Gică Hagi - „Ne-a câştigat meciul“ Atacantul Mihai Voduţ a ieşit la rampă. FC Viitorul, victorie uriaşă cu CFR Cluj (galerie foto)

FC Viitorul, campioana României din sezonul 2016/2017, a realizat un rezultat important în etapa a şaptea a Ligii 1, învingând cu 2-1 în deplasare campioana en-titre, CFR Cluj. Condusă cu 1-0 din minutul 55, după golul lui Ţucudean, echipa oaspete a dat lovitura pe final, marcând în minutele 86 (prin Voduţ, cu un şut de senzaţie de la 40 de metri) şi 90+1 (prin Ianis Hagi, care a transformat un penalty scos de acelaşi Voduţ)! 
 
„Sunt trei puncte importante, muncite. Am crezut până la final că putem întoarce rezultatul. Aşa e fotbalul. Sunt momente şi oportunităţi. Am fost inspirat la schimbări. Cei care au intrat au adus un plus mental, fizic şi tehnic. Au făcut diferenţa. Înlocuirile noastre au fost mai bune ca ale lor, iar acest lucru ne-a adus victoria. Suntem fericiţi. E o victorie mare, am cucerit trei puncte importante. Acest succes ne aduce încredere în posibilităţile noastre. Vrem să facem iar un an foarte bun, iar echipa trebuie să capete încredere, că e foarte tânără. E fantastic pentru noi acest succes, venit înaintea pauzei de campionat“, a declarat managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, care a mizat la Cluj pe Buzbuchi - Mladen, Țîru, Luchin, De Nooijer - Achim (67 Voduţ), Băluţă, Vînă - I. Hagi, Drăguş (79 Houri) , Măţan (56 Ciobanu).
 

Capul sus, fotbalul merge înainte

 
De cealaltă parte, CFR Cluj (antrenor, Toni Conceicao) a mizat pe: Peteleu (57 Manea), Mureşan, Vinicius, Camora - Ioniţă (46 Tambe), Males, Djokovic - Păun, Țucudean, Mailat (65 Costache). Campioana traversează clipe dificile, după eliminarea ruşinoasă din Europa League venind această înfrângere acasă. „Trebuie să ai încredere, totul ţine de minte. Trebuie să ai puterea să te ridici în momentele grele. Le-am spus după meci unora de la ei, capul sus, fotbalul merge înainte. Azi eşti trist, mâine eşti fericit. CFR este un club puternic şi trebuie să aibă puterea de a merge înainte, de a se uita în faţă şi de a juca un fotbal bun“, a spus Gică Hagi.
 

„Voduţ ne-a câştigat meciul”

 
„Regele“ l-a remarcat în mod deosebit pe Mihai Voduţ pentru reuşitele sale de la Cluj. „Bravo, Voduţ! Aştepta acest moment, a fost în «carantină» un an şi ceva. Munceşte mult, îşi doreşte foarte mult. Acest gol îi dă o mare încredere şi e bine şi pentru noi, ca echipă. Voduţ e nouarul pe care ni-l doream. Alături de Drăguş şi cu alţi câţiva tineri putem sta libiştiţi, că avem atacanţi. Mă bucur tare pentru Voduţ, l-am felicitat, ne-a câştigat meciul. Trebuia să-i vină şi acest moment. Este un gol fantastic pentru noi. Voduţ era într-un moment dificil, era confuz, dar uite că a venit, a muncit mult“, a spus Hagi, care a subliniat jocul bun al întregii echipe. „Toţi jucătorii au făcut o partidă foarte bună. Creşteam de la meci la meci şi ne recăpătăm ritmul şi intensitatea pe care le aveam înainte. Uşor-uşor, vin lucrurile bune şi sperăm să vedeţi tot campionatul o echipă frumoasă, aşa cum v-am obişnuit în ultimii trei ani şi jumătate“, a punctat managerul tehnic al FC Viitorul.
 

