Fotbaliști de la Farul, ofertați Hagi - „E foarte bine că sunt curtați. Ca fata, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată“Evoluțiile deosebite ale fotbaliștilor Farului Constața, campioana României, au stârnit interesul multor cluburi, atât din țară, cât și din străinătate.

Rapid București a și înaintat o ofertă oficială pentru mijlocașul Constantin Grameni.

E foarte bine că jucătorii sunt curtați și au oferte. Ca fata, dacă e frumoasă, o doamnă, trebuie să fie curtată. Scuzați-mă! Când faci bine și arăți bine, de ce nu? Fiecare își va spune părerea, noi vom analiza ofertele, iar apoi vom lua deciziile. Într-adevăr, Grameni are oferte și e căutat. S-a făcut o ofertă profesional. Dar încă e devreme. Nici nu s-a terminat campionatul. Nu ne grăbim, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.        

 
Noua campioană a României a făcut și primele două achiziții pentru sezonul viitor, atacanții Rivaldinho și Nicolae Carnat.

Vor mai fi veniri, trebuie să creăm un lot competitiv, care să se lupte și cu cei din Europa. Rivaldinho și Carnat sunt jucători de-ai noștri, din casă, le știm potențialul. Ei vin să ne ajute, să ne facă să fim mai buni. Se discută și despre ieșiri, e clar, când faci bine, toată lumea te vrea. Vor veni și astfel de lucruri. Suntem liniștiți din acest punct de vedere. Preocuparea mea e că trebuie să găsim jucători pentru nivelul următor. Pentru Louis Munteanu am trimis hârtie oficială către Fiorentina că ne dorim prelungirea împrumutului. Vom vedea cum se vor finaliza discuțiile, depinde de Fiorentina, a mai spus Hagi.


„Farul s-a aprins“

Întrebat despre șansele ca, în anii următori, Farul să instaureze în campionat o hegemonie gen CFR Cluj, Hagi a răspuns:

Deja cred că în Constanța am luat viteză cu toții. Răbdare, picioarele pe pământ. Hai să fim modești, să fim unde trebuie și să muncim în continuare așa cum am făcut-o până acum, cu capul jos.  Să muncim mult și bine. Să fim conștienți că sunt foarte multe lucruri la care trebuie să ne dezvoltăm. Chiar dacă ne-am unit și suntem puternici, mai avem multe de făcut până a ajunge chiar o echipă puternică din România, care să se consolideze acolo sus, între cele mai bune fomații, ca buget și putere. Mai avem mult de muncă. Într-adevăr, suntem pe drumul bun, tot ce s-a întâmplat arată minunat, mai ales că după această victorie, cred că Farul s-a aprins. Deja avem lumină și s-a văzut asta în Piața Ovidiu, când a venit foarte multă lume pentru noi, să ne vadă, și a cântat cu noi. A fost ceva fantastic! Deci lucrurile merg bine, dar nici nu trebuie să accelerăm prea mult lucrurile, după cum nici nu ne vom culca pe o ureche. Cu siguranță, vom munci la fel de mult.


Gheorghe Hagi crede că, în sezonul viitor, cel puțin patru echipe se vor bate pentru a câștiga campionatul.

De acum înainte, obiectivul e să devenim un club puternic, în primele patru ale României. Iar apoi vom vedea. Cel puțin patru echipe se vor bate pentru a câștiga campionatul. Încercăm să ne înscriem acolo sus, dar obiectivul și la anul e intrarea în play-off. Nu avem încă puterea să spunem că suntem cei mai buni din România. Da, în acest an am fost și am spus-o cu tărie, pentru că așa a fost. Faptele vorbesc, a menționat Hagi.


Sursa foto: Farul Constanța
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța „Cupa Farul - Memorial Ștefan Aftenie” a reunit peste 80 de sportivi. Cine a fost sufletul evenimentului (GALERIE FOTO)

28 Sep 2023 384

CS Farul Constanța Crina Orleanu, pe podium, la Womenʼs Bikini, la 2023 IFBB Malta International Grand Prix

28 Sep 2023 457

Superliga 2023/2024 Oțelul Galați a spart gheața în etapa trecută, iar acum vrea victoria și cu Dinamo

28 Sep 2023 572

Farul Constanța, vizită la Școala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir“, în proiectul „Învățăm să fim campioni“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

28 Sep 2023 596

Farul Constanța. Au picat din nou examenul! Hagi - „Nu pot duce greul vestiarului doar unii. Avem nevoie de tot lotul“

27 Sep 2023 1121

Liga a 4-a Constanța Rezultatele etapei a noua (seniori și juniori + clasamente)

27 Sep 2023 1137

Farul Constanța, înfrângere în primul meci din Cupa României

26 Sep 2023 834

Constanța. Nominalizată de CIO Gimnasta Sabrina Maneca Voinea, printre cele trei debutante la Mondialul 2023 care merită urmărite (GALERIE FOTO)

26 Sep 2023 1537

Superliga 2023/2024 Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa ideală a etapei a zecea

26 Sep 2023 581

Farul Constanța Constantin Budescu se lipește la gol, dar are „lipici“ și la pește. „Budi“ a marcat al 80-lea gol în prima ligă

25 Sep 2023 1223

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

25 Sep 2023 1533

Gheorghe Hagi „Au fost două săptămâni grele, cu foarte multe gânduri. Nu mi-e ușor, nu mai am aceeași putere ca înainte“ (GALERIE FOTO)

24 Sep 2023 1740

UPDATE. Gimnastică Evelina Papană, campioană balcanică, la individual compus și cu echipa (GALERIE FOTO)

23 Sep 2023 1260

Hagi, după Dinamo - Farul Constanța 0-2 „Jocul ne-a dus să ne apărăm și să luptăm“

22 Sep 2023 960

Farul Constanța, victorie cu Dinamo. „Marinarii“ au dat un gol în inferioritate numerică (GALERIE FOTO)

22 Sep 2023 1280