Foştii colegi de la FC Farul, îndureraţi de moartea lui Sorin Moraru „A fost un om de nota 10, un jucător serios şi profesionist”

  • Fostul fotbalist Sorin Moraru s-a stins din viaţă la numai 53 de ani.
  • El a jucat şi la FC Farul, fiind desemnat şi căpitan de echipă.
  • Sorin Moraru a murit în urma unui infarct miocardic, în timp ce se afla cu prietenii la o partidă de fotbal.
 

Vestea decesului fostului fotbalist Sorin Moraru, la numai 53 de ani, a picat ca un trăsnet şi la Constanţa, unde Moraru a jucat la FC Farul, iar într-o perioadă a purtat chiar şi banderola de căpitan de echipă.

Foştii colegi, suporterii şi cei de pe litoral apropiaţi lui au rămas înmărmuriţi când au auzit că Sorin Moraru a plecat atât de devreme dintre cei vii, acesta decedând, în urma unui infarct miocardic, în timp ce se afla cu prietenii la o partidă de fotbal. Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Sorin Moraru de la FC Farul a fost Petre Grigoraş, cei doi fiind şi vecini de scară în bloc, la acelaşi etaj. Locuiau chiar uşă în uşă!
 

„Copiii noştri au crescut împreună”

„Regret nespus, nu am cuvinte. Am fost prieteni foarte buni, şi în teren, şi de familie. Copiii noştri au crescut împreună. Am petrecut mult timp împreună. E o lovitură foarte puternică pentru mine, peste care cu greu trec. Era un băiat foarte vesel şi un jucător valoros, extrem de puternic fizic, serios şi profesionist. Devenise chiar şi căpitanul echipei. Era foarte iubit de colegi. Nu cred că a supărat vreodată pe cineva. Din păcate, i-a lipsit şansa de a-şi trăi viaţa liniştit în continuare. A iubit fotbalul nespus şi a plecat dintre noi tocmai la o miuţă cu prietenii. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, a spus Petre Grigoraş, în prezent antrenor la Oţelul Galaţi.
 

Un sufletist

„Sorin era un băiat extraordinar. Un om sufletist, de nota 10. Ca fundaş central, avea forţă şi detentă. Ţin minte că a dat şi ceva goluri. Regret nespus moartea sa. Dumnezeu să-l aibă în pază!”, a spus şi fostul atacant farist Gică Butoiu. „E extrem de dureros când pierzi, la puţin peste 50 de ani, un coleg şi un prieten atât de bun, Sorin a avut un caracter deosebit. Era foarte apropiat de colegi şi de cei din club, săritor. Nu te puteai supăra niciodată pe el. Şi ca fotbalist era bun. Îmi pare foarte rău că a murit. Condoleanţe familiei şi apropiaţilor”, a spus şi Cristian Cămui, un alt fost coechipier al lui Sorin Moraru la Farul, în prezent director tehnic al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”.
 

Fotbalişti unul şi unul

În imaginea de la acest articol, Sorin Moraru este al patrulea din stânga, pe rândul de sus, într-un grup al Farului de la începutul anilor 90 din care nu lipsesc Marian Dumitru, Dănuț Moisescu, Alexandru Popovici, Vntilă, Safta, Pistol, maseurul Gică Drăgan, Buzoianu (antrenor secund), Mihai Stere, Cristian Cămui, Ioan Anton, Marian Dinu, Vasile Marcel, Dan Rădulescu, Petre Grigoraş, Constantin Gache (antrenor secund), Nicolae Gheracopol (medic), Gică Butoiu, Constantin Funda, Costi Bîrboră, Bănică Oprea, Costică Rădulescu (antrenor principal), Georges Mihai, Cosmin Chirea şi Cristian Mustacă.
 

„Nu pot să cred! Drum bun, «Butelie»!”

Şi pe reţelele de socializare decesul prematur al celui ce a fost Sorin Moraru este regretat nespus. „E o glumă? Sper că da!”, „Un om deosebit. Drum lin către îngeri!”, „Nu pot să cred! Drum bun, «Butelie»!”, „Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace! A fost un om extraordinar, era mereu cu zâmbetul pe buze şi glumea. Păcat de tinereţea lui!”, „Bun fundaş... Păcat!”, „RIP! Condoleanţe familiei!”, „Off, nea Sorin, ne-ai lăsat prea devreme!”, „Bun. Parcă era pe post cu Sandi Popovici. Ce fotbaliști avea Farul...” sau „Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Condoleanţe!”, au fost alte câteva mesaje.

Sursa foto galerie foto: Facebook (Sorin Moraru)


Citeşte şi:

Doliu în fotbal. S-a stins din viață un fost căpitan de echipă de la Farul Constanța. Avea 53 de ani

Goluri de poveste
Farul Constanța, neînvinsă contra campioanei, în sezonul 1991/1992. Pe litoral, ”marinarii” au câștigat

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanţa Moment de reculegere în memoria lui Sorin Moraru la meciul FC Farul - Viitorul Pandurii Tg. Jiu

28 Feb 2021 2260

Doliu în fotbal. S-a stins din viață un fost căpitan de echipă de la Farul Constanța. Avea 53 de ani

26 Feb 2021 4093

Anunţ important de la CSM. Este vizată Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie

14 Feb 2019 968

Mâna dreaptă a lui Victor Ponta a fost scos din Guvern

24 Mar 2016 1558

Cum a fost eliberat Petre Tobă din funcţia de inspector general, pentru a ajunge ministru la Interne, cu gradul profesional greşit (documente)

23 Nov 2015 2510

Sorin Sergiu Chelmu este noul secretar general al Guvernului

18 Nov 2015 1781

Irina Lucan-Arjoca a preluat funcţia de director general la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor

16 Nov 2015 2989

Valentin Olimpiu Şoneriu a părăsit postul de secretar de stat din Ministerul Fondurilor Europene

13 Nov 2015 2367

Consilierii onorifici ai lui Victor Ponta îşi părăsesc posturile. Iată lista completă

12 Nov 2015 1464

Monica Dragomir a fost numită secretar general adjunct la Ministerul Justiţiei

12 Nov 2015 2587

Trei lucrători ai Poliţiei Port Constanţa, trimişi în judecată

08 May 2015 1769

Luna Amară concertează în Club Doors din Constanţa

10 Nov 2014 1172