George Poştaliu, preşedintele Săgeţii Năvodari, a anunţat că echipa se retrage din campionat

Preşedintele divizionarei secunde Săgeata Năvodari, George Poştaliu, a anunţat, ieri, că echipa se va retrage din campionat. „Îmi pare rău de această situaţie. Ne retragem din campionat. Am prelungit cât am putut, în ideea că poate găsim un sponsor. Autorităţile locale nu mai pot susţine echipa. Am reziliat pe cale amiabilă contractele cu jucătorii. Meciul cu Rapid CFR Suceava, de sâmbătă, nu se va mai disputa“, a declarat George Poştaliu.

Viceprimarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a precizat: „De peste o lună, Primăria Năvodari caută persoane fizice sau juridice care să preia echipa. Din pricina situaţiei bugetului, nu ne mai putem permite să susţinem formaţia. S-a ajuns aici însă şi pentru că legea e puţin neclară vizavi de finanţare. Problema e strict legată de bani.“
Ieri, jucătorii nu au mai făcut antrenament şi majoritatea au părăsit oraşul Năvodari. În clasament, Săgeata se află pe locul patru, iar partida cu Rapid CFR Suceava, din etapa a 15-a a Ligii a II-a, seria întâi, ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 11.00, pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.