Gică Hagi, dezamăgit „De ce nu a jucat Ianis la Fiorentina? E o întrebare mare de tot!”

Gică Hagi, managerul general al FC Viitorul, s-a declarat dezamăgit că lui Ianis Hagi nu i s-au dat şanse la Fiorentina în acest sezon.

Tânărul de 19 ani a fost adus înapoi la campioana României, iar „Regele“ crede că a fost o investiţie bună.

Sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat. În vară, majoritatea ziarelor au spus că Ianis a fost unul dintre cei mai buni în pregătire. Nu a primit însă nicio şansă. Nu s-a respectat ce ni s-a spus în discuţia faţă în faţă pe care am avut-o eu şi Ianis cu directorul sportiv al Fiorentineri şi cu antrenorul Pioli. A trebuit să ne luăm jucătorul înapoi cu orice sacrificiu. Cum a costat mai mult decât atunci când l-am vândut, dacă nu a jucat în ultimul an şi jumătate? Înseamnă că e foarte valoros. De ce nu a jucat Ianis la Fiorentina? E o întrebare mare de tot! Cu tot respectul pentru Pioli, dar să nu spună că Ianis s-a grăbit. Când a plecat de la noi, era căpitanul Viitorului, juca în prima ligă şi era în primii 100 de jucători din lume de vârsta sa. Ianis s-a pregătit şi a jucat foarte bine în Antalya. Are personalitate şi îi place să decidă în teren. Sperăm să ne ajute şi să ajungă iar sus. Un fotbalist progresează doar dacă joacă, a declarat Gică Hagi.     


Aflată în lupta pentru calificarea în turneul play-off al Ligii 1, FC Viitorul susţine mâine seară, la Ovidiu, de la ora 20.45, meciul cu Astra Giurgiu, în prima apariţie oficială din 2018.

Astra e o echipă bună, cu jucători valoroşi. Cred că va fi un meci foarte frumos. Sperăm să fie vreme frumoasă şi să avem parte de un public numeros. Toate meciurile sunt importante. Ne-am pregătit bine în Antalya, iar echipa e una tânără şi valoroasă, a spus fundaşul Bogdan Ţâru.

 

Sunt nerăbdător să joc iar alături de colegi. Nu simt o presiune pe umerii mei. Sper să joc cât mai bine. Ca toate cele patru meciuri care mai sunt din sezonul regulat, şi cel cu Astra e unul dificil. Dar jucăm acasă şi sperăm să câştigăm, a spus şi Ianis Hagi, noul căpitan al FC Viitorul.   


Gică Hagi a precizat că la Academia Hagi şi la FC Viitorul s-a încheiat un ciclu, rezultatele fiind foarte bune. Academia a devenit una dintre cele mai bune din România, iar FC Viitorul a produs miracolul în sezonul trecut, câştigarea titlului de campioană.

„În continuare, ne-am făcut o strategie ca la FC Viitorul grosul lotului să fie pe scheletul Academiei. De asemenea, am transferat numai fotbalişti tineri. Echipa e foarte tânără, dar talentată. Suntem pregătiţi să ne calificăm în play-off. Muncim cu gândul de a încerca să fim cei mai buni. Nu contează cât de tineri sunt, ci cât de valoroşi sunt. Vrem să fim competitivi în continuare. Astra e o echipă foarte bine, organizată. Ne dorim să câştigăm. Victoria ar fi extraordinară pentru noi“, a punctat Gică Hagi.     

Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ianis Hagi i-a dedicat golul contra Columbiei surorii sale, Kira, de ziua ei de naștere

27 Mar 2024 537

Ianis Hagi și Florin Tănase, marcatorii României în amicalul contra Columbiei. Tricolorii, de la 0-3 la 2-3! (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 909

26 martie 2024, amical România - Columbia. La ce oră începe și ce televiziune îl transmite

26 Mar 2024 959

Fotbal România a remizat cu Irlanda de Nord în amicalul de la București

23 Mar 2024 812

Ce televiziune transmite meciul România - Irlanda de Nord, de vineri, 22 martie 2024

22 Mar 2024 1214

Echipa Under-16 de la Farul Constanța, calificată în semifinalele Cupei Elitelor. Victorie clară în sferturi (GALERIE FOTO)

15 Mar 2024 816

Gheorghe Hagi a vorbit despre fiul său, Ianis „Ce au scris unii în ziare au fost doar răutăți, prostii și minciuni“ (VIDEO)

06 Mar 2024 923

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 29 decembrie 2023

03 Jan 2024 950

Ce afaceri dețin în Constanța socrii lui Ianis Hagi

27 Dec 2023 12510

Ianis Hagi și Maria Popescu au pus bazele unei firme de comerț online. Unde este sediul

27 Dec 2023 1766

Gigi Becali a făcut spectacol la cununia civilă a lui Ianis Hagi și Elena Tănase (VIDEO)

26 Dec 2023 3320

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3117

Nouă fotbaliști formați în Academia Hagi au evoluat în campania de calificare la Euro 2024. „Suntem cea mai bună Academie din țară“

24 Nov 2023 1477

La cinci ani de la debutul sub tricolor, Ianis Hagi și-a îndeplinit visul cel mare. „Mergem la Euro, România!“

20 Nov 2023 984

România, la Euro 2024 Ianis Hagi - „Cred în destin. Suntem fericiți“. O nouă poveste de familie Iordănescu - Hagi!

19 Nov 2023 979