Gethika Team Constanța La 22 de ani, „Golden Boy“ Robert Drăgănoiu - inginer și sensei. Adin Gani și Eduard Drăgănoiu, centură neagră (GALERIE FOTO)


 
  • Robert Andrei Drăgănoiu a promovat examenul de Nidan și odată cu acesta a obținut și titlul de Sensei, deținând de acum centură neagră 2 Dan în Ashihara Karate.
  • Sempai Adin Gani și sempai Eduard Drăgănoiu (fratele mai mic al lui Robert) au promovat examenul de Shodan, ei obținând astfel centura neagră.
  • Gethika Team Constanța a avut ce sărbători, pe lângă promovările și centurile obținute în Danemarca, membrii clubului i-au urat și „La Mulți Ani“ lui Robert Drăgănoiu.
 
Tradiționalul stagiu internațional de Ashihara Karate din Danemarca i-a prilejuit prezența, și în acest an, la Bosei / Praesto, delegației României, din care au făcut parte și reprezentanți ai clubului Gethika Team Constanța.
 
Trei dintre sportivii grupării de pe litoral, multipli campioni naționali, mondiali și europeni, au susținut și examene pentru urcarea pe scară ierarhică în Ashihara Karate și toți au promovat cu brio testele, deloc ușoare, de altfel. Astfel, Robert Andrei Drăgănoiu a promovat examenul de Nidan și odată cu acesta a obținut și titlul de Sensei, deținând de acum centură neagră 2 Dan în Ashihara Karate. Sempai Adin Gani și sempai Eduard Drăgănoiu (fratele mai mic al lui Robert) au promovat examenul de Shodan, ei obținând astfel centura neagră. Gethika Team Constanța a avut ce sărbători, pe lângă promovările și centurile obținute în Danemarca, membrii clubului i-au urat și „La Mulți Ani“ lui Robert Drăgănoiu, cel care, miercuri, 13 iulie, a împlinit 22 de ani! Tânărul sportiv este de acum sensei, dar și inginer, după ce a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București. În Danemarca, Robert a ocupat locul întâi și în competiția de kata organizată în cadrul stagiului.
 
Numit „Golden Boy“ în Danemarca
 
„Felicitări, băiatul meu, atât pentru titulatura de inginer, cât și pentru cea de sensei, pe care le-ai obținut aproape simultan, cu multă muncă și perseverență. Ai demonstrat că școala și sportul se pot îmbina frumos și cu mari și multe realizări, numele de «Golden Boy», primit recent în Danemarca, potrivindu-ți-se perfect. Visurile împlinite deschid porți către alte visuri, pe care sunt convins că le vei împlini cu același succes ca și până acum. Sunt mândru de tine, ca de fiecare dată, și te îmbrățișez cu toată dragostea“, este mesajul tatălui lui Robert, Angel Drăgănoiu, președintele Gethika Team.
 
„O performanță uluitoare pentru un tânăr de 16 ani“
 
Acesta a remarcat și evoluțiile deosebite de la stagiul din Danemarca ale lui Adin Gani și Eduard Drăgănoiu. „Felicitări, Gani Adin, băiatul meu de suflet, pentru promovarea examenului de Shodan în Ashihara Karate, o încununare meritată a celor 12 ani parcurși cu eforturi, dar și cu rezultate fantastice în acest frumos sport. Știu că acest obiectiv îndeplinit este doar o etapă în drumul tău fantastic în Ashihara Karate, atât ca sportiv consacrat deja, dar mai nou și ca mentor al unor copii, ce văd în tine un exemplu de urmat și care sunt mândri de tine, așa cum sunt și eu! Te îmbrățișez cu toată dragostea!“, respectiv „Felicitări, Eduard, băiatul meu, pentru promovarea examenului de Shodan în Ashihara Karate, o performanță uluitoare pentru un tânăr de 16 ani, încununarea a 12 ani de muncă, eforturi și satisfacții pe acest frumos drum al artelor marțiale. Sunt mândru de tine și fericit că ți-ai împlinit și acest vis, care e începutul altor provocări, cărora știu că le vei face față cu succes, ca și până acum! Te îmbrățișez cu toată dragostea!“, a menționat Angel Drăgănoiu.
 
România, în top
 
În stagiul din Danemarca, o impresie pozitivă au lăsat și ceilalți membri ai delegației tricolore, tradusă prin promovări de examene. „Felicitări și celorlalți sportivi din delegația României participanți la acest stagiu! Felicitări, Manuela Gabriela, Jitea Mihai și Darie Alex, pentru promovarea examenului de Shodan, Mihai Vatafu pentru Sandan! Mulțumim Shihan Nicu Dascălu, Sensei Alexander Babia, Sensei Nicu Vasiliu și Sempai Vadin Eremia, pentru îndrumări de-a lungul anilor de practică! Mulțumim părinților petru efort și sustinere!“, a mai menționat Angel Drăgănoiu.
 
