Fotbalistul Kwadwo Twumasi a semnat cu SSC Farul Constanţa

Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, aflată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, anunţat astăzi achiziţionarea fotbalistului Kwadwo Twumasi.

Bine ai venit la S.S.C. Farul, Kwadwo Twumasi! Conducerea clubului nostru a parafat astăzi contractul fundaşului Kwadwo Twumasi, 24 de ani (n. 12.06.1993), cu dublă cetăţenie, americană şi ghaneză. După despărţirea de Sebastian Agache şi Andrei Rusu, echipa noastră a rămas descoperită la capitolul defensiv. Astfel încât am fost nevoiţi să acţionăm repede şi după ce s-a antrenat alături de echipă şi a fost testat în meciurile amicale cu Abatorul Slobozia şi Victoria Cumpăna, Kwadwo a fost înregimentat la Farul. Îi dorim să pună umărul la promovarea în Liga a 2-a. Împreună ducem mai departe spiritul farist!, este mesajul SSC Farul.


În perioada 13 - 23 februarie, lotul SSC Farul va efectua un cantonament la Curtea de Argeş, varianta Antalya căzând.

Pe 24 februarie, de la ora 14.00, este programat, la Constanţa, meciul amical cu Academia Rapid Bucureşti. Iniţial, cele mai mari şanse pentru a găzdui partida le avea terenul ITC, dar rapidiştii au anunţat că vor fi însoţiţi de un grup însemnat de suporteri, astfel că se caută un alt stadion.

Sursa foto: Facebook (SSC Farul)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Clubul prinde viteză“ Adrian Pitu şi Tiberiu Curt, cooptaţi în conducerea SSC Farul Constanţa. Sunt aşteptaţi şi alţi foşti fotbalişti (galerie foto)

13 Feb 2018 5011

Marius Cocârlă, alături de căpitanul lui AC Milan Cel mai tehnic jucător din programul „Milan Junior Camp“ a ajuns la SSC Farul (galerie foto)

09 Feb 2018 6143

Daniel Florea („Gică Fentă“), în curtea SSC Farul Constanţa! Echipa fanilor îl va opri pe fotbalistul Kwadwo Twumasi

31 Jan 2018 4003

E fratele lui Kofi Twumasi, de la FC Viitorul SSC Farul îl va testa pe fundaşul Kwadwo Twumasi şi la amicalul cu Victoria Cumpăna (galerie foto)

26 Jan 2018 3638