FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FC Botoșani. Informații despre bilete de acces la meci

FOTBAL CLUB VIITORUL CONSTANȚA SA aduce la cunoștință mai multe informații importante susținătorilor și spectatorilor care doresc să își achiziționeze un document de acces în stadionul „CENTRAL” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” situat în localitatea Ovidiu, Jud. Constanța, pentru a viziona meciul FC VIITORUL - FC BOTOȘANI, din cadrul etapei a 5-a a Ligii I 2019/2020, programat în ziua de LUNI (12 august 2019), ora 21.00.

1. Biletele de intrare se vor putea achiziționa la prețurile de:

40 lei = Tribuna I
20 lei = Tribuna a II-a
10 lei = Peluze

Reamintim faptul că numărul maxim de bilete care vor fi achiziționate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană.

Biletele de acces se pot procura prin rețeaua BILETE.RO şi în rețeaua parteneră: POȘTA ROMÂNĂ, INMEDIO, GERMANOS și VODAFONE.

Începând cu ziua de MIERCURI (07 august 2019), ora 10.00, atât online, cât și în magazinele enumerate mai sus, se vor putea achiziționa bilete de acces în stadionul „CENTRAL” pentru vizionarea meciului FC VIITORUL - FC BOTOȘANI. Online, pe site-ul Bilete.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice. Acestea nu necesită printare deoarece codul primit poate fi scanat la intrarea în stadion de pe dispozitivul mobil.
În ziua programării meciului FC Viitorul - FC Botoșani (luni, 12 august) la stadionul "Central" se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 17.00, doar dacă acestea nu se epuizează online.

2. Recomandăm posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare și invitații, ca accesul în tribunele stadionului în ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 20.00-20.30 pentru a se evita aglomerația publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.


De asemenea, posesorii de abonament tip card (meciuri oficiale Liga I), vor avea acces în tribunele stadionului “CENTRAL” prin porțile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziționat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor își vor respecta locul și rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziționare.
Rugăm respectuos spectatorii care vor fi prezenți în sectoarele de tribune ale stadionului “CENTRAL” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul și sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziționat. Spectatorii care își părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control și să revină în incinta stadionului pe aceeași poartă de acces şi pe aceleași locuri inserate pe documentele respective.

Este interzis ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului “CENTRAL” decât cel inserat pe documentul de acces achiziționat.
Aducem la cunoștință spectatorilor că fumatul și consumul de semințe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.

3. La meciul FC VIITORUL - FC BOTOȘANI clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni (12 august 2019), la orele 19.45 de la Palatul Copiilor Constanța.

Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cât costă biletele la meciul Farul Constanța – Oțelul Galați

20 Feb 2024 855

Biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Universitatea Cluj, disponibile online

16 Oct 2023 1265

FCSB vinde sâmbătă ultimele sute de bilete pentru derby-ul cu Dinamo (FOTO+VIDEO)

22 Jul 2023 994

UPDATE. Fanii Farului, pregătiri pentru deplasarea din Giulești. Au 700 de bilete rezervate „Sună adunarea în anturajul tău și veniți la meci!“

29 Mar 2023 1933

LIVE TEXT Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“, în programul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

08 Feb 2023 2667

Bilete pentru meciul Farul Constanța - Universitatea Craiova. „Marinarii“, lipsiți de Alibec și Nedelcu la această partidă

31 Jan 2023 2075

UPDATE Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, în programul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Jan 2023 2676

Handbal Bilete și abonamente pentru meciurile din turneul Final Four al Cupei României, de la Constanța

11 May 2022 2743

Meci la Ovidiu contra campioanei CFR Cluj. Cât costă biletele de intrare „Pe teren propriu, Farul este cea mai bună echipă“

19 Mar 2022 2627

Meci la Ovidiu Farul Constanța - Cerno More Varna, ultimul amical al „marinarilor“ înaintea startului sezonului (video)

10 Jul 2021 4013

În meciul cu Cerno More Varna, Farul Constanța își prezintă lotul pentru noul sezon

07 Jul 2021 4760

EURO 2020. Gică Popescu, despre situația cu biletele primite la meci „Acestea sunt lucrurile care contează cu adevărat“

15 Jun 2021 3210

Meciul HC Dobrogea Sud-Dunărea Călărași se va juca fără spectatori! Cei care au achiziționat bilete își vor primi banii înapoi

09 Mar 2020 1829

Bilete pentru fanii FC Farul ca doresc să meargă la meciul din deplasare cu Rapid Bucureşti

02 Aug 2019 2325

Bilete de intrare la meci pentru spectatorii români care vor să vadă KAA Gent - FC Viitorul, în Europa League

22 Jul 2019 2025