat cu 4-1. Cum ai făcut-o? Întrebare. A uitat însă de noi şi de alţii, care au jucat fotbal cu ei. Dar n-o să se supere acum pe mine prietenul meu Dan. Iar dacă se va supăra, îi va trece. Iar dacă nu, vedem când jucâm cine câştigă. Voi schimba toată echipa. Putem să ne mai zicem câte una, că nu avem orgolii, cred. Mai mult respect la el pentru echipele care se bat cu ei acolo sus. Nu-i frumos să ne atace aşa uşor, subtil, cu o declaraţie uşoară“, a menţionat Hagi.
 

„Ai fost plecat prin China şi ai uitat!“

 
De asemenea, managerul tehnic al FC Viitorul a comentat şi schimbările de jucători în echipe, în Liga 1. „Dan a zis că e singurul care a schimbat echipa. Măi, Dane! A, am uitat, ai fost plecat prin China şi ai uitat! Noi am schimbat echipa şi în play-off, şi în Cupă, toată, când tu erai prin China. Mai e un coleg de-al tău care a făcut şi el ceva. Nu poţi să arunci, aşa, lucruri care nu sunt normale, când unul a făcut-o înaintea ta. Am câştigat Cupa şi te-am bătut şi în Supercupă, cu şapte jucători schimbaţi. Ai început tu totul? Nu, mai sunt şi alţii. Sau ţi-au murit lăudătorii? După părerea mea, sunt greşeli grave faţă de cei care luptăm cu el, vizavi de jocul şi performanţele noastre. Cum el a făcut, şi noi am făcut. Când un lucru nu e adevărat, poate fi şi frate-miu, eu îi zic. Nu pot spune că ei au inventat schimbarea echipei, când Viitorul a făcut-o de un an“, a punctat Gică Hagi.
 

CFR a vrut să-l împrumute pe Ciobanu

 
Acesta a dezvăluit că CFR Cluj a vrut să-l achiziţioneze de la FC Viitorul şi pe mijlocaşul Andrei Ciobanu, sub formă de împrumut. „Să ia bani mulţi din participarea europeană şi să ne mai cumpere jucători. Îl voia pe Ciobanu împrumut. Dar nu pot să i-l dau. La mine nu poate juca? Pe Ţucudean mi l-au luat pe gratis. Au plătit mai mult pe alţii, iar la mine nu mai aveau, erau puţini“, a spus Hagi.
 

„Nu e rău nici aşa“

 

„Regele“ este de părere că FC Viitorul ar fi trebuit să aibă punctaj maxim în cele cinci meciuri de până acum. Echipa constănţeană a ratat la mustaţă victoria în ultimele două partide, fiind egalată de fiecare dată pe final. „Mergem pe acest drum şi vedem unde vom ajunge. Eu voi încerca în continuare să joc fotbal şi să fac bine. Nu vom progresa dacă sunt scoase în evidenţă în continuare numai lucrurile negative, nu cele pozitive şi exemplele. Drumul e lung, trebuia să avem maximum de puncte şi nu le avem. Cred că meritam, am demonstrat atât la Sepsi, cât şi cu FC Botoşani. Dar asta e, nu e rău nici aşa. În plus, avem cele mai multe goluri marcate, la egalitate cu CFR“, a mai declarat Gică Hagi.
 
Sursa foto: FC Viitorul

 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul și FC Botoșani au remizat la Ovidiu. Echipa lui Hagi e pe locul doi în Liga 1

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3113

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1383

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2060

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6118

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2913

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2652

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2150

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910