Final de sezon 2021 pentru ToMa Racing Team Constanța. Peste 1.600 de kilometri parcurși în ritm de cursă


 
  • „Vârful“ competițional de până acum a fost atins în 2016, când ToMa Racing Team s-a clasat pe primul loc la finalul sezonului în Campionatul Național de Anduranță.
 
Sezonul 2021 pentru ToMa Racing Team Constanța s-a încheiat, iar membrii echipei de competiții auto au tras concluziile după evoluțiile pe parcursul stagiunii.
 
„Final de sezon 2021. Un an bun per ansamblu, am terminat 6 curse din 7 parcurgând un total de 1631 de km în ritm de cursă. Odata cu apariția noii mașini, am schimbat și clasa de concurs, anul acesta concurând și la clasa A4 și la GTX. Suntem în proces de acomodare și pregătire cu noua mașină și sperăm la anul să facem o figură frumoasă în cadrul clasei GT4. Mulțumim pentru ajutor și susținere sponsorilor, familiilor și prietenilor, fără de care nu puteam să ne susținem această pasiune. Mulțumiri speciale «surorii» mele Norvina pentru tot ce a făcut pentru noi. Sperăm la un an mai bun, cu noi realizări și noi colaborări“, este mesajul de pe pagina de Facebook a echipei.
 
De șapte ani, de când a fost fondată, ToMa Racing Team Constanța aduce pe litoral rezultate importante de la participările din Campionatul Național de Viteză pe Circuit, Lupo Cup și Campionatul Național de Anduranță - „Romanian Endurance Series“. „Vârful“ competițional de până acum a fost atins în 2016, când ToMa Racing Team s-a clasat pe primul loc la finalul sezonului în Campionatul Național de Anduranță, întrecere în care a intrat în același an, odată cu achiziția noii mașini de competiție Porsche Cayman S (3.4 l, 320 CP). Denumirea echipei constănțene vine de la numele celor doi piloți, Mihai Tomescu și Cristian Mangri, ToMa Racing Team fiind formată din opt membri, ceilalți șase, în afară driverilor, fiind trei mecanici, un tehnician sisteme electronice, un inginer curse și un team manager.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (ToMa Racing Team Constanța) 

 

Citește și:
 
Constanța. Echipă de competiții auto, campioană
Viteză pe circuit! ToMa Racing Team aduce pe litoral rezultate importante (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Suntem nerăbdători să-i vedem în acțiune“ Echipa de competiții auto ToMa Racing Team Constanța, viteză în Romanian Endurance Series (GALERIE FOTO)

20 Jun 2022 1194

Constanța. Echipă de competiții auto, campioană Viteză pe circuit! ToMa Racing Team aduce pe litoral rezultate importante (galerie foto)

03 Aug 2021 2662