Sport

Gazon deteriorat pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa, după un mesaj scris cu benzină!

O porţiune a gazonului stadionului „Gheorghe Hagi“ din Constanţa a fost deteriorată, după ce persoane necunoscute au scris, cu un amestec lichid, cel mai probabil benzină, mesajul „Forzza Steaua”!

Benzina a atacat gazonul, care a „ars“ pe suprafaţa literelor, aproape de centrul terenului.

Se pare că mesajul a fost scris la adăpostul întunericului.

Echipa de Liga a 2-a SSC Farul Constanţa dispută în această perioadă meciurile amicale pe alte terenuri (jucând până acum la Valu lui Traian şi la Poarta Albă), şi pentru a proteja suprafaţa de joc a arenei din strada Primăverii, însă, în ciuda acestui fapt, o bucată din gazon tot s-a deteriorat, fără a se juca pe el, din pricina acelui mesaj!     
 
Cunoscută de publicul larg sub numele de „Farul“, dar în acte figurând ca „Gheorghe Hagi“, baza sportivă din strada Primăverii a intrat anul trecut din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, în domeniul public al municipiului Constanţa şi în administrarea Consiliului Local.

Ulterior, într-o şedinţă de Consiliu Local Municipal, a fost aprobat regulamentul de folosire a Complexului stadion „Gheorghe Hagi“.
 
Regulamentul stabileşte raporturile dintre personalul din administraţie şi utilizatori privind utilizarea facilităţilor complexului, drepturile, obligaţiile, interdicţiile şi sancţiunile ce pot fi aplicate beneficiarului în scopul desfăşurării corespunzătoare a activităţilor sportive şi de agrement, pentru ocrotirea sănătăţii lor, precum şi în scopul respectării ordinii şi a curăţeniei în incinta bazei sportive, unde se vor putea desfăşura activităţi culturale, sportive, de agrement, dar şi alte activităţi de interes public. În ciuda măsurilor instituite, a intervenit această vandalizare a gazonului.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Farul joacă la Constanța cu AFK Csikszereda Ianis Zicu - "Nu trebuie să ratăm sub nicio formă victoria" (galerie foto)

06 Sep 2019 1053

Editorial Aştepta, aştepta, iar lumina nu mai venea…

29 Aug 2019 728

Constanța. Situație tragi-comică la partida Farul - Petrolul Dacă nu merge nocturna, luminează spectatorii cu telefoanele mobile!

26 Aug 2019 2304

Imagini de la eveniment Cozi mari la bilete la meciul Farul - Petrolul. Moment de reculegere în memoria lui Dima Tararache (galerie foto)

26 Aug 2019 959

Editorial Echipe ca Farul şi Rapid îi lipsesc enorm Ligii 1. Indiferent de divizie şi stadion, spiritul nu moare!

10 Aug 2019 1201

Constănţeanul supărat Fostul şef al galeriei echipei FC Farul - „Stadionul din Constanţa arată mai rău decât majoritatea terenurilor de Liga a IV-a!“ (galerie foto)

06 Aug 2019 5455

Stadionul FC Viitorul a primit omologarea pentru noua ediţie a Ligii 1

26 Jun 2019 776

În cazul în care se va construi un stadion la Constanța, „Regele“ exclude în totalitate inițiativa ca arena să se numească „Gheorghe Hagi“

11 May 2019 6302

Festival al sportului Copii, părinţi şi bunici, invitaţi la „Mişcare pentru toţi“, în weekend, pe stadionul „Gheorghe Hagi“ (galerie foto)

08 May 2019 1177

Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa, acţiune de igienizare şi pe stadionul „Mihai Naca“ (galerie foto)

17 Apr 2019 1296

Imagini de la eveniment Sportivi constănţeni, curăţenie la stadionul „Gheorghe Hagi“. Participă şi viceprimarul Costin Răsăuţeanu (galerie foto)

16 Apr 2019 1273

Peste 250 de sportivi participă la o amplă acţiune de igienizare a stadionului „Gheorghe Hagi“ din Constanţa

15 Apr 2019 1082

Primăria Constanţa caută personal calificat pentru întreţinerea parcării supraetajate şi a pasarelelor din Mamaia şi a Stadionului Gheorghe Hagi

12 Apr 2019 561

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au decis stoparea investiției Black Sea Design Concept de lângă stadionul Gheorghe Hagi

10 Apr 2019 2329

A fost aprobat regulamentul de folosire a Complexului stadion „Gheorghe Hagi“ din Constanţa. Reguli de acces şi conduită în arenă (document)

01 Nov 2018 2486