Gică Hagi „Nu s-a vorbit deloc de meciul nostru cu CFR. Există numai Steaua. Noi suntem doar participanți”

FC Viitorul, campioana României și aflată actualmente pe locul patru în clasamentul turneului play-off al Ligii 1, și CFR Cluj, a doua în ierarhie, se întâlnesc duminică, de la ora 20.45, la Ovidiu, într-un meci din etapa a cincea a întrecerii.

Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, spune că elevii săi vor avea un meci greu, dar speră să câștige.

Traversăm o perioadă foarte bună. Avem trei meciuri foarte grele în față, cu CFR Cluj, cu FCSB și cu CSU Craiova, echipe care se află în fața noastră. Sunt partide provocatoare, p care încercămsă le câștigăm, autodepășindu-ne și făcând meciuri extraordinare. Nouă ne place să ne impunem în meci, să dominăm, să jucăm pe atac și nu vom schimba această filosofie, deși ne vom confrunta cu adversari foarte tari. CFR e puternică, are un antrenor, Dan Petrescu, experimentat și e foarte echilibrată în ambele faze ale jocului. Va fi un meci interesant. I-am bătut în ultimele partide la Ovidiu și sperăm ca duminică că vină a treia victorie la rând cu ei ospeți. Sper ca jucătorii noștri să nu fie dominați de prea mulți entuziasm, trebuie să jucăm inteligent. Stilul lui Dan Petrescu se va confrunta cu al meu. CFR luptă la titlu, are forță în teren, marchează și e agresivă. Nu contează că vine după câteva egaluri. Tot la victorie va juca. Dar și voi vrem să câștigăm. Vă dați seama ce meci va ieși!, a spus Hagi.


„Regele” este de părere că și dacă o va învinge pe CFR, FC Viitorul tot la locul trei va lupta.

Uitați ce a spus Dan Petrescu! Indiferent dacă vom câștiga noi, tot CFR și FCSB se vor bate la campionat. Am face o greșeală mare să ne gândim la locul 2 sau la 1. Noi ne luptăm cu Craiova pentru poziția a treia, a precizat Gică Hagi.


Managerul tehnic al FC Viitorul este nemulțumit că nu s-a vorbit înaceastă săptămână și de meciul FC Viitorul - CFR.

„Există numai Steaua. Noi suntem doar participanți. Participăm așa, din când în când. Dar vă amintesc că Viitorul e campioana României, iar în ultimii trei ani a jucat foarte frumos. Zero s-a vorbit despre partida pe care o vom juca cu CFR. Să se spună și de tinerii Viitorului, ce medie de vârstă au, cum am câștigat în deplasare. Folosesc fotbaliști de 18, 19, 20 sau 21 de ani și ne batem de egal la egal cu echipele mari ale campionatului. La noi, un jucători de 24 de ani e bătrân. Dar meciul cu CFR nu e important. Ce meci e e? Unul oarecare! Ce fac eu e normal, a fost ironic Hagi.


Mijlocașul Alexandru Cicâldău a spus că FC Viitorul trebuie să trateze partida cu CFR cu maximă seriozitate și să încerce să câștige.

CFR nu e în criză. E o echipă foarte bună. Se va bate la campionat până în ultima etapă. Noi suntem mai aproape acum de locul trei. Avem o echipă rânără, dar omogenă, cu un joc colectiv foarte bun. Cred că stadionul va fi plin. CFR nu va avea meci ușor, a spus Cicâldău.

Echipa noastră a crescut în ultimele meciuri, arată bine. Obiectivul nostru e locul trei, dar o victorie cu CFR ne-ar face să sperăm la mai mult. Trebuie să o luăm însă pas cu pas. La finele campionatului, voi pleca la Athletic Bilbao, așa că vreau să las echipa cât mai sus înclasament. Vreau să-mi fac datoria pânăla capăt, a spus și fundașul Cristian Ganea.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța            

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3113

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1383

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2060

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6118

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2913

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2652

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2150

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910