Fotbalist din Insulele Cayman la Dunărea Călărași, echipă care a înregimentat și un jucător care a evoluat la FC Farul


 
  • Dunărea Călărași este a patra echipă la care joacă Elijah Seymor în România.
 
Un fotbalist din Insulele Cayman, Elijah Seymour, a semnat un contract cu echipa română din Liga a 2-a Dunărea Călărași.
 
Site-ul caymancompass.com anunță cu jucătorul și-a pus semnătura pe o înțelegere valabilă pe un an. În vârstă de 22 de ani, Seymour joacă extremă și a venit la Dunărea de la CS Tunari. El a mai evoluat în România la FC Voluntari II și la SC Popești Leordeni. Elijah s-a mutat din Insulele Cayman în Anglia, pe când avea 15 ani, pentru a juca în academia clubului Barnet FC, iar apoi a mai evoluat la echipe din Anglia, Portugalia și, recent, România. La formația din Călărași a ajuns totodată și un fotbalist care a evoluat în sezonul trecut la FC Farul Constanța, Alexandru Stoica.
 
În etapa întâi a Ligii a 2-a, sezonul 2021/2022, Dunărea Călărași va evolua în deplasare cu Ripensia Timișoara, la finele acestei luni. În stagiunea trecută, Dunărea Călărași a jucat în turneul play-off al eșalonului secund, clasându-se pe locul patru.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Caribbean Transfers News)

   

Citește și:
 
FC Farul Constanţa, remiză cu Dunărea Călăraşi, după ce „marinarii” au deschis scorul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.