FC Viitorul - U Craiova, duminică, la Ovidiu Andrei Artean - "Va fi un meci frumos, deschis oricărui rezultat"

FC Viitorul și U Craiova se întâlnesc duminica, 9 februarie, la Ovidiu, de la ora 20.00, în etapa a 24-a a sezonului regulat al Ligii 1.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul 5, cu 38 de puncte, în vreme ce formația din Banie ocupă poziția a 3-a, cu 40 de puncte.

Cu siguranță, ne asteapta un meci foarte greu, întâlnind o echipa buna. Va fi o partidă frumoasă, cum au fost toate de altfel dintre noi si Craiova. Suntem două echipe ce practicam un fotbal bun, frumos, iar meciul e deschis oricărui rezultat. Speram sa facem o partidă buna, sa luam cele trei puncte si sa ne îndeplinim cât mai repede obiectivul, acela de a intra în play-off, a spus mijlocasul Andrei Artean.

Va fi un meci decisiv, cum a fost și cel de la Iași. Speram sa avem o atitudine buna si sa facem un joc bun. Ca de fiecare data, vom încerca să câștigăm. Nu ne va fi usor, dar am incredere ca vom reuși. Mi-a fost destul de greu la Iași, în prima partidă de la revenirea la Viitorul. Încă nu sunt 100%, nu am avut multe antrenamente la activ, dar pe masura ce trece timpul voi fi din ce în ce mai bine și sper sa-mi ajut echipa sa se califice in play-off, a precizat si extrema Aurelian Chițu.

Vom avea un meci dificil, Craiova a jucat foarte bine în etapa precedentă. E o echipa talentată, care practica un fotbal bun. Dacă îi lași să gândească și le dai spații, jucătorii adversi sunt foarte periculoși. Ne dorim să facem un meci bun si sa câștigăm. Sunt trei puncte foarte importante pentru ambele echipe. Avem nevoie de victorie, suntem în lupta pentru play-off. Suntem pregătiți să câștigăm. Victoria de la Iași ne-a dat incredere si liniste. Cred ca duminica va ieși un meci pe contre, în care va conta mijlocul terenului, a spus si Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.


Echipa de pe litoral nu se va putea baza contra U Craiova pe fundasul Sebastian Mladen, suspendat.

Sursă foto: FC Viitorul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.