George Buricea a schimbat prefixul Meciurile amicale ale HC Dobrogea Sud cu Ştiinţa Bacău au fost anulate (galerie foto)

Meciurile amicale pe care vicecampioana României la handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa, ar fi trebuit să le dispute, în cantonamentul de la Sfântu Gheorghe (în judeţul Covasna), cu Ştiinţa Bacău, pe 1 şi 2 august, au fost anulate.
 
Cele două teste erau primele ale echipei de pe litoral din perioada de pregătire de vară, dar s-a renunţat la ele, din cauza accidentărilor din lotul constănţean şi pentru că noile achiziţii nu s-au alăturat încă lotului. În aceste condiţii, HC Dobrogea Sud a revenit şi mai devreme în Constanţa. „Nu avea rost să jucăm la Sfântu Gheorghe, aşa că le-am propus celor de la Bacău să vină sâmbătă, la Constanţa, dar nu au putut. Vrem să îi integrăm cât mai repede în echipă şi pe egipteni. Din cauza birocraţiei, au întârziat formalităţile cu actele, dar acum avem veşti bune şi cred că vineri vor fi aici. Sunt aproape perfectate alte două - trei transferuri, sperăm să devină oficiale în curând. La meciurile cu Spartak Moscova 90 la sută vom avea echipa completă“, a declarat George Buricea, antrenorul secund al HC Dobrogea Sud, pentru site-ul oficial al clubului. Egiptenii Karim Hendawy şi Yassin Omar şi muntenegreanul Nebojsa Simovic sunt primele achiziţii ale HC Dobrogea Sud penrtu noul sezon.
 

„Cu răbdare, vom face o nouă echipă puternică“

 
Joi, George Buricea a schimbat prefixul, împlinind 40 de ani. Fostul handbalist, cu 21 de ani petrecuţi pe teren, este încă în formă. „Am antrenat, dar m-am şi antrenat. Pot să spun că la 40 de ani sunt încă pe teren. În cantonament am avut mulţi accidentaţi. Fiind lotul puţin numeros, a fost nevoie să îl suplinesc pe Veniţi şi să îl ajut pe Zvonko. Dar, m-am obişnuit cu noua postură, de antrenor. Băieţii îmi vorbesc deschis, sunt foarte apropiat de ei, pentru că abia am încheiat cariera de jucător. Nu ne este uşor, întrucât au plecat mulţi. Dar, cu răbdare, vom face o nouă echipă puternică. Sâmbătă, voi invita toată echipa alături de familie, să petrecem pe plajă, în Mamaia, de ziua mea de naştere. Vom fi împreună“, a mai spus Buricea, conform sursei citate.
 

Amicale cu Spartak Moscova

 
Pe 9 şi 10 august, HC Dobrogea Sud Dobrogea Sud va susţine două partide amicale, cu Spartak Moscova, în Sala Dinamo din Bucureşti. Apoi, între 14 şi 17 august, formaţia constănţeană va participa la turneul internaţional de la Struga (Macedonia).
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.