Au un defect mare

 
Hagi ştie la ce mai are de lucru echipa sa. „Pe plan ofensiv, la mingi băgate în careu, la posesie, suntem pe primul loc, dar avem un defect mare, le-am spus înainte de meci jucătorilor şi am pregătit partida în consecinţă: la dueluri şi la jocul defensiv trebuie să stăm mult mai bine, să lucrăm mult mai bine. Aceasta ne-a costat unele rezultate, fotbalul are anumite faze. Cu Dinamo am avut 63% posesie, dar am pierdut meciul“, a spus „Regele“.
 

„Altă întrebare, asta e şmecherească, nu mă mai prindeţi, gata!“

 
Întrebat, la conferinţa de presă de după meciul cu CFR, „Când îl vom vedea pe Ianis Hagi sub comanda selecţionerului Contra?“, Hagi a fost ferm: „Altă întrebare, asta e şmecherească, nu mă mai prindeţi, gata!“. Tehnicianul constănţean a dezvăluit că îşi va lua câteva zile de vacanţă, în perioada următoare campionatul fiind întrerupt pentru meciurile echipei României. „Sunt în vacanţă o săptămână, îmi iau şi eu vacanţă, mă duc să stau o săptămână cu nevasta. Îl las pe Cătălin Anghel să antreneze echipa. Mă văd cu ei săptămâna viitoare. Mă mai plimb şi eu, trebuie să-mi scot şi eu nevasta. Nu vedeţi că numai în trening sunt?“, a spus Hagi, cu zâmbetul pe buze.
 

Cadouri speciale

 
După meciul câştigat cu CFR Cluj, „Regele“ a fost întâmpinat de zeci de fani care l-au felicitat pentru proiectul de a creşte şi forma jucători şi i-au urat succes în activitate. Printre aceştia s-a aflat şi o femeie care, anul trecut, a suferit un teribil accident, fiind de lovită de o maşină în timp ce se afla într-o staţie de autobuz. De atunci, s-a dedicat activităţii de a lucra diverse articole artizanale, iar, cu ocazia meciului de la Cluj, i-a oferit lui Hagi câteva produse artizanale inscripţionate cu însemnele formaţiei constănţene.
 
Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la DIICOT! 15 persoane din Piața Chiliei, acuzate de trafic de droguri. Ultimul anunț al judecătorilor

27 Apr 2021 2493

Oferte de colaborare de la agenţii de pariuri, refuzate de club Un nou comunicat al FC Viitorul în cazul „Mihai Voduţ“

23 Jan 2019 1907

FC Viitorul s-a despărţit de atacantul Mihai Voduţ

22 Jan 2019 2414

FC Viitorul a suspendat momentan contractul fotbalistului Mihai Voduţ, suspectat că ar fi jucat la pariuri

21 Jan 2019 2767

„Am arătat că ştim să ne şi apărăm“ Gică Hagi a remarcat jocul defensiv al FC Viitorul din victoria cu FC Botoşani

29 Oct 2018 1484

FC Viitorul a câștigat pe terenul campioanei CFR Cluj, care, în minutul 86, conducea cu 1-0! Voduț, gol a la Hagi

02 Sep 2018 2074

FC Viitorul întâlneşte mâine Concordia Chiajna Gică Hagi - „Trebuie să facem un joc foarte bun, exact“

29 Jul 2018 1960

„Unul dintre cei mai buni din România“ Noul „pariu“ al lui Gică Hagi. A transferat un jucător în care îşi pune mari speranţe

03 Feb 2018 2468

FC Viitorul, amical cu Galatasaray Mihai Voduţ - „Mă bucur că am ajuns la campioana României. Sper să nu dezamăgesc“ (galerie foto)

11 Jan 2018 2692

Mihai Voduţ, jucător cu acte în regulă al FC Viitorul

10 Jan 2018 3283

FC Viitorul l-a transferat pe Mihai Voduţ

08 Jan 2018 2480

FC Viitorul demarează astăzi pregătirea Golgheterul George Ţucudean, la CFR Cluj. Mihai Voduţ, sub comanda lui Gică Hagi?

08 Jan 2018 2971