Galatasaray sau FC Barcelona? Hagi - „Eu am o favorită, e nevastă-mea“ (VIDEO)

  • Prezent pe stadion la Istanbul, Gigă Hagi s-a declarat încântat de atmosfera de la meciul Galatasaray - FC Barcelona.

Managerul tehnic al Farului Constanța, Gică Hagi, și președintele clubului, Gică Popescu, au onorat invitația lui Galatasaray Istanbul și au fost prezenți la meciul din Turcia cu FC Barcelona (1-2), din optimile Europa League.

„Regele“ s-a declarat încântat de atmosfera de pe stadion.

Am acceptat invitația pentru că era aproape, că era vorba de Galatasaray și de două cluburi la care am jucat, atât eu, cât și Gică. M-am simțit extraordinar la meci, am văzut ce înseamnă nivelul cel mai înalt. Suporterii au fost incredibili, au cântat tot meciul și au început cu o oră înainte de start. Stadionul a fost plin, iar fanii și-au aplaudat echipa și la final, în ciuda înfrângerii.

Una dintre echipe, Barca, a atacat din primul minut, a căutat victoria și a câștigat. Știu să joace fotbal și au calitate mare. Galatasaray s-a rezumat mai mult sau mai puțin la apărare și la a încerca să surprindă pe contraatac sau la o fază fixă. Lucrurile le-au mers bine până la un moment dat, le-a ieșit și cu acel gol din fază fixă. Au avut și o ocazie mare la 0-0, dar valoarea jucătorilor, de la o echipă așa de mare precum Barca, a făcut diferența, a spus Hagi.  

 
„A fost greu să aveți o favorită între cele două?“, a fost întrebat Gică Hagi, la conferința de presă de astăzi, având în vedere că atât el, cât și Gică Popescu au jucat în carieră la ambele cluburi care s-au înfruntat acum la Istanbul.  

„Eu am o favorită, e nevastă-mea. Alta nu pot să am, așa că… Mai ales că vorbim de două cluburi“, a zâmbit „Regele“, care a continuat apoi: „În ce mă privește, nu poate fi vorba de o favorită între cele două. Am jucat la ambele, la una mai mult, la una mai puțin (ca ani), și amândouă m-au tratat bine. M-am întâlnit acum cu ambii președinți, am vorbit cu ei. În amândouă casele am lăsat lucruri importante, ca jucător și ca om. În ambele părți am reprezentat bine România. Am văzut că lumea e mulțumită de mine și nu mă uită, ceea ce e bine“.     

    
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Farul Constanța


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Academia Hagi Reprezentanții Teqball România vor oferi două mese personalizate de Teqball cu imaginea lui Hagi și Gică Popescu

19 Jun 2022 590

Codin Maticiuc, despre renovarea spitalelor „Dacă nici cu poza asta cu Gheorghe Hagi nu vă conving că este momentul să vă alăturați fundației Metropolis, atunci eu nu știu ce să vă mai zic”

14 Jun 2022 441

Farul Constanța, abonamente pentru sezonul 2022/2023. Cine va avea prioritate la achiziție și cine va beneficia de reducere

06 Jun 2022 1248

Gabriel Torje, după Dinamo, la Farul Constanța?

02 Jun 2022 1226

În sezonul 2021/2022, la Farul Constanța au fost promovați opt tineri din Academia Hagi. Recordurile lui Enes Sali (GALERIE FOTO)

27 May 2022 1646

De când va juca echipa pe noul stadion? Gică Hagi - „Clubul Farul trebuie dus la nivelul cel mai înalt de performanță“ (VIDEO)

26 May 2022 2198

În urmă cu 32 de ani, pe 25 mai 1990, Gică Hagi semna cu Real Madrid

25 May 2022 1964

Fost căpitan al Farului Constanța Cristi Petcu, amintiri de la barajul de poveste cu FCM Bacău. „Nu ni se dădea nicio șansă!“

25 May 2022 3665

Gică Hagi „Vrem să construim la Constanța o familie care să iubească Farul, iar Farul să devină cea mai bună din România“ (GALERIE FOTO)

23 May 2022 3431

22 de ani de când Hagi și Gică Popescu au cucerit Cupa UEFA cu Galatasaray. Mesaj pentru Ianis

17 May 2022 1077

Comunicat Gică Hagi - „Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă“

16 May 2022 1371

Farul Constanța - FC Argeș Gică Hagi - „E ultimul meci acasă din play-off și vrem să câștigăm în urma unei evoluții reușite“ (VIDEO)

13 May 2022 1171

Se împlinesc 21 de ani de la „Gala Hagi", eveniment ce a marcat încheierea activităţii de jucător a lui Gică Hagi

24 Apr 2022 978

Meci de gală în Scoția Gică Hagi, în echipa starurilor care a înfruntat legendele lui Glasgow Rangers (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Mar 2022 3480

Formația Constanței și a Dobrogei Gică Hagi - „Farul își dorește să devină o echipă mare. Sper ca toată lumea să vină lângă ea“

21 Mar 2022 3210