FC Viitorul întâlnește Chindia Târgoviște. Gică Hagi va opera câteva schimbări în echipa constănțeană


• Meciul Chindia - FC Viitorul se joacă miercuri, 17 iunie, de la ora 20.00.

Lider în ierarhia turneului play-out al Ligii 1, FC Viitorul susține miercuri, 17 iunie, meciul din etapa a patra, întâlnind în deplasare, de la ora 20.00, Chindia Târgoviște, penultima clasată.

Echipa de pe litoral totalizează 27 de puncte, fiind neînvinsă în play-out până acum, în vreme ce Chindia (formație antrenată de Viorel Moldovan) ocupă poziția a șaptea, cu 14 puncte, având însă un meci în minus.

O deplasare dificilă. Chiar dacă avem rezultate pozitive cu ea, Chindia este o echipă care joacă fotbal, stă bine în teren, cu antrenor un fost mare jucător, cu experiență bogată. Va fi greu. Sper să venim cu puncte acasă. Trebuie să facem rezultate. Față de meciul cu Poli Iași, vom opera anumite schimbări în echipă. Se joacă din trei în trei zile și trebuie să-mi folosesc tot lotul. Sper să fiu inspirat, iar cei la care voi apela să joace la fel de bine ca cei din partida precedentă, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.  


Extrema Aurelian Chițu a spus:

Sperăm să jucăm cât putem de bine, după lunga pauză. Încă nu avem un ritm foarte bun de joc, avem nevoie de mai multe partide, suferim puțin la condiția fizică, dar ușor ușor ne revenim. Important e să luăm cele trei puncte cu Chindia și să stăm liniștiți. Va fi probabil o partifă echilibrată, iar cine va rezista mai bine din punct de vedere fizic va avea câștig de cauză.

Nu ne interesează clasamentul, vrem să luăm fiecare meci în parte și sperăm să scoatem maximum. Încă suntem în perioada de pregătire, mai avem nevoie de câteva partide să fim la nivel maxim, a menționat și mijlocașul Paul Iacob.


Sursa foto: FC Viitorul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Viitorul II a învins Axiopolis Cernavodă

27 Feb 2021 3178

Patru fotbaliști de la FC Viitorul, convocați la lotul național Under-19

25 Aug 2020 3441

Fotbaliștii de la FC Viitorul au efectuat cel de-al treilea test pentru diagnosticarea Covid-19⁣ (galerie foto)

27 May 2020 2066

FC Viitorul a câștigat și amicalul cu Spartak Varna (galerie foto + video)

10 Jul 2019 3518

Cu casa închisă! La Ovidiu, se joacă FC Viitorul - FCSB. Un nou duel teribil! Trupa lui Hagi vine după trei victorii la rând

20 Apr 2019 2539

Juniori E de la FC Viitorul va evolua în turneul semifinal de la Bucureşti

31 May 2016 1848

Banchetul la final de sezon al echipei FC Viitorul (video)

05 May 2016 2415

Cristian Manea și Dragoș Nedelcu se alătură lotului pentru Turul de Elită U19

20 Mar 2016 2571