George Teşeleanu, preşedintele CS Pantheon Constanţa, candidează la preşedinţia Federaţiei Române de Judo

 
  • George Teşeleanu a fost consul onorific al României la Ancona în perioada 2009 - 2012.
 
Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri a Federaţiei Române de Judo are loc astăzi, de la ora 16.00, la Poiana Braşov.
 
În cazul neîntrunirii cvorumului, Adunarea se reconvoacă tot astăzi, de la ora 18.00, când vor putea fi luate decizii indiferent de numărul celor prezenţi.
 
Pentru funcţia de preşedinte al FRJ candidează trei persoane: Cozmin Guşă (actualul preşedinte), George Teşeleanu (om de afaceri, președintele Clubului Sportiv Pantheon Constanța, consul onorific al României la Ancona în perioada 2009-2012, vicepreşedinte al FRJ între 2014 şi 2017, membru titular al Academiei de Ştiinte Tehnice din România) şi Augustin Marian Paul (fost arbitru internaţional).
 
Cu o zi înainte de alegeri, George Teşeleanu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook:
 

Iubitori ai judo-ului, prieteni și susținători,
 
24 februarie e ziua decisivă pentru viitorul judo-ului românesc în următorii patru ani. În toate discuțiile pe care le-am avut cu voi în ultimele luni și în ultimele săptămâni, am văzut o dorință extraordinară de schimbare și o mobilizare fără precedent în favoarea judo-ului. Am primit mesaje de susținere din toate colțurile țării – de la sportivi, antrenori și arbitri, de la pasionați de judo și conducători de cluburi, de la cei care au adus glorie judo-ului românesc la marile competiții internaționale.
 
Sper din inimă că mâine, la Poiana Brașov, vom deschide un nou capitol pentru judo-ul din România, un capitol care să însemne respect sporit pentru practicanții și iubitorii acestui sport, resurse mai mari pentru sportivi și antrenori, rezultate mai bune la concursurile internaționale.
 
Candidez pentru ca toate aceste lucruri să se împlinească, precum și pentru o mai mare apropiere de Federația Internațională de Judo, condusă de Marius Vizer. Putem primi sprijin mai mare din partea Federației Internaționale, personal din partea președintelui ei, dacă noi, în cadrul Federației Române de Judo, ne vom uni și vom fi gata să dăm tot ce avem mai bun acestui sport.
 


Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru susținere și sunt onorat că v-ați pus speranțele în candidatura mea. Cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu, mâine va fi ziua victoriei!

Citeşte şi:

Participare de excepţie

Pe litoral se desfăşoară a treia ediție a stagiului internațional Pantheon Judo Stage Randori & Kata


Medalie de argint pentru CS Pantheon Constanța. Gruparea de pe litoral a cucerit titlul de vicecampioană națională la judo în competiția pe echipe la seniori

Imagini de la eveniment
Sportivi din țară şi din străinătate participă, la Constanţa, la "Black Sea Judo Cup" (galerie foto-video)


Sursa foto: Facebook (George Teşeleanu)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme din Constanța AGA Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu SA a prelungit mandatele administratorilor provizorii și pe cel al auditorului statuar

14 Feb 2024 820

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui George Teșeleanu, membru în Consiliul de Administrație la SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța (DOCUMENTE)

07 Dec 2023 1320

Primăria Constanța, autorizație de desființare pentru Oil Terminal SA

27 Nov 2023 1235

Ziua Internațională a Judo-ului, sărbătorită și la Constanța. Sub ce motto se va desfășura evenimentul (GALERIE FOTO)

26 Oct 2023 830

Declarații de avere Constanța Ileana - Cristina Dumitrache, deputat, averea și interesele (DOCUMENTE)

06 Sep 2023 1497

Elita judo-ului din România, în frunte cu Alina Dumitru, prezență la Venus, la „Pantheon Judo Stage Randori & Kata“ 2023. Participare record! (GALERIE FOTO)

24 Aug 2023 1267

Black Sea Judo Cup 2023 reunește la Constanța peste 150 de sportivi din țară și din străinătate (GALERIE FOTO)

17 Aug 2023 983

Firme Constanța Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Oil Terminal SA, convocată. Ce cuprinde ordinea de zi

01 Aug 2023 1171

ACS Pantheon Constanța S-a încheiat proiectul prin care 300 de judoka din Ucraina, refugiați, au fost sprijiniți, un an, pe litoral (GALERIE FOTO)

02 Jul 2023 970

Constanța. Judo Campioni renumiți prezenți la Cupa Pantheon. Au concurat și sportivi din Ucraina (GALERIE FOTO)

19 Jun 2023 1326

Ministerul Apărării Naționale, contract cu Șantierul Naval Midia SA! Legături cu Ion Dumitrache, președintele organizației municipale PSD Constanța (DOCUMENT)

16 Jun 2023 2000

Cine sunt câștigătorii finanțărilor Consiliului Județean Constanța pentru proiecte și activități non-profit de promovare a sportului de masă?(DOCUMENTE)

06 May 2023 2700

Clubul Sportiv Municipal Constanța, contract cu Pantheon Management SRL, controlată de George Teșeleanu (DOCUMENT)

16 Mar 2023 1345

Prelungiri de mandate pentru administratorii provizorii de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA

17 Feb 2023 1582

George Teșeleanu, președintele CS Pantheon Constanța, nominalizat de Federația Internațională de Judo la premiul „Judo pentru Pace 2022“ (VIDEO)

24 Jan 2023 1321