Gică Hagi - „E lucru mare!“ Cu şase titulari cu vârsta între 19 şi 21 de ani, FC Viitorul a dominat clar Concordia Chiajna

FC Viitorul nu a reuşit să învingă sâmbătă Concordia Chiajna la Ovidiu, în etapa a 15-a a Ligii 1 (scorul a fost 0-0), însă Gică Hagi, managerul tehnic al fostei campioane a României, s-a arătat mulţumit, remarcând jocul bun al echipei sale, din care a lipsit doar golul.

„Rar mă vedeţi bucuros după un egal. Îmi place să câştig, dar nu am decât să-mi felicit echipa, întâi pentru săptămâna trecută, una extraordinară. Am făcut meciuri foarte bune în deplasare, am stat numai pe drumuri. Ştiam că, sâmbătă, întâlnim o echipă a Concordiei bine organizată, cu un antrenor «neamţ», şcolit, făcut în Germania. Ştiam că va fi foarte greu să-i desfacem şi să marcăm primul gol. Repriza întâi a fost mai slabă, a doua foarte bună. Am avut răbdare, am construit, am dus mingea. Când fundaşul stânga (n.r. Bradley de Nooijer) ajunge de cinci ori în careul advers, la linia de fund… E adevărat, am suferit la ultima pasă, în faţa porţii, n-am fost fini. Dacă eram mai lucizi şi mai calmi, acum vorbeam de o victorie foarte bună a noastră. Cred că am avut şi o lovitură de pedeapsă, dar asta e, nu comentez. Suntem într-o perioadă fericită a noastră, avem puncte bune, mai multe ca anul trecut, în aceeaşi perioadă şi sperăm să creştem în continuare, de la meci la meci“, a spus Gică Hagi.
 

„Grădiniţa“ face spectacol

 
FC Viitorul a jucat cu: V. Cojocaru - Boboc, Țîru (29 Ghiţă), Mladen, De Nooijer - Artean (65 Achim), Băluţă, Vînă - I. Hagi, Drăguş, Măţan (58 Voduţ). Rezerve neutilizate: Buzbuchi - Luchin, Ciobanu, Houri. Şase dintre titulari au vârsta cuprinsă între 19 şi 21 de ani: patru născuţi în 1999 - Denis Drăguş, Alexandru Măţan, Tudor Băluţă, Radu Boboc (19 ani); unul născut în 1998 - Ianis Hagi (20 de ani); unul născut în 1997 - Bradley De Nooijer (21 de ani), iar Hagi a remarcat acest fapt.
 

„Mai scoateţi-ne şi pe noi în evidenţă!”

 
„Patru născuţi în 1999, unul de 1998 şi unul de 1997, titulari. Şi am dominat o echipă care are media de vârstă 29 - 30 de ani, cu jucători de mare experienţă în Liga 1. E lucru mare! Nu am decât să fiu fericit, pentru că echipa a produs fotbal, chiar dacă nu am marcat. Mai scoateţi-ne şi pe noi în evidenţă, că pe alţii îi lăudaţi, iar de noi nu spuneţi nimic. Patru jucători de 99! E puţin? Eu zic că e foarte mult. Plus unul de 98 şi unul de 97. Şase jucători! Suporterul care a venit astăzi la stadion cred că s-a bucurat de fotbal. Chiar dacă mingea nu a intrat în poartă. Singurul minus e că nu avem cele trei puncte. În continuare, la muncă, serioşi, modeşti, umili şi să ne luptăm, ca până acum. Obiectivul nostru e să ajungem în play-off“, a spus Gică Hagi, care a subliniat şi jocul lui Mihai Voduţ: „S-a schimbat totul cu Voduţ. El e nouarul din careu, penetrant. Ne ajută foarte tare. Păcat că nu a marcat. E în creştere şi ne bucură acest lucru“.
 

Mai devreme sau mai târziu, ajungea la echipa naţională

 
„Regele“ s-a arătat fericit şi pentru convocarea la echipa naţională mare a fiului său, Ianis, căpitanul FC Viitorul. „Un jucător talentat ca el, căruia îi place fotbalul, munceşte şi se dedică, mai devreme sau mai târziu ajunge la echipa naţională. De acum încolo începe greul pentru el. Sper să confirme, că un fotbalist cu talent, aşa cum sunt şi alţii. Nici nu-i bine să vorbim înainte. Vom vedea. Nu am răspuns înainte, întrucât nu am vrut să duc ideea de echipă în altă parte. Am vrut să fiu conectat la meciul cu Chijna, care ştiam că va fi foarte greu“, a arătat Gică Hagi.
 

Patru convocaţi la meciul cu Belgia


Selecționerul Mirel Rădoi a convocat patru jucători de la FC Viitorul pentru partida amicală pe care echipa națională Under-21 a României o va disputa, pe 15 noiembrie, la Cluj, cu reprezentativa similară a Belgiei. Cei patru jucători selecționați sunt Denis Drăguș, Andrei Ciobanu, Radu Boboc și Virgil Ghiță.

Sursa foto: FC Viitorul

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1801

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3254

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 901

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1432

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1756

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2136

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2387

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6195

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2290

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2974

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2697

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11226

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2199

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1804

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2171