15 medalii la copii și cadeți
 
Anterior, în luna mai a acestui an, sportivii de la Gethika Team Constanța au concurat, cu rezultate însemnate la întrecerea Akro - 2022, obținând în două zile de concurs 27 de medalii (13 de aur, patru de argint și opt de bronz), ocupând și locul al doilea pe echipe. În prima zi, 15 copii și cadeți au obținut 15 medalii (șase de aur, una de argint și opt bronz), fiecare la categoria lui de vârstă și greutate: Nicolas Cocu - aur la kata, aur la kumite, bronz la kata echipe; Daria Filip - aur la kumite, bronz la kata; David Teodor Bacanu - aur la kumite; David Cocoloș - aur la kumite; Maria Mămăligă - aur la kumite; Bogdan Neagu - argint la  kumite; Luca Călin - bronz la kumite;  Matei Călin - bronz la kumite; Rareș Ciamita - bronz la  kumite; Luca Chelariu - bronz la kumite; Andrei Ciocan - bronz la kata echipe; Dragoș Curt - bronz la Kata echipe. Deși nu au luat medalii, prestații bune au avut și ceilalți sportivi participant, Ayan Nachiu, Aniss Panaitescu și Luca Dobre.
 
12 medalii la seniori și juniori
 
În a doua zi, au evoluat seniorii și juniorii Gethika Team, care au avut și ei evoluții de top. Cei cinci sportive au obținut 12 medalii (șapte de aur, trei de argint, două de bronz): Eduard Drăgănoiu - trei medalii de aur (la kumite, kata și kata pe echipe); Robert Drăgănoiu – trei medalii (două de aur - la kumite și kata echipe și una de argint la kata); Răzvan Alexe - două medalii (una de argint la new style și una de bronz la kumite); Gani Adin - trei medalii (două de aur - la New style și la kata echipe, una de argint la kumite); Mihai Costin Costea - medalie de bronz la New style.
   
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Angel Drăgănoiu)
 
Citește și:
 
Gethika Team Constanța
15 medalii la Mondialele de Ashihara Karate. Adin Gani, Robert Drăgănoiu și Bianca Geană, campioni ai lumii (galerie foto)

 
„Bravo, băieţi! Se vede că aveţi sânge de campioni!“
Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, antrenament la bustul gol, în zăpadă (galerie foto)


Luptător la Gethika Team
La numai 16 ani, Robert Andrei Drăgănoiu a obţinut, în Danemarca, centura neagră în Ashihara Karate (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gethika Team Constanța 15 medalii la Mondialele de Ashihara Karate. Adin Gani, Robert Drăgănoiu și Bianca Geană, campioni ai lumii (galerie foto)

09 Nov 2021 3539

Clubul Tomis Spartan Division Constanța, primele medalii. Jiu-Jitsu Brazilian, practicat sub îndrumarea lui Robert Cîmpean (galerie foto)

05 Aug 2021 4238

Luptătorul constănțean Robert Drăgănoiu a susținut o lecție online, la invitația Academiei de Arte Marțiale „Nicu Dascălu“ (galerie foto)

11 May 2020 3671

Gethika Team Constanţa, şapte medalii la Naţionale Iuxel Adin Gani - „cel mai bun spirit“, Robert Drăgănoiu - cel mai bun luptător (galerie foto)

07 Nov 2019 4380

Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, 15 medalii la Campionatul Naţional de Ashihara Karate (galerie foto)

15 May 2018 3629

Gani Adin, declarat cel mai bun luptător Gethika Team Constanţa, locul trei pe echipe la Ashihara Karate Open România (galerie foto)

18 Apr 2018 2903

„Bravo, băieţi! Se vede că aveţi sânge de campioni!“ Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, antrenament la bustul gol, în zăpadă (galerie foto)

14 Feb 2018 3937

Încă un titlu de campion al României pentru Robert Drăgănoiu „Unul dintre cei mai buni din generația sa la Ashihara Karate“ (galerie foto)

28 Oct 2017 3633

Luptător la Gethika Team La numai 16 ani, Robert Andrei Drăgănoiu a obţinut, în Danemarca, centura neagră în Ashihara Karate (galerie foto)

15 Jul 2017 5264

Premiu special pentru Darius Cochină Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, pe podium şi la Cupa Ovidiu (galerie foto)

20 May 2017 3567

Robert Drăgănoiu, două medalii de aur. Gethika Team a dat lovitura Finală la Mondiale între doi sportivi din Mereni! (galerie foto)

15 Nov 2016 4968

Robert Drăgănoiu, al optulea titlu de campion naţional Gethika Team Constanţa s-a poleit cu aur la Ashihara Karate (galerie foto)

08 Jun 2016 4613

Robert Drăgănoiu, Ştefan Macsiniuc şi Marian Valentin Badea, câştigători la Cupa Shingitai (galerie foto)

12 Apr 2016 3032

Robert Drăgănoiu, din nou campion naţional. CS Gethika Team Constanţa a obţinut patru medalii

09 Apr 2016 2533

Kata la Constanţa Teodora Ivanciu, de la Tai Sabaki Olteniţa, numărul unu la Cupa Satori

11 Feb 2016 2404