FC Viitorul, trei etape fără eşec Cătălin Anghel - „Fiecare jucător din lotul nostru e foarte important”

  • În penultima rundă, FC Viitorul a învins în deplasare liderul din play-out, Chindia Târgovişte.
  • În ultimele trei meciuri, echipa constănţeană are un egal şi două victorii, succesele venind la primele două clasate.
  • Meciul de final, cu Astra Giurgiu, de la Ovidiu, se joacă miercuri, 19 mai. 
 
Înaintea ultimei etape din turneul play-out al Ligii 1, FC Viitorul are 29 de puncte şi este în afara zonei retrogradării, urmând ca, în runda de final, să joace pe teren propriu cu Astra Giurgiu, care, în acest moment, ocupă loc de baraj.
 
FC Viitorul s-a ridicat în clasament după seria pozitivă din ultimele runde, echipa constănţeană fiind neînvinsă de trei etape, iar în ultimele două a învins primele două clasate, vineri dispunând în deplasare, scor 2-0, de Chindia Târgovişte, liderul din play-out.
 
„Am spus înainte de meci că întâlnim un adversar foarte bun, bine organizat, iar, în prima repriză, nu am reuşit să-i desfacem sistemul defensiv. Însă, în partea secundă, am produs mai multe ocazii, mai mult fotbal, iar, până la urmă, am reuşit să marcăm şi să ne descătuşăm. Am avut şi probleme medicale la acest meci, dar este un sezon încărcat şi toate echipele au dificultăţi de acest gen. Fiecare jucător din lotul nostru, fie el mai experimentat, fie mai tânăr, e foarte important. Până acum, toţi cei care au intrat au încercat să ajute şi au făcut-o destul de bine. La pauză, era normal să vorbim să împingem mai mult lucrurile, să avem mai multă răbdare şi să credem în noi până la capăt că, până la urmă, golul va veni”, a declarat după meciul contra Chindiei Cătălin Anghel, antrenorul FC Viitorul.
 
Cu acest prilej, Chindia Târgovişte a suferit primul eşec în play-out, după patru victorii şi trei egaluri în precedentele şapte partide. „Noi am fost cu ocaziile, cât se poate de clare, iar ei cu golurile, reuşite ciudate, total întâmplătoare, din nişte caramboluri. Dar nu trebuie să mă mai mire, pentru că primul gol încasat în play-out a fost şi mai ciudat decât cele de acum. După meci, chiar i-am felicitat pe băieţi, având în vedere că ne-au lipsit o serie de jucători. Chiar şi aşa, cred că am făcut o partidă bună, în multe momente am dominat categoric”, a spus şi Emil Săndoi, antrenorul Chindiei. 
 
În etapa a noua, ultima din play-out, partida FC Viitorul - Astra Giurgiu se joacă miercuri, 19 mai, de la ora 18.30. Astra a acumulat 24 de puncte până acum şi ocupă locul opt în play-out.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la meciul Chindia Târgovişte - FC Viitorul. Sursa foto: FC Viitorul
 

Citeşte şi:
 
FC Viitorul, victorie mare în deplasare contra Chindiei Târgovişte, liderul din play-out
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța! Din motivarea deciziei de rejudecare – edilul nu a fost audiat în faza apelului

26 Mar 2024 3133

Valentin Vrabie, victorie la Curtea de Apel Constanța! Primarul din Medgidia a obținut rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual (MINUTĂ)

15 Mar 2024 4755

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, solicită rejudecarea! S-a fixat un nou termen în dosar

08 Mar 2024 973

Constanța Cupa organizată în memoria lui Cătălin Agafiței și-a derulat prima ediție (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Jan 2024 1108

Farul Constanța Cătălin Anghel - „Această victorie e un punct de plecare. Sperăm să ne dea elan și încredere“ (GALERIE FOTO)

03 Dec 2023 1192

Farul Constanța, al șaselea meci la rând fără victorie în Superligă Cătălin Anghel - „Suntem într-o criză de moment, dar n-avem timp să plângem prea mult“

26 Nov 2023 1210

CS Universitatea Craiova - Farul Constanța Cătălin Anghel - „Sperăm să ne luăm revanșa“ (VIDEO)

19 May 2022 4028

Farul Constanța. Andrei Borza a preluat ștafeta de la tatăl său, Constantin Borza „Ne propunem să urcăm cât mai sus“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Mar 2022 8362

Farul Constanța Constantin Grameni își dorește calificarea în play-off, dar și să facă saltul la Naționala de tineret

30 Dec 2021 2798

Show total! Dinamo, surclasată de Farul Constanţa Cătălin Anghel - „Atât jucătorii, cât şi cei din tribună au fost la înălţime“ (galerie foto)

23 Aug 2021 5721

„Ne-au ajutat foarte mult tot timpul“ Farul Constanţa a avut parte de susţinerea fanilor şi la Cluj, contra campioanei CFR (galerie foto)

16 Aug 2021 4140

Farul Constanţa, prima înfrângere din acest sezon în Liga 1

13 Aug 2021 3107

Farul Constanța, meci contra campioanei CFR Cluj. Ambele echipe sunt neînvinse până acum în campionat

13 Aug 2021 3120

CFR Cluj - Farul Constanța Cătălin Anghel - „Cred că va fi un meci foarte disputat“ (video)

11 Aug 2021 5551

FC Viitorul a fost la un pas de calificarea în cupele europene Cătălin Anghel - „Am luptat până la capăt”

01 Jun 2021 3356