Sport

FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FCSB. Informaţii despre biletele de intrare la meci

FC Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - FCSB, din cadrul etapei a doua a turneului play-off al Ligii 1, programat duminică, 21 aprilie, de la ora 21.00:

1. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 lei = Tribuna I, 80 lei = Tribuna a II-a, 40 lei = Peluze.

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi de patru.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua Eventim: online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărtrrureştri şi Humanitas.

De joi, 18 aprilie, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se pot achiziţiona bilete de acces pentru meciul de duminică.

Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului.

În ziua meciului, la stadion se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete, începând cu ora 17.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

2. Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii, le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului, in ziua disputării meciului, să fie făcut în intervalul orar 20.00 - 20.30, pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.

De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga 1) vor avea acces în tribunele stadionului prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului sunt rugaţi să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat.

Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.

Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

3. La meciul de duminică FC Viitrorul va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca duminică (21 aprilie 2019), la orele 19.30 de la Palatul Copiilor Constanţa.

Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FC Botoșani. Informații despre bilete de acces la meci

08 Aug 2019 623

Bilete de intrare la meci pentru spectatorii români care vor să vadă KAA Gent - FC Viitorul, în Europa League

22 Jul 2019 774

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Dinamo se pot achiziţiona de vineri

10 Jul 2019 1550

Semifinala Cupei României Biletele de acces la meciul FC Viitorul - CSU Craiova se pot achiziţiona de marţi

22 Apr 2019 692

FC Viitorul joacă vineri la Ovidiu cu Poli Iaşi. Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona de mâine

12 Feb 2019 829

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - U Craiova se vor putea achiziţiona de joi

30 Jan 2019 983

FC Viitorul joacă sâmbătă la Ovidiu cu Sepsi Sf. Gheorghe. Biletele de intrare la meci se pot achiziţiona de joi

17 Oct 2018 965

Începând de vineri, pot fi achiziţionate bilete de intrare la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu

27 Sep 2018 704

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - FC Union Luxemburg se comercializează de astăzi

17 Jul 2018 843

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - CSM Poli Iași pot fi achiziționate începând de miercuri

08 May 2018 967

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu se pot achiziţiona de astăzi

02 May 2018 999

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - FCSB, de sâmbătă, se pot achiziţiona începând de miercuri

17 Apr 2018 1483

Prima partidă din play-off, la Ovidiu, a campioanei De marţi, se pot achiziţiona bilete de acces la meciul FC Viitorul - CSU Craiova

12 Mar 2018 931

Confruntare cu CSU Craiova Când va susţine FC Viitorul primul meci la Ovidiu în play-off. Informaţii despre bilete şi abonamente

03 Mar 2018 1118

De mâine, se pot achiziţiona bilete la meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu

30 Jan 2018 1298