Sport

FC Viitorul joacă în weekend la Ovidiu cu FC Hermannstadt. Cât costă biletele de acces

FC Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, de la Ovidiu, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - FC Hermannstadt, din etapa a 3-a a Ligii 1, programat duminică, 28 iulie, de la ora 21.00.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de:
  • 40 lei = Tribuna I
  • 20 lei = Tribuna a II-a
  • 10 lei = Peluze
Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi patru.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua bilete.ro şi în rețeaua parteneră: Poşta Română, Inmedio, Germanos şi Vodafone.  

Începând de vineri, 26 iulie, de la ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziţiona biletele de acces la meci. Online, pe site-ul Bilete.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice. Acestea nu necesită printare deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil.

În ziua programării meciului la stadion se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete, începând cu ora 17.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

Posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii le este recomandat ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să se facă în intervalul orar 20.00 - 20.30, pentru a se evita aglomeraţia publicului la căile de acces ale tribunelor.

De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribunele stadionului prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Spectatorii trebuie să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat.

Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.

Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.

Fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

Şi la acest meci FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca duminică (28 iulie 2019), la orele 19.45 de la Palatul Copiilor Constanţa.
Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: FC Viitorul

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Luni seară, FC Viitorul întâlneşte Astra Giurgiu în Liga 1. Ce absenţe sunt în cele două formaţii

19 Aug 2019 361

FC Viitorul, meci cu Astra Giurgiu Cătălin Anghel - „Avem nevoie de răbdare și de atacuri poziționale foarte bune“

17 Aug 2019 958

FC Viitorul, egalată din nou pe final Gică Hagi - „Meritam 100% victoria. Trebuia să avem maximum de puncte acum“ (galerie foto)

14 Aug 2019 511

Golgeterul campionatului Eric, de la FC Viitorul, l-a egalat pe Wesley în topul marcatorilor străini ai Ligii 1

13 Aug 2019 373

În primele cinci meciuri din acest campionat, FC Viitorul a folosit şapte jucători Under-21

13 Aug 2019 393

Fotbalul judeţului Constanţa. Programul primei etape a Ligii a 5-a

13 Aug 2019 735

FC Viitorul și FC Botoșani au remizat la Ovidiu. Echipa lui Hagi e pe locul doi în Liga 1

12 Aug 2019 502

FC Viitorul - FC Botoşani, luni, la Ovidiu Gică Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic. Va fi un meci deschis“ (galerie foto)

11 Aug 2019 913

Capitolul la care e printre cei mai buni din Liga 1 Andrei Ciobanu, de la FC Viitorul, inclus de două ori la rând în echipa etapei

10 Aug 2019 1019

FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FC Botoșani. Informații despre bilete de acces la meci

08 Aug 2019 613

Atacantul Denis Drăguş, transferat de la FC Viitorul la Standard Liege

07 Aug 2019 570

Fotbalistul Bradley de Nooijer, de la FC Viitorul, a suferit o intervenție chirurgicală

06 Aug 2019 463

De ce a fost supărat Gică Hagi la finele meciului Sepsi Sf. Gheorghe - FC Viitorul „Tocmai acest lucru a fost speculat greșit“

06 Aug 2019 481

„Spiritul de a domina şi a înscrie“ FC Viitorul a marcat în toate cele şapte partide de până acum din noul sezon. Medie de 2,42 goluri / meci (galerie foto)

06 Aug 2019 546

Gol în minutul 90+3! FC Viitorul a scăpat printre degete victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe. Hagi, nervos!

04 Aug 2019 549