Fularul cu FC Farul al lui Nicuşor Constantinescu HCM, remiză dramatică în Cupa EHF (galerie foto)

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, şi formaţia rusă St. Petersburg HC au remizat, ieri, 25-25, la Constanţa, la capătul unui meci plin de dramatism. Partida a însemnat debutul celor două formaţii în grupa B a Cupei EHF, iar după ce a condus la pauză cu 13-10, formaţia gazdă s-a văzut în dezavantaj pe tabela pe final. HCM a reuşit să egaleze însă în ultimele 30 de secunde, pentru ca oaspeţii să aibă apoi ultimul atac. Portarul Ionuţ Stănescu a reuşit să apere însă aruncarea, astfel că meciul s-a încheiat la egalitate. La partidă a asistat şi Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, dar şi al HCM. Constantinescu a purtat la gât un fular al FC Farul, pe care l-a primit de la un suporter al „marinarilor“.  
Pentru HCM au înscris Cutura - 10 goluri, Humet - 5, Rakcevic - 3, Buricea - 2, Cristescu, Enescu şi Toma - câte unul. De la St. Peterburg, cel mai bun marcator a fost Kovalenko, cu şase reuşite. Şi celălalt meci din grupă s-a încheiat la egalitate, Fraikin BM. Granollers (Spania) - Team Tvis Holstebro (Danemarca) 28-28. În meciul următor, HCM joacă în Danemarca, pe 21 februarie.

 CSU Neptun, a cincea victorie în Liga Naţională

 După meciul din Cupa EHF al lui HCM, ieri, în Sala Sporturilor din Constanţa s-a mai disputat o partidă de handbal, întâlnirea feminină din etapa a 19-a a Ligii Naţionale dintre CSU Neptun şi HCM Rm. Vâlcea. Gazdele s-au impus cu 25-22 (13-8), realizând cu această ocazie a cincea victorie stagională şi al 16-lea punct în clasament.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.