Gică Hagi, după remiza FC Viitorul cu Astra Giurgiu „Puteam pierde, dar și câștiga“ (galerie foto)

FC Viitorul a încheiat la egalitate al treilea meci la rând în Liga 1, 1-1 în deplasare cu Astra Giurgiu, iar Gică Hagi, managerul tehnic al formației de pe litoral a declarat că remiza nu mulțumește niciuna dintre cele două echipe.

„Gândul nostru a fost să luăm cele trei puncte. Știam că întâlnim o echipă care are talent, speculativă, care joacă bine, dacă îi dai spațiu. Când i-am pus în spațiu de criză și timp, cred că am controlat meciul, ritmul său. Când i-am lăsat să joace, am suferit noi. Mai grav e că, atunci când am luat mingea, nu am știut să jucăm iute, fiecare a făcut două - trei atingeri în plus. De aceea nici nu am avut în față, în ultimii 30 de metri, soluție: pasă bună, șut, centrare. Am obținut totuși un punct în deplasare, cu Astra, pe o căldură și o umiditate destul de mari. În ultima jumătate de oră pare-se că nici nu am fost proaspeți. Puteam pierde, dar și câștiga, că am avut bară. Așa e fotbalul. Rezultatul nu cred că mulțumește niciuna dintre echipe“, a precizat „Regele“.

Trebuie schimbat ceva


Tehnicianul constănțean este de părere că anumite lucruri din jocul echipei sale trebuie revizuite. „Trebuie să schimbăm ceva, ca să marcăm trei - patru goluri pe meci. Altfel, vom merge din egal în egal și va veni și înfrângerea.Trebuie să revizuim niște lucruri, pentru că mijlocașii țin mult mingea, n-au soluție și nu dau viteză jocului. Iar atacanții nu joacă simplu și nu atacă spațiile. Sunt lucruri elementare pe care trebuie să le faci contra unei echipe care știe să atace pozițional“, a punctat Hagi.

De ce nu a jucat Eric


În meciul cu Astra la FC Viitorul nu a jucat golgeterul Eric, despre care Hagi a spus că se confruntă cu unele probleme medicale. „Nu e nimic cu Eric, e accidentat, are câteva zile de pauză. Însă el e unul din echipă, nu trebuie să vorbim numai de el, trebuie respectați și ceilalți, Mățan, Iancu. Eric e în vacanță la Constanța, e în refacere, vom vedea când va reveni“, a menționat managerul tehnic al FC Viitorul. Neînvinsă în continuare după șase meciuri, echipa de pe litoral se află pe locul trei în clasament, cu 11 puncte, după trei victorii și trei egaluri, golaveraj 14-7.

Imaginile au fost preluate de pe site-ul oficial al FC Viitorul.

Citește și:

Egal între Astra Giurgiu și FC Viitorul în Liga 1. Echipa lui Hagi e pe locul trei în clasament

Biletele de acces la meciul FC Viitorul - FC Voluntari se vor putea achiziţiona de miercuri

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3116

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 837

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1387

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1709

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2068

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6122

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2914

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2653

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2154

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910