Fost junior la Academia Hagi și la Școala Farul 2010 Eduard Gabriel Cheng Liang, fondator și administrator la Fast Ride Loredi SRL

 

 
  • Domeniul principal de activitate al firmei este „alte activități poștale și de curier“, ceea ce constituie și activitatea sa principală.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul rezoluției nr. 19633 / 23 iulie 2021 al Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța, prin care, în baza cererii nr. 85802 din 20 iulie 2021 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată conform art. 11 alin. (1) din OUG nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în Registrul Comerțului, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările și completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Fast Ride Loredi SRL.
 
Sediul social al firmei este în orașul Techirghiol, județul Constanța, iar ca domeniu principal de activitate figurează „alte activități poștale și de curier“, ceea ce constituie și activitatea principală. Capitalul social e de 200 de lei, integral vărsat, total părți sociale - 20, a câte 10 lei fiecare. Durata de funcționare a societății este nedeterminată. Fondator și administrator al Fast Ride Loredi este Eduard Gabriel Cheng Liang, cu domiciliul în Techirghiol. 
 
Acesta e născut în anul 2000, la București, din mamă româncă și tată chinez, iar apoi a venit la Constanța cu familia. Pe litoral a început să practice și fotbalul. A început la Academia Hagi, la vârsta de nouă ani, iar ulterior a fost junior și la Școala de Fotbal Farul 2010. De asemenea, printre altele, a evoluat și la Sparta Techirghiol.   

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Fotbalist cu rădăcini chineze
Eduard Cheng visează să joace la echipa mare a Farului


Imagini de la eveniment
SSC Farul s-a reunit în efectiv restrâns. Ce jucători au participat la prima şedinţă de pregătire din 2019 (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbalist cu rădăcini chineze Eduard Cheng visează să joace la echipa mare a Farului

17 Jun 2015 6950