Gică Hagi - „Puncte foarte importante“ FC Viitorul - Concordia Chiajna, ultimul meci al campioanei din 2017 la Ovidiu

Campioana României la fotbal FC Viitorul susţine sâmbătă, pe teren propriu, la Ovidiu, partida din etapa a 21-a a Ligii 1, penultima rundă din acest an
 
Aflată pe locul șase în ierarhie, cu 31 de puncte, echipa antrenată de Gică Hagi întâlneşte, de la ora 17.00, a zecea clasată, cu 23 de puncte, Concordia Chiajna. Pentru FC Viitorul, echipă aflată în cursa pentru calificarea în play-off, e ultimul meci din 2017 susţinut pe teren propriu în campionat, astfel că echipa constănţeană vrea să le ofere fanilor, la final de an, o victorie.
 
„Este important să câştigăm şi să facem un joc bun. După un an extraordinar, în care am produs minunea, la care nimeni nu se aştepta, ieşind campioni, vrem să intrăm în vacanţă aşa cum trebuie. Concordia a crescut foarte mult în ultimul timp, e mult mai organizată şi mai disciplinată în joc, graţie antrenorului Ion Moldovan, un tehnician inteligent, care a resuscitat această formaţie, punându-şi amprenta asupra jocului ei. Dacă nu te prezinţi la înălţime, Chiajna e în stare de jocuri bune. Punctele puse în joc sâmbătă sunt foarte importante pentru noi, ni le dorim şi trebuie să luptăm pentru ele, să fim conectaţi, cu atitudine bună şi serioşi. Să dăm ce avem mai bun în noi“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
Campioana României va fi lipsită de căpitanul Bogdan Ţâru, care a fost eliminat în etapa trecută, la Craiova. „Contează mai puţin dacă lipseşte cineva. Cine intră trebuie să dea maximul. O echipă nu stă în niciun jucător“, a precizat Gică Hagi.
Se sparge ghinionul?
 
„Vom avea un meci greu, ca toate celelalte. Chiajna are jucători buni, cu experienţă. Jucăm însă acasă şi trebuie neapărat să câştigăm, căci bătălia pentru play-off e mare. Vrem să arătăm bine la ultimul meci la Ovidiu din 2017. Sper să sparg şi eu ghinionul şi să marchez. Faţă de anul trecut, acum am fructificat mai puţine ocazii“, a spus şi atacantul Aurelian Chiţu.

„Ce apare prin presă sunt doar poveşti“ 

„Sperăm să reuşim o evoluţie care să ne aducă victoria. Vrem să le facem o bucurie spectatorilor, pe care îi aşteptăm alături de noi. Obiectivul nostru e să intrăm în play-off. Nu ştiu nimic de o eventuală ofertă de la Athletic Bilbao, nu m-a anunţat nimeni. Ce apare prin presă sunt doar poveşti. Am crescut la Bilbao, familia mea locuieşte de 20 de ani acolo, dar nu e nimic concret. Astfel că nu vreau să vorbesc prea mult de acest aspect, mă concentrez asupra evoluţiilor de la FC Viitorul“, a precizat şi jucătorul de bandă stângă Cristi Ganea.

Cât costă biletele 

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Concordia Chiajna au următoarele preţuri: 30 de lei la Tribuna I, 20 de lei la Tribuna a II-a, 10 lei la Peluza I şi a II-a. Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa tichete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. De pe site-ul Eventim şi de pe fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. În ziua disputării meciului la stadionul central se vor achiziţiona bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 15.00. Persoană de contact din partea clubului Viitorul pentru informaţii cu privire la achiziţionarea documentelor de acces este Alexandru Guteanu (telefon 0733.735.115). 

Transport pentru suporteri 

Şi la meciul de sâmbătă, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă, la ora 15.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1650

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3220

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 871

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1414

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1736

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2114

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2375

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6171

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2271

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2950

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2685

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11205

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2179

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1792

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2156