Gică Hagi - „O repriză a doua extraordinară“ FC Viitorul a reacţionat foarte bine după ce a fost condusă la Ovidiu de Sepsi Sf. Gheorghe (galerie foto)

Chiar dacă managerul tehnic Gică Hagi a folosit cu preponderenţă fotbalişti care au jucat mai puţin până acum, FC Viitorul a reuşit să învingă Sepsi Sf. Gheorghe, în meciul de la Ovidiu, din etapa a opta a turneului play-off al Ligii 1.
 
Gazdele s-au impus cu 3-1 (0-0), după ce Sepsi a deschis scorul în minutul 49, prin Hamed. FC Viitorul a revenit pe tabelă grație golurilor de generic ale lui Calcan (51, 68 - ambele înscrise în urma unor execuții foarte frumoase) și a reuşitei lui Eric (74). „Am făcut un meci foarte bun. Am schimbat foarte mulţi jucători şi nu era uşor să jucăm acasă în aceste condiţii un meci de play-off, în care trebuia să câştigăm. Trebuia să producem fotbal şi să avem ritm şi intensitate. An întâlnit o echipă foarte bună pe contraatac. Sunt fericit pentru victorie. V-am spus că sunt bun şi am demonstrat acest lucru. Chiar dacă am schimbat opt jucători, echipa a jucat foarte bine. Am făcut o repriză a doua extraordinară. Am început meciul mai greu, dar după pauză lucrurile au mers foarte bine. V-am spus că va veni şi prima victorie cu Sepsi din acest sezon. Mă bucur că am reacţionat foarte bine după 0-1“, a spus Hagi.
 

„Trebuie să-l dezvoltăm şi să avem grijă de el“

 
FC Viitorul se putea impune la diferenţă şi mai mare, dar tânărul de 16 ani Alexi Pitu a ratat un penalty, în minutul 85, lovitura de la 11 m fiind obținută de Rivaldinho. Hagi a explicat motivele pentru care l-a desemnat pe Pitu să execute penalty-ul. „Am vrut să urmăresc o logică, însă din păcate nu i-a ieşit lui Alexi, dar nu e nimic. E un băiat tânăr, care creşte şi se adaptează nivelului nostru. Era foarte bine în vară, când a fost cu noi în pregătire, acum nu e la ritrmul şi la intensitatea echipei. Dar îi dăm încredere, că e un jucător foarte talentat, care ştie fotbal şi uşor-uşor va veni lângă noi, să fie mai bun. Trebuie să-l dezvoltăm şi să avem grijă de el. Îmi pare rău că nu a reuşit să înscrie acum, întrucât pentru el orice gol e important. Era normal să-i dau această şansă unui jucător tânăr, care de câte ori a intrat pe teren a făcut-o bine. La vârsta lui, are personalitate“, a menţionat Gică Hagi.
 

Încă două meciuri în play-off şi finala de Cupă

 
Aflată pe locul patru în clasament, FC Viitorul mai are de jucat două meciuri în play-off, cu Astra Giurgiu (pe teren propriu, sâmbătă, 11 mai, de la ora 19.30) şi cu CSU Craiova (în deplasare, sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.30), plus finala de Cupă, cu Astra, de pe 25 mai, de la Ploieşti. „Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Întâlnim acum Astra acasă, o echipă foarte bună, vom încerca să câştigăm iar. Vom vedea. Pregătim bine toate partidele care au mai rămas din play-off şi bineînţeles finala Cupei României“, a spus Hagi.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
Citeşte şi:
 
Andreias Calcan, dublă spectaculoasă Condusă la Ovidiu de Sepsi Sf. Gheorghe, FC Viitorul a întors meciul și a câștigat

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3117

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 837

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1389

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1709

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2071

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2343

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6124

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2915

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2654

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2155

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1767

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910