Gică Hagi, șocat de războiul din Ucraina „Pentru binele tuturor de pe pământ, opriți-vă! Și uitați de lucrul acesta!“

 
  • Gică Hagi a vorbit și pe marginea conflictului militar din Ucraina, care aduce nenumărate suferințe. 

La conferința de presă de după meciul CSU Craiova - Farul Constanța 1-0, Gică Hagi, managerul tehnic al echipei de pe litoral, a făcut referire, răspunzând unei întrebări în acest sens, și la războiul din Ucraina.  
 

Acum cu toții ne dăm seama ce bine e să ai pace și să fie liniște. Un război e de nedorit. Îmi doresc să se oprească cât mai repede. Toată lumea pierde din acest lucru. Zic și eu stop, cât mai repede. Să facă în așa fel încât să se înțeleagă unii cu alții. Sunt foarte multe interese și foarte mulți bani la mijloc. Din cauza aceasta vin toate, toate problemele societății în momentul de față. Și nu ne mai săturăm. Ar trebui să eliminăm aceste lucruri, care nu mai au ce căuta în societate. Cei care au intrat în Ucraina ar trebui să se oprească. Noi, ceilalți, suntem mici. Cei mari, care au putere, informații și știu ce să facă, să oprească cât mai repede. Pentru că nu e nevoie de așa ceva. Vrem pace, liniște, și să fie sport, cultură, sănătate, viață frumoasă. Nu putem trăi cu bombe și cu ce se vede. Asta nu poate să existe!, a declarat „Regele“.

 
Acesta s-a declarat șocat de ce se întâmplă în Ucraina.
 

Mie nu-mi vine să cred, de când a început. Sunt șocat, zi de zi. Vreau, nu vreau, mă gândesc la acest lucru mai mult decât la partea cealaltă, fotbalul. Din păcate. Opriți-vă și să ne bucurăm cu toții de sănătate, de liniște și să fie pace pe pământ! Altfel, toată lumea va pierde. Eu nu știu ce în mintea celor care atacă, care pornesc un război. Ce gândesc și ce vor să facă. Nu se satură cu ce au, nu le ajunge odată? Cât vrei, ce vrei? De ce vii la mine în casă? Să vezi și casa mea, și a lui ăla, și a lui ăla, toate? Dar cât vreți să mai fie? Nu vă săturați câți bani și câtă putere aveți? Noi, ceilalți, vrem să trăim și noi normal și frumos. Mă gândesc la toată populația din Ucraina, la ce li s-a întâmplat. Ce să faci? Dezamăgire, suferință. Nu-mi vine să cred. E dureros că s-a ajuns la așa ceva. Pentru ce? Din punctul meu de vedere, din interese foarte mari. Bani foarte mulți. Și noi ceilalți mergem… Am avut pandemie doi ani, acum a venit și aceasta. Suntem… Pentru binele tuturor de pe pământ, opriți-vă! Și uitați de lucrul acesta. Faceți ca viața să fie frumoasă, să avem cultură, sport, social să stăm bine. Cât trăim și avem ochi, să fie bine. Dar eu sunt mic, nu cred că ce am zis eu se ia în seamă, a menționat Hagi.

 
Cel mai bun fotbalist din istoria României este de părere că banii nu trebuie cheltuiți în războaie, ci investiți în sectoarele vieții.
 

Partea socială e foarte importantă. Cei care au bani mulți trebuie să-i investească nu în războaie, ci în sport, în cultură, în actori, în filme, în teatru. Fiecare țară ar trebui să aibă integritatea ei și să ne ne simțim bine. Nu pot înțelege cum să mă duc eu la vecinul și să-i fac nu știu ce. Dar poate eu sunt pe altă undă sau nu am interese mari. Dar asta e. Doamne ajută să se oprească repede și să fie pace Să ne liniștim și să jucăm fotbal sau altceva, a mai spus managerul tehnic al Farului.                          

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1789

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3252

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 901

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1431

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1755

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2134

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2385

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6192

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2287

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2972

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2694

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11223

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2198

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1803

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2168