„Un lucru grav“ George Ţucudean a părăsit cantonamentul FC Viitorul

Gazeta Sporturilor a lansat informaţia că atacantul George Ţucudean a fost exclus din lot pe termen nelimitat de managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi!

Motivul: fotbalistul nu ar mai vrea să rămână la echipă, având unele oferte, şi s-ar fi certat cu şefii clubului.

„Am citit prin ziare, dar nu ştiu nimic. Nu ştiu să fi fost o asemenea discuţie. Ei au venit de-abia alaltăieri seară, ieri au avut o şedinţă de pregătire, dar nu ştiu de aşa ceva. Încă n-am nicio informaţie de acest gen. Or fi fost discuţii, ca la orice echipă când lucrurile merg mai prost, iar de aici se caută fel de fel de explicaţii. Dar ceva concret nu am“, a declarat Paul Peniu, preşedintele Academiei Hagi. 

UPDATE: FC Viitorul a trimis cu puţin timp în urmă un comunicat de presă pe această temă, pe care îl redăm în cele ce urmează: 

„În urma articolelor apărute în Gazeta Sporturilor, luni, 7 august, respectiv marți, 8 august, conducerea echipei FC Viitorul face următoarele precizări:
- Nu a existat niciun scandal între conducere și jucătorul George Țucudean, așa cum s-a afirmat în cele două articole, jucătorul fiind cel care și-a exprimat dorința de a părăsi cantonamentul echipei din cauza programului încărcat și a faptului că nu se putea concentra la fotbal în această perioadă. Această situație reprezintă un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă.
- Pe adresa clubului nu există în acest moment nicio ofertă pentru jucătorul în cauză, așa cum de asemenea s-a precizat în articolul de luni, 7 august.
- Între antrenorul principal Cătălin Anghel și jucători există o relație normală, nimic din ce s-a scris în cele două articole nu este adevărat.
- Orice afirmații referitoare la faptul că lotul de jucători ar fi împărțit în două tabere, așa cum se precizează în articolul de marți, 8 august, sunt total neadevărate și nu fac decât să aducă un deficit de imagine asupra unui club unde nu au existat niciodată astfel de tensiuni și care dorește să își îndrepte atenția doar spre următoarele partide.

Toate aceste dezinformări apar într-un moment dificil și nu fac decât să creeze falsa impresie că în cadrul echipei ar exista anumite tensiuni înaintea unor partide dificile și extrem de importante atât pentru clubul nostru cât și pentru fotbalul românesc, în Liga 1 și în play-off-ul Europa League“.

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Start în forţă! După 5-0 cu Dinamo, FC Viitorul e lider în clasament Hagi - „Ganea să-i mulţumească toată viaţa lui Ţucudean!” (galerie foto)

17 Jul 2019 1779

„Calităţi incontestabile de lider!“ Ianis Hagi, căpitanul FC Viitorul, inclus în echipa ideală a sezonului regulat din Liga 1

08 Mar 2019 1045

România a câștigat meciul cu Muntenegru din Liga Națiunilor (galerie foto)

20 Nov 2018 1250

Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul, debut în Naționala mare a României, care a învins Israel în deplasare

24 Mar 2018 2319

După George Ţucudean şi Eric, FC Viitorul s-a mai despărţit de un fotbalist

23 Jan 2018 2476

Mihai Voduţ, jucător cu acte în regulă al FC Viitorul

10 Jan 2018 2215

Atacantul George Ţucudean, prezentat la CFR Cluj. Va purta pe tricou numărul cu care a jucat la FC Viitorul

09 Jan 2018 2612

Este oficial. George Țucudean nu mai este jucătorul FC Viitorul. Unde va evolua fotbalistul

08 Jan 2018 877

FC Viitorul demarează astăzi pregătirea Golgheterul George Ţucudean, la CFR Cluj. Mihai Voduţ, sub comanda lui Gică Hagi?

08 Jan 2018 2121

Golgheter al Ligii 1, după meciul de sâmbătă George Ţucudean a ajuns la 11 reuşite pentru FC Viitorul în acest sezon (galerie foto)

11 Dec 2017 1793

Ce gol a dat George Ţucudean! CSU Craiova - FC Viitorul, cel mai frumos meci al Ligii 1. Atmosferă de nivel european

04 Dec 2017 1528

Echipa lui Hagi întâlnește CSU Craiova Ce spune George Țucudean, golgheterul FC Viitorul, despre interesul pe care i-l arată CFR Cluj

02 Dec 2017 1675

Cu ce lot abordează Olanda amicalul cu România, de diseară, de la București

14 Nov 2017 2194

România a câștigat amicalul cu Turcia de la Cluj. Dublă Gicu Grozav. Ganea și Țucudean, de la FC Viitorul, au fost rezerve

09 Nov 2017 1915

Ganea şi Ţucudean, de la FC Viitorul, în lotul tricolor Ce televiziune transmite meciul România - Turcia, de diseară

09 Nov 2017 1815