Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

 

 
  • Partida din grupele Cupei, cu CSM Alexandria (locul întâi în seria 6 a Ligii a 3-a), s-a încheiat la egalitate, 2-2, Farul folosind o echipă din care au lipsit nouă jucători importanți, ținând cont că, la distanță de trei zile, e programată importantul meci cu Rapid.
 
Liderul Superligii, Farul Constanța, a jucat marți, 18 octombrie, la Turnu Măgurele, în Cupa României, iar vineri, 21 octombrie, are meci în campionat, în deplasare cu Rapid București, echipa de pe locul doi în clasament.
 
Partida din grupele Cupei, cu CSM Alexandria (locul întâi în seria 6 a Ligii a 3-a), s-a încheiat la egalitate, 2-2, Farul folosind o echipă din care au lipsit nouă jucători importanți, ținând cont că, distanță de trei zile, e programată importanta partidă cu Rapid. La finalul meciului de Cupă, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, s-a arătat nemulțumit de faptul că, înainte de disputa de Liga 1, Rapid a jucat în Cupa României acasă, iar „marinarii“ au evoluat la Turnu Măgurele, giuleștenii având astfel un avantaj. Hagi a criticat și unele aspect organizatorice ale partidei cu CSM Alexandria.
 
„N-am văzut copii de mingi“
 
„Rapidul joacă acasă, noi mergem 400 de kilometri (n.r. de la Constanța la Turnu Măgurele). Pentru unii ceva, pentru alții altceva. Rivalii noștri joacă acasă, noi am venit 400 de kilometri. Jucăm marți și vineri. Am făcut kilometri și atunci trebuie să las și eu jucătorii acasă. Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri. E mult. Dar probabil e o întâmplare, toată lumea știe mai bine, mai puțin eu. Apoi ce s-a văzut și pe teren. Scuzați-mă! Dacă ăla nu e penalty, atunci... Gol valabil în prima repriză. Am făcut 400 de kilometri, am venit și nu erau copii de mingi. Meci oficial! Televizat. Ce să înțeleg? Care e nivelul, unde suntem? E păcat. Nu știu cum s-a organizat meciul, dar nu se poate. Din punctul meu de vedere, s-a ajuns prea departe. E Cupa României, oficial, și n-am văzut copii de mingi. Nu erau! Trebuie să avem pretenții, nu se poate așa ceva“, a spus Gică Hagi, la Prima Sport.
 
„Când primești gol în ultimele minute, ești dezamăgit“
 
În meciul de Cupă cu CSM Alexandria, ambele goluri ale Farului au fost marcate de Gabriel Torje, gazdele egalând în minutul 86. „Cred că publicul s-a bucurat, a fost un meci frumos, fiecare echipă marcând de două ori. Chiar dacă e din Liga a 3-a, CSM Alexandria e o echipă foarte bună, pe locul întâi în seria ei. Merită să fie aici. Noi trebuia să fim mai inteligenți, să fi știut cum să facem lucrurile, ca să plecăm acasă cu trei puncte. Cei pe care i-am trimis în teren au încercat, fiecare a dat cât a putut, dar ăsta e fotbalul. Cred însă că am avut și penalty, și gol valabil, însă mergem înainte. Torje crește, dar încă nu e el, la nivelul maxim. Echipa trebuia să facă mai mult și să câștigăm. Când primești gol în ultimele minute, ești dezamăgit. E clar că s-a făcut o greșeală. Trebuia să fim mai atenți“, a mai spus managerul tehnic al echipei constănțene, conform sursei citate.
 
Numărul de vagoane, suplimentat

 
Partida cu Rapid este așteptată cu mare interes și de fanii „marinarilor“, care se organizează pentru dseplasarea din Giulești. „Având în vedere cererea mare de înscrieri pentru meciul cu Rapid, am suplimentat numărul de vagoane, așadar în loc de 3 vagoane vom avea 4. Sună adunarea în anturajul tău și veniti la meciul Rapid - Farul din data de 21 Octombrie, Vineri, ora 20:30. Veniți la ora 16.00 (cel târziu) în Gară! Plecarea va avea loc la ora 16:37 din Gara Constanța, așadar veniți cu măcar 30-45 minute înainte de plecare. Întoarcerea va avea loc imediat după meci (aproximativ 23:30). Pentru a vă trece pe lista deplasării, lăsați un mesaj privat pe pagina Peluzei Marine și achitați suma de 150 lei (acesta fiind costul transportului dus-întors) la restaurant Rumen (atât pe strada Unirii 96 - Faleză Nord, cât și pe strada Liliacului 2B - Km 4-5). Ultima zi pentru înscriere va fi 20.10.2022. Nu uitați să aveți la voi tricoul / bluzonul negru, steagul și eșarfa / fularul. Hai Farul! Înainte, marinari!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Peluza Marină - Farul“.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: 1 - Farul Constanța; galerie - Facebook (Peluza Marină - Farul)
 
Citește și:

Farul Constanța, alături de elevii Școlii Gimnaziale nr. 18 „Jean Bart“ din Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1773

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3245

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 898

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1426

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1750

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2129

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2381

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6189

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2285

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2970

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11221

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2197

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1801

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2167

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1951