Gică Hagi, nemulţumit din nou „Voi credeţi că e normal? Hai, mă… E de glumă asta!”

Managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, s-a arătat nemulţumit de faptul că fiul său, Ianis, nu e convocat la loturile naţionale. Tânărul Hagi se află în lotul mare al echipei din Serie A Fiorentina, iar recent a înscris din lovitură liberă într-un meci al echipei de tineret a clubului italian. 
 
„Ianis n-a fost promovat până în ziua de astăzi niciodată. A jucat 30 de meciuri în Liga 1, etapă de etapă, a marcat goluri, dar n-a fost convocat nici la U-19. Iar alţi colegi de-ai lui de la 1998 au fost chemaţi la lot. Şi nu erau la echipa mare. Ianis şi-a câştigat pe teren dreptul de a fi convocat. Fiorentina l-a cumpărat de la 15 ani şi jumătate. Voi credeţi că e normal? Hai, mă… E de glumă asta. Glumim. Dar asta e, mergem înainte. «Nu-i aşa bun, să meargă să se mai antreneze». Dar să nu vină şi el odată să zică altceva… Cum cultivi omul, aşa poţi să îl ai. Anul trecut, Ianis a ieşit cel mai bun tânăr jucător în ierarhia AFAN, votat de fotbalişti şi de antrenori. Când tu ajungi cel mai bun, acesta-i tratament? Nicio convocare. Nimic! De ce? Că-l cheamă Hagi. Nu ştiu de unde vine, dar asta e, sută la sută. Dar le îndur, le iau cu mine. Sunt obişnuit să lupt. De jos, cu coatele. Mă duc în continuare, cât oi putea. Dar nu e normal. Ăsta nu e respect faţă de unul care a dat mult şi munceşte“, a spus Hagi.

„S-a dus la echipa de pe locul cinci din Italia”

Cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc a ţinut să reamintească faptul că Ianis e în lotul mare al Fiorentinei, nu la echipa secundă. „E la echipa mare, nu cum s-a insinuat. S-a dus la Primavera după o discuţie cu stafful, pentru că el trebuie să aibă minute, să joace. O va mai face probabil de câteva ori în acest an, dar el e la echipa mare. E în lot şi sperăm să şi evolueze cât mai repede în Serie A. Din discuţia mea cu Fiorentina, ştiam că, la început, va juca mai puţin şi se va antrena mult mai mult, pentru că trebuie să se dezvolte şi să ajungă la nivelul unui campionat care e între primele cinci din Europa. Nu s-a dus la o echipă mică, într-un campionat mic, ci la formaţia care a fost pe locul cinci anul trecut“, a spus Gică Hagi.

„Păcat că e tratat aşa”

„Regele“ crede că Ianis merita şi o mai mare mediatizare. „E păcat că un jucător care poartă un nume în spate este tratat aşa. De alţii se vorbeşte mult, se scrie mult. Dar asta e, nu e nicio problemă, el îşi vede de drumul lui. E singurul jucător din România care a semnat cu echipa de pe locul cinci din Italia, dar nu i s-a luat niciun interviu, nu s-a scris nimic de el. Treceţi aşa cu vederea… El şi-a creat un nume, iar taică-său a jucat fotbal. Trebuie să fiţi cu toţii la fel. Să-i daţi fiecărui copil aceeaşi măsură. Ianis merită, atât fotbalistic, cât şi comportamental”, a precizat Hagi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3115

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1384

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2061

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6119

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2914

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2653

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2152

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910