„Fotbalul le curge prin vene din tată în fiu!“ Poză de familie. Legendele Rivaldo şi Hagi, alături de copiii lor, în vestiarul FC Viitorul (galerie foto)

Cei de la FC Viitorul s-au bucurat de un weekend de poveste. Au avut alături una dintre legendele fotbalului mondial, brazilianul Rivaldo, şi, cu el în tribună, au realizat o victorie importantă în turneul play-off al Ligii 1, 2-1 cu CSU Craiova, în urma căreia s-au apropiat la un punct de locul trei, ocupat de echipa din Bănie.
 
Brazilianul Rivaldo, la Ovidiu, la un meci al FC Viitorul! Fostul mare fotbalist a venit tocmai din SUA, acolo unde locuieşte, să-l vadă pe fiul său, Rivaldinho, atacant la FC Viitorul, să se întâlnească cu Gică Hagi şi să cunoască baza de la Ovidiu şi proiectul fotbalistic de mare succes al „Regelui“. Rivaldo are 46 de ani, dar se menţine încă într-o formă fizică de invidiat, astfel că a participat 20 de minute la un antrenament al echipei constănţene. La meciul cu CSU Craiova, celebrul brazilian a dat lovitura de începere, iar apoi a avut satisfacţia de a-l vedea marcând şi pe fiul său! Rivaldinho a înscris golul victoriei, după ce, anterior, Ianis, băiatul lui Hagi, egalase cu o reuşită de senzaţie, şut la vinclu de la 25 de metri! Rivaldo şi Hagi, doi părinţi fericiţi aşadar, sâmbătă, la Ovidiu! Taţii şi fiii au făcut o poză împreună în vestiar, iar mesajul de pe pagina de Facebook a FC Viitorul a fost: „Fotbalul le curge prin vene din tată în fiu!“.
 

„Gol al unui jucător de clasă“

 
„Când vin în România îi port noroc fiului meu, care marchează. Sunt fericit că FC Viitorul a câştigat, iar Rivaldinho a înscris. Golul lui Ianis a fost foarte frumos, al unui jucător de clasă. Gică Hagi a realizat un lucru extraordinar aici, la Ovidiu. Jocul Viitorului seamănă cu cel al Barcelonei. Jucătorii sunt tineri, dar de mare perspectivă. Din victoria cu Craiova nu pot remarca unul, doi sau trei jucători de la Viitorul. Toată formaţia a jucat foarte bine“, a declarat Rivaldo.
 

A venit tocmai din SUA

 
Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a spus că a meritat ca Rivaldo să vină tocmai din SUA pentru meciul cu U Craiova. „E extraordinar ca un monstru sacru al fotbalului, ca Rivaldo, un jucător enorm, care a ieşit campion mondial, a jucat la nivelul cel mai înalt, a fost Balonul de Aur şi a câştigat atâtea titluri, să ajungă la noi la Constanţa. Şi băiatul lui a făcut un meci bun. Era fericit, cum suntem şi noi. A fost cu noi aseară (n.r. vineri seară), iar jucătorii au fost emoţionaţi că l-au avut coleg de antrenament câteva minute la încălzire, la început, la un 5 contra 2. E frumos! Mă bucur pentru Riva, băiatul lui. Rivaldo a venit din SUA, făcând un drum lung, dar cred că a meritat. A văzut un fotbal bun“, a precizat „Regele“.

„Suntem privilegiaţi“

 
Ianis Hagi a povestit cum a decurs pentru jucătorii Viitorului întâlnirea cu Rivaldo. „Nu visam ca un gol al meu să fie aplaudat de Rivaldo. Am fost tare surprins când m-am întâlnit prima dată cu el. O legendă, unul dintre cei mai buni jucători care au putut să joace acest sport. Suntem privilegiaţi că am avut ocazia să-l întâlnim. Îl mai aşteptăm la meciuri şi la antrenamente, alături de noi, întrucât văd că ne poartă noroc. La antrenamentul din seara dinaintea meciului, a intrat în primele 20 de minute. Cred că toţi ne uitam numai la el. Abia când s-a aşezat pe bancă am putut să ne antrenăm normal. Primele 20 de minute au fost incredibile“, a spus Ianis. Întrebat cu ce gol a semănat reuşita sa din partida cu CSU Craiova, cu unul al lui Rivaldo sau cu unul al lui Gică Hagi, tânărul căpitan al FC Viitorul a răspuns: „Cu unul al lui Ianis cred. Deocamdată, nu îmi permit să mă compar cu două legende“.
 

