FC Viitorul întâlnește FC Voluntari, ultima clasată Andrei Artean - „Sperăm să câștigăm și să stăm puțin mai liniștiți“

În etapa a 20-a a Ligii 1, FC Viitorul (locul 5, cu 32 de puncte) joacă pe terenul ultimei clasate, cu 8 puncte, FC Voluntari.

Meciul se joacă luni, 9 decembrie, de la ora 20.30.

Ne gândim la cele trei puncte. În ultimele două meciuri, nu am marcat și cred că acesta a fost minusul nostru. N-am fost penetranți în ultimii 30 de metri, nu am combinat și am avut de suferit la finalizare. În rest, lucrurile au fost  în regulă. Vom avea meci greu cu Voluntari, chiar dacă ocupă ultimul loc. Are un antrenor experimentat, dar și mijlocași foarte buni. Sperăm să câștigăm, întrucât avem nevoie de trei puncte, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.


La echipa de pe litoral nu vor putea juca Achim (acccidentat), Mladen (suspendat), în vreme ce Eric se confruntă din nou cu probleme medicale.

Cu siguranță, ne va aștepta un meci greu, dar din care trebuie să ieșim cu o victorie. În ultimele două meciuri, nu am câștigat și e foarte important să acumulăm puncte și să ne îndeplinim primul obiectiv, acela de a intra în play-off. Sperăm să obținem cele trei puncte și să stăm puțin mai liniștiți. Chiar dacă se află pe ultimul loc, Voluntari a etalat în ultimul timp un joc bun, a spus și mijlocașul FC Viitorul Andrei Artean.

Mergem cu gândul la victorie. Chiar dacă nu am făcut jocuri rele, am pierdut în ultimele două partide, astfel că, la Voluntari, fără discuție, trebuie să luăm cele trei puncte, după o atitudine potrivită în teren, a menționat și fundașul Virgil Ghiță.


Sursa foto: FC Viitorul     

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Viitorul a câştigat amicalul cu FC Argeş

26 Mar 2021 3648

FC Viitorul Constanța infirmă că la echipă ar exista un caz de îmbolnăvire cu virusul Covid-19

18 Jul 2020 3370