Gică Hagi, nemulțumit de selecția lui Cosmin Contra „Ianis de ce nu a fost convocat? Că e băiatul lui Hagi, nu? Suntem prea mici ca să fim băgați în seamă”

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, s-a arătat nemulțumit că selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Cosmin Contra, nu a inclus pe lista preliminară a convocaților pentru meciurile amicale cu Chile și Finlanda mai mulți jucători de la FC Viitorul sau foști la FC Viitorul.

Contra a convocat pentru cele confruntări un singur jucător de la campioana României, mijlocașul Alexandru Cicâldău. 
   

Așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, și în acest sezon am jucat un fotbal bun, cu personalitate și posesie, dominând. Dar se pare că nu sunt ochi și pentru noi. Suntem prea mici ca să fim băgați în seamă. Am văzut convocările la lotul național și un singur jucător de la Viitorul convocat mi se pare, cu tot respectul față de selecționer, foarte, foarte, foarte puțin. Vă rog frumos să faceți o dezbatere dacă FC Viitorul trebuia să aibă mai mulți jucători la lotul național, pentru că statistica o arată. E dreptul lui Contra, el răspunde, dar nu înseamnă că ce face face bine. Chiar dacă e băiatul meu, Ianis e căpitanul Viitorului, echipa de pe locul trei. A fost cel mai bun jucător în pregătire, cel mai decisiv jucător în 2018, din Liga 1, alături de Mitriță, de la CSU Craiova. Cel mai bun jucător sub 21 de ani. Care există în România, și afară, și ever. Statistica o spune. Și nu-i convocat! Iar Contra spune că vrea să întinerească echipa. De ce? Că e băiatul lui Hagi, nu? Aceeași poveste de acum trei - patru ani. Bine, tată, OK.  Asta e. Asta e România. Pe zi ce trece înțeleg că asta e România. Dar nu suntem pe drumul bun. Și o zic cu toată responsabilitatea. Se ocolesc jucătorii care au fost la Viitorul. Bălașa, Tănase... Cei care joacă acum, Târu...Căpitanul echipelor naționale, la toate categoriile. 24 de ani, al doilea căpitan al Viitorului! Domnilor... Înseamnă că eu văd alt fotbal? Nu, aceasta e realitatea. Cel mai bun la U-21 a fost Țâru. Printre cei mai buni. De ce nu e la lotul național? Campion cu Viitorul, a jucat toate meciurile, iar în anumite meciuri în Liga 1 avea 100% dueluri câștigate. E jucător de la Viitorul însă. De ce Bălașa nu e la lot? Joacă bine cu Danemarca, iar apoi nu mai e, a declarat Gică Hagi.


FC Viitorul a câștigat cu 1-0 (Ianis Hagi 84) meciul de pe teren propriu cu Poli Iași, din penultima etapă a turneului play-off al Ligii 1.

Am pregătit meciul să atacăm pozițional foarte mult. Să câștigăm mingea foarte repede și să fim atenți la contraatacul lor. În prima repriză, atacanții noștri nu au făcut ce trebuia, dar am vorbit cu ei la pauză. În partea secundă, au jucat mai bine, iar până la urmă a venit un gol și am câștigat. Am avut un an extraordinar și ne-am despărțit așa cum trebuie de suporterii noștri, a precizat Hagi.


Sursa foto: ZIUA de Constanța             

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3114

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1384

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2060

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6118

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2914

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2652

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2151

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910