"Fiecare meci trebuie tratat ca pe unul special"

Ion Marin sustine ca toate meciurile ce urmeaza sunt capitale pentru evitarea retrogradarii

Meciul de la Bistrita, cu Gloria, ce va avea loc maine dupa-amiaza (ora 14.00), este unul capital pentru FC Farul Constanta. Situatia din clasament este critica pentru divizionara A. Ea este nevoita sa obtina cel putin un egal pentru a-si redresa situatia de la "adevar". "Din acest moment, fiecare meci trebuie tratat ca pe unul special. Fiecare partida va trebui sa se joace ca ultima", a declarat ieri antrenorul principal al "alb-albastrilor" la conferinta de presa. O victorie, in loc de egal, ar fi cu atat mai importanta, insa, in conditiile in care adversara este redutabila in propriul fief, acest lucru este dificil de obtinut. "Pe teren propriu, Gloria isi castiga punctele. Noi avem un ascendent moral prin victoria obtinuta anul trecut", este de parere tehnicianul farist. "Marinarii" au studiat in aceasta saptamana jocul adversarilor si sunt de parere ca obiectivul pe care si l-au propus pentru aceasta deplasare nu este imposibil de realizat. "Am vizionat niste casete, am vazut partida cu Galatiul din "Cupa Romaniei". Cred ca putem obtine un rezultat pozitiv. Dar pentru aceasta ne trebuie o disciplina tactica iesita din comun. Un angajament dus pana la sacrificiu. Cred ca suntem in stare de aceste lucruri. Confruntarea de la Bistrita este extrem de importanta. Orice rezultat pozitiv ne scoate dintr-o pozitie periculoasa si-l arunca pe adversar in zona aceea", a mai spus ieri "Sapaliga". Tehnicianul spune ca ii cunoaste bine pe adversari. Cu unii dintre acestia chiar a lucrat. "Desi au cativa jucatori batrani, cred ca acestia sunt fotbalisti de la care ceilalti pot sa invete. Iftodi poate face diferenta in orice meci. Campeanu, chiar daca de multe ori este luat peste picior si mai face si gafe, este un portar extraordinar. Pe amandoi ii cunosc deoarece am lucrat cu ei". Referindu-se la lotul pe care-l are la dispozitie, Ion Marin sustine in continuare ca FC Farul nu ocupa, in momentul de fata, locul pe care-l merita. Imbucurator in obtinerea unui rezultat bun este faptul ca fata de meciul de la Craiova, unde i-au lipsit patru dintre oamenii de baza, principalul farist are acum la dispozitie aproape intregul lot. Va lipsi insa atacantul Liviu Mihai, accidentat. "Doar pe el nu l-am recuperat. In rest, toti ceilalti sunt apti". Chiar daca ieri a parasit antrenamentul, Alexandru Baltoi mai mult ca sigur ca va fi prezent la Bistrita. "Are o durere in zona inghinala, dar nu cred ca este grav", a mai spus Marin.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 397

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 502

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 205

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 542

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 502

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 887

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 809

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 222

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 803

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 913

Un șofer a reclamat la poliție că a fost implicat într-o tamponare pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Incredibil ce au constatat polițiștii

21 Apr 2024 753

Accident rutier în Eforie Nord, județul Constanța. O mașină a ieșit de pe carosabil și a intrat în peretele unei case

20 Apr 2024 927

În județul Sibiu Un șofer băut a lovit un polițist rutier, aflat în timpul controlului. Ce alcoolemie i-a fost găsită

20 Apr 2024 457

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de la Sibioara

20 Apr 2024 950

Infotrafic Circulația rutieră este oprită pe DN 22, pe ambele sensuri de mers, din cauza accidentului de la Sibioara, județul Constanța

20 Apr 2024 647