Fondatorul Academy of Military and Security Self Defence Systems, invitat de onoare la un examen de grad la Năvodari (galerie foto)

Petrică Tănase, fondatorul academiei britanice Academy of Military and Security Self Defence Systems, este invitat de onoare la un examen de înaintare în grad la Kempo K-1, care va avea loc pe 9 şi 10 august, în Sala Sporturilor din Năvodari. Participă sportivii de la cluburile „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa şi CS Năvodari, dar pot veni şi luptători de la alte cluburi. Diplomele sunt recunoscute internaţional, de British and International Kickboxing and Martial Association (BIKMA), structură de care aparţine, sub licenţă, academia angleză.
Comisia de examinare este condusă de Petrică Tănase şi de Costin Asănăchescu, iar din ea mai fac parte tehnicienii sensei Samir Regep (centură neagră 3 Dan Kempo K-1) - instructorul principal de la CS Bogdan Ciubotariu şi chief departament Kempo K-1, sensei Cristian Tunschi (de la CS Năvodari) şi Florin Sita (de la CS „Bogdan Ciubotariu“. Costin Asănăchescu a fost antrenorul lui Samir Regep. „El e cel care m-a îndrumat către meciuri profesioniste, unde se câştigau atunci bani!“, a declarat Samir Regep, inclus, recent, ca şef al departamentului Kempo K-1, în Academy of Military and Security Self Defence Systems.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sensei Samir Regep, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa, a primit diploma de grad 4 Dan în Kick Boxing Boko Shido

20 Nov 2014 5917

Înalt oaspete din Anglia, la examenul de la Năvodari Tânărul luptător din Constanţa Adrian Roşca a obţinut centura neagră (galerie foto)

11 Aug 2014 3919

Sensei din Constanţa Samir Regep, inclus într-o academie britanică (galerie foto)

08 Jul 2014 5022