Un nou gol sub ochii tatălui său

 
Rivaldinho, fiul lui Rivaldo, s-a declarat extrem de fericit la FC Viitorul. „Am marcat iar când a venit tatăl meu la meci, dar eu vreau să înscriu mereu, nu numai cu asemenea ocazii. Ne bucurăm că tatăl meu a intrat la o mişcare uşoară alături de noi, la antrenament. Suntem norocoşi că l-am avut alături şi că suntem pregătiţi de o altă legendă a fotbalului, Mister Hagi. Sunt foarte fericit la Viitorul. Nu m-am simţit atât de bine la nicio altă echipă. Învăţ foarte multe de la Mister şi de la staff-ul său“, a precizat Rivaldinho.
 

„Cu siguranţă, voi reveni“

 
„Felicitări FC Viitorul pentru meciul excelent şi pentru victorie. Şi felicitări, de asemenea, lui Ianis şi lui Rivaldinho pentru goluri. Vreau să mulţumesc pentru minunata primire care mi-au făcut-o Hagi şi toţi cei de la club. Cu siguranţă, voi reveni la FC Viitorul“, a fost mesajul lui Rivaldo postat pe Instagram, alături de două fotografii, cea cu Hagi şi cu fiii lor şi una alături de întreaga echipă.
 
Sursa foto: Instagram (Rivaldooficial)
 
Citeşte şi:

 
UPDATE. Legenda braziliană, la Ovidiu Rivaldo a dat startul meciului FC Viitorul - CSU Craiova. Rivaldinho și Ianis Hagi au marcat
 

„Împrumutăm din magia acestuia pentru meciul de mâine!“ Marele Rivaldo, în vizită la FC Viitorul (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Cântec pentru Ionuț Larie, cu ocazia zilei sale de naștere. „Mereu este pus pe fapte, azi a împlinit 37“ (VIDEO)

17 Jan 2024 1566

Farul Constanța - UTA 2-2 Rivaldinho - golul 20 și meciul 100 în prima ligă (VIDEO)

27 Oct 2023 819

Anunț de ultimă oră al lui Gheorghe Hagi în privința pachetului de acțiuni de la Farul Constanța. „Obiectivul numărul unu pentru noi“

16 Sep 2023 4525

E oficial Marele Rivaldo, acționar la Farul Constanța!. „Cel mai răsunător «transfer» din istorie“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Sep 2023 1981

Surse Celebrul brazilian Rivaldo, acționar la Farul Constanța?

08 Sep 2023 1954

Farul Constanța l-a transferat pe ginerele lui Rivaldo! Meciul cu UTA, reprogramat (VIDEO)

04 Aug 2023 2280

Farul Constanța Rivaldinho vrea să-l depășească pe Eric de Oliveira și să devină cel mai bun marcator străin al clubului (VIDEO)

19 Jun 2023 1960

Atacantul brazilian Rivaldinho de la FC Viitorul Constanța, transferat la Cracovia

12 Aug 2020 2746

„Parabéns, Riva!“ Aniversare la FC Viitorul. Rivaldinho, fiul lui Rivaldo, a împlinit o frumoasă vârstă

30 Apr 2020 2329

UPDATE. Gică Hagi, la 55 de ani. Felicitări de la vedete ale fotbalului mondial „Oriunde și în orice să fii mereu primul!“ (galerie foto + video)

05 Feb 2020 3183

FC Viitorul, primul antrenament în 2020. Ce i-a transmis Rivaldo fiului său, Rivaldinho, atacant la echipa constănțeană (galerie foto)

09 Jan 2020 2307

Copiii starurilor Ianis Hagi şi Rivaldinho, în presa engleză, alături de fiii lui George Weah, Paolo Maldini sau Henrik Larsson

28 Dec 2019 2756

Legendarul Rivaldo, prezent la meci FC Viitorul a învins Chindia Târgoviște și a urcat pe locul întâi în clasamentul Ligii 1 (galerie foto)

01 Nov 2019 1990

UPDATE. Legenda braziliană, la Ovidiu Rivaldo a dat startul meciului FC Viitorul - CSU Craiova. Rivaldinho și Ianis Hagi au marcat (galerie foto)

13 Apr 2019 2361

„Împrumutăm din magia acestuia pentru meciul de mâine!“ Marele Rivaldo, în vizită la FC Viitorul (galerie foto)

12 Apr 2019 1944