Fotbaliști de la Farul, ofertați Hagi - „E foarte bine că sunt curtați. Ca fata, dacă e frumoasă, trebuie să fie curtată“



Evoluțiile deosebite ale fotbaliștilor Farului Constața, campioana României, au stârnit interesul multor cluburi, atât din țară, cât și din străinătate.

Rapid București a și înaintat o ofertă oficială pentru mijlocașul Constantin Grameni.

E foarte bine că jucătorii sunt curtați și au oferte. Ca fata, dacă e frumoasă, o doamnă, trebuie să fie curtată. Scuzați-mă! Când faci bine și arăți bine, de ce nu? Fiecare își va spune părerea, noi vom analiza ofertele, iar apoi vom lua deciziile. Într-adevăr, Grameni are oferte și e căutat. S-a făcut o ofertă profesional. Dar încă e devreme. Nici nu s-a terminat campionatul. Nu ne grăbim, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.        

 
Noua campioană a României a făcut și primele două achiziții pentru sezonul viitor, atacanții Rivaldinho și Nicolae Carnat.

Vor mai fi veniri, trebuie să creăm un lot competitiv, care să se lupte și cu cei din Europa. Rivaldinho și Carnat sunt jucători de-ai noștri, din casă, le știm potențialul. Ei vin să ne ajute, să ne facă să fim mai buni. Se discută și despre ieșiri, e clar, când faci bine, toată lumea te vrea. Vor veni și astfel de lucruri. Suntem liniștiți din acest punct de vedere. Preocuparea mea e că trebuie să găsim jucători pentru nivelul următor. Pentru Louis Munteanu am trimis hârtie oficială către Fiorentina că ne dorim prelungirea împrumutului. Vom vedea cum se vor finaliza discuțiile, depinde de Fiorentina, a mai spus Hagi.


„Farul s-a aprins“

Întrebat despre șansele ca, în anii următori, Farul să instaureze în campionat o hegemonie gen CFR Cluj, Hagi a răspuns:

Deja cred că în Constanța am luat viteză cu toții. Răbdare, picioarele pe pământ. Hai să fim modești, să fim unde trebuie și să muncim în continuare așa cum am făcut-o până acum, cu capul jos.  Să muncim mult și bine. Să fim conștienți că sunt foarte multe lucruri la care trebuie să ne dezvoltăm. Chiar dacă ne-am unit și suntem puternici, mai avem multe de făcut până a ajunge chiar o echipă puternică din România, care să se consolideze acolo sus, între cele mai bune fomații, ca buget și putere. Mai avem mult de muncă. Într-adevăr, suntem pe drumul bun, tot ce s-a întâmplat arată minunat, mai ales că după această victorie, cred că Farul s-a aprins. Deja avem lumină și s-a văzut asta în Piața Ovidiu, când a venit foarte multă lume pentru noi, să ne vadă, și a cântat cu noi. A fost ceva fantastic! Deci lucrurile merg bine, dar nici nu trebuie să accelerăm prea mult lucrurile, după cum nici nu ne vom culca pe o ureche. Cu siguranță, vom munci la fel de mult.


Gheorghe Hagi crede că, în sezonul viitor, cel puțin patru echipe se vor bate pentru a câștiga campionatul.

De acum înainte, obiectivul e să devenim un club puternic, în primele patru ale României. Iar apoi vom vedea. Cel puțin patru echipe se vor bate pentru a câștiga campionatul. Încercăm să ne înscriem acolo sus, dar obiectivul și la anul e intrarea în play-off. Nu avem încă puterea să spunem că suntem cei mai buni din România. Da, în acest an am fost și am spus-o cu tărie, pentru că așa a fost. Faptele vorbesc, a menționat Hagi.


Sursa foto: Farul Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 284

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 359

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 795

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 886

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 815

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1427

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 612

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1129

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 669

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 801

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2077

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 829

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719