UPDATE. Imagini de la eveniment Fotbalist de la SSC Farul Constanța, transportat cu salvarea la spital (galerie foto + video)



Fotbalistul Yeboah Twumasi, de la SSC Farul Constanta, s-a accidentat serios, astăzi, în meciul de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila.

În minutul 32, fundasul Farului s-a lovit la cap în urma unui duel aerian cu un adversar, Ben Abda Hamza, petrecut în careul brăilean.


Ambii jucatori s-au prăbușit, insă Twumasi a fost lovit mai rau, astfel că pe teren a pătruns salvarea, jucătorul fiind urcat pe targa si transportat la spital.

Twumasi a suferit un traumatism cranian și unul cervical, fotbalistul lovindu-se rău și cu capul de pământ, în cădere. 

Din pricina acestui eveniment nefericit, meciul a fost întrerupt șapte minute.

În locul lui Twumasi la SSC Farul pe teren a intrat Yanis Roumadi.

UPDATE:


La conferința de presă de după meci, Petre Grigoraș, antrenorul principal al SSC Farul, a dat detalii despre starea lui Twumasi.

Am avut o accidentare destul de gravă la Twumasi. E cineva din conducere cu el la spital, am vorbit și am înțeles că este OK. Trebuie să facă mai multe investigații medicale. Sunt niște lucruri care trebuie urmate. Nu e atât de ușor să depășești o astfel de lovitură.


Ma mult ca sigur, Twumasi nu va putea juca în etapa viitoare, miercuri, la Timișoara, cu Ripensia. La această confruntare, sigur va lipsi Momodou, suspendat din pricina cartonașelor galbene.


Sursa foto: 1, 2 - ZIUA de Constanța; galerie - Facebook (FC Farul Constanța)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.