Foste handbaliste ale CSS Medgidia Alew Abdulgani, medalie de argint; Claudia Nedelcu, clasată pe locul patru la turneul final de junioare 1

Clubul Sportiv Şcolar Medgidia a subliniat performanţele a două foste handbaliste de-ale sale, Alew Abdulgani şi Claudia Nedelcu, care au evoluat, la Tg. Mureş, la turneul final al Campionatului Naţional de junioare 1.
 
„Felicitări, Alew Abdulgani şi Claudia Nedelcu! Alew, fostă handbalistă a Clubului Sportiv Școlar Medgidia, câştigă medalia de argint cu echipa Clubului Sportiv Marta Baia Mare. Medgidianca noastră a mai evoluat anul acesta cu dublă legitimare în Divizia A pentru echipa CS Danubius Călăraşi. La aceeaşi competiţie, sportiva Nedelcu Claudia a câştigat locul IV cu CSS 1 Constanţa, iar in sezonul 2017-2018 a evoluat cu dublă legitimare în Divizia A pentru CSU Neptun Constanţa. Cele două handbaliste au fost descoperite şi antrenate la CSS Medgidia de prof. Adrian Georgescu“, se arată pe pagina de Facebook a clubului medgidian.
 
În finala de la Tg. Mureş, Marta Baia Mare a pierdut cu 16-28 (10-10) în faţa formaţiei CSM Bucureşti, în vreme ce în partida pentru locurile 3-4 CSS2 Baia Mare a dispus de CSS1 Constanţa cu 26-24 (12-11).
 
Sursa foto: Facebook
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.