Firma de pază şi protecţie One Star Security anunță că a solicitat instanței deschiderea procedurii de insolvență pentru FC Farul

• Litigiu între One Star Security Constanța și clubul de fotbal FC Farul

• Despre situația creată, Marius Gheorghe, managerul societăţii One Star Security, a făcut declarații

Firma de protecție și pază One Star Security Constanța a anunțat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că a solicitat instanţei deschiderea procedurii de insolvenţă pentru Asociaţia Fotbal Club Farul Constanţa, în urma datoriilor pe care gruparea sportivă le are la OSS.

Iată comunicatul, prezentat integral:   

One Star Security a solicitat instanţei deschiderea procedurii de insolvenţă pentru Asociaţia Fotbal Club Farul Constanţa.

Asociaţia Fotbal Club Farul Constanţa datorează firmei de pază şi protecţie One Star Security suma de 115.447,90 RON, la care se adaugă şi dobânda legală penalizatoare. Datoria acumulată reprezintă contravaloarea serviciilor de pază prestate de OSS, conform contractelor încheiate între cele două societăţi. Deşi serviciile de pază au fost prestate, AFC Farul Constanţa a refuzat plata facturilor scadente.

Înainte de formularea cererii pentru deschiderea procedurii de insolvenţă, reprezentanţii One Star Security au încercat soluţionarea situaţiei pe cale amiabilă.

Despre situaţia creată, Marius Gheorghe, managerul societăţii One Star Security, a declarat:

«La baza cererii de insolvenţă a clubului Farul sunt facturile semnate șI acceptate la plată, contractele, procesele verbale de recepție după fiecare meci, din 2018 până în 2020, planurile de acțiune semnate de Farul Constanţa șI Jandarmeria Constanţa, mail-urile șI convorbirile telefonice sau pe WhatsApp, cu Ciprian Marica, Tibi Curt și Artemis Boldea, din care reiese exact ce s-a solicitat și ce servicii s-au efectuat si prețurile stabilite prin contract.


Ciprian Marica, Tibi Curt și domnișoara Artemis Boldea au uitat probabil, când solicitau să le montăm camere pe stadion, pentru că nu primeau licența și m-au rugat să-i amânăm cu plata facturilor până primesc banii de la Consiliul județean șI Primărie. Când au primit banii… au uitat de plată.

Cred că domnul Ciprian Marica nu este informat corect de Tibi Curt și Artemis Boldea. Le-am oferit posibilitatea de a prezenta un plan de eşalonare a datoriilor, dar nu am primit niciun răspuns în acest sens. Mai sunt multe de spus, dar nu-i momentul! Instanța va hotări cine are sau nu dreptate!».


În tot acest timp, One Star Security a înregistrat pierderi semnificative deoarece a menţinut la posturi persoanele angajate şi a asigurat paza,conform angajamentelor contractuale.


În urmă cu câteva zile, managerul FC Farul Constanța, Tiberiu Curt, a făcut câteva precizări în legătură cu situația grupării de pe litoral, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Situația noastră financiară este de departe cea mai bună din ultimii 12 ani. Jucătorii, staff-ul tehnic și cel administrativ din acest sezon sunt toți cu salariile la zi. Am stins în proporție de 95% litigiile din anii trecuți. Într-adevăr, există mici datorii la furnizori, un lucru normal după această perioadă grea prin care am trecut cu toții, dar sunt în curs de soluționare, nefiind nicio clipă vorba de insolvență și cu atât mai puțin de faliment, a precizat Tiberiu Curt, pe 29 mai.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două automobile, din patrimoniul firmei, de vânzare One Star Security SRL, executată de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 443

One Star Security SRL, din Constanța, cere să intre în insolvență!

03 Apr 2024 731

Bunurile societății One Star Security SRL, scoase la licitatie de AJFP Constanța (DOCUMENT)

10 Mar 2024 1565

Firme Constanța One Star Rail Security SRL își schimbă sediul social

21 Feb 2024 897

Full Cost Vision SRL cere insolvența One Star Security SRL, din Constanța!

21 Feb 2024 1516

Asociatul unic de la One Star Security își deschide clinică de înfrumusețare în Constanța

24 Sep 2022 4088

Cine va asigura paza pentru Direcția Generală de Asistență Socială Constanța (DOCUMENTE)

23 Mar 2022 2782

Un jandarm din București înjunghiat la Costinești! Ultima decizie a judecătorilor

02 Oct 2021 2037

Licitația pentru atribuirea contractului de servicii de pază și alte servicii conexe organizată de CT BUS, tranșată de CNSC

24 Aug 2021 2192

One Star Security a semnat un act adițional cu Direcția de Asistență Socială Constanța

12 Aug 2021 2968

CNSC Contestația depusă de Transguard Security SRL, admisă, cu privire la licitația organizată de Autoritatea Navală Română

22 Jul 2020 2065

Cine a câștigat contractul de pază, transport valori și intervenție rapidă pentru bunurile municipalității (documente)

30 Apr 2020 3599

Ce meci! Ștefan Orza, show la gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“ „Am simțit energia voastră pozitivă“ (galerie foto)

10 Feb 2020 5195

Fabio Kwasi, învingător în piramida greilor de la gala „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“. Victorie și pentru Ștefan Orza (galerie foto)

08 Feb 2020 7594

Tânărul luptător de la Sharks Gym Constanța „Ștefan Orza, viitorul campion mondial al României la kickboxing“ (galerie foto)

07 Feb 2020 9020