Gică Hagi - „Sper să câștige atacul“ FC Voluntari - FC Viitorul. Cea mai bună apărare contra celei mai bune ofensive (galerie foto)

  • Meciul FC Voluntari - FC Viitorul se joacă luni, de la ora 20.00.
  • Ambele formații străbat perioade foarte bune, FC Viitorul fiind liderul clasamentului.
  • Gică Hagi spune că echipa sa trebuie să facă un joc complet.


FC Viitorul, liderul clasamentului din turneul play-out al Ligii 1, dispută luni, 6 iulie, meciul din etapa a opta, întâlnind în deplasare FC Voluntari, care, înaintea primelor meciuri ale rundei, ocupa locul doi.

Este un alt derby din play-out, pe lângă locurile din clasament ocupate de cele două echipe, contând și forma bună în care se află FC Viitorul și FC Voluntari. Echipa de pe litoral conduce ierarhia cu 34 de puncte, după patru victorii, două egaluri și un eșec, golaveraj 14-9, în vreme ce formația ilfoveană, singura neînvinsă până acum în play-out, are cinci victorii și două egaluri în șapte confruntări, golaveraj 10-2. Practic, luni se vor întâlni cel mai bun atac (al FC Viitorul) cu cea mai bună apărare (a lui FC Voluntari) din play-out! În plus, FC Voluntari are cinci victorii consecutive, în cele 11 meciuri la rând fără înfrângere.
 

„Va trebui să facem un meci complet“

„Deplasare dificilă, contra unei echipe în formă, care a înregistrat rezultate foarte bune, grație unui joc consistent. Antrenorul Mihai Teja a schimbat fața echipei. Voluntari e bine organizată, joacă fotbal, așa că va trebui să facem un meci complet, să fim pregătiți pentru ambele faze. Sper să fim mai buni ca ei. E un meci între două echipe care se află într-o perioadă bună și care-și doresc să câștige. Trebuie să găsim soluții, să fim competitivi și să facem puncte. Pentru mine ce am făcut ieri nu mai e valabil astăzi. E un meci nou, în care trebuie să demonstrezi că vrei să câștigi și că ai o mentalitate foarte bună. Nu e ușor să jucăm pe căldura aceasta incredibilă, după pauza din pricina pandemiei. E o altă planificare față de înainte. În duelul cel mai bun atac - cea mai bună apărare, sper să câștige atacul“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 

„Noi suntem Viitorul!“

„Meci foarte dificil, contra echipei de pe locul doi. Ei joacă foarte bine, produc un fotbal frumos, au câștigat meciuri, vom vedea, va fi care pe care. Voluntari are o serie bună, dar noi suntem Viitorul și vrem să câștigăm fiecare partidă. Cred că va ieși un meci frumos. Mergem să câștigăm cele trei puncte. Mă gândesc și la titlul de golgeter al Ligii 1. Sper să marcăm multe goluri și să rămân pe prima treaptă în clasamentul marcatorilor din campionat“, a punctat Gabi Iancu, căpitanul FC Viitorul.
 

Motivați să câștige

„Voluntari este o echipă bună, e neînvinsă până acum și a făcut meciuri extraordinare. Are un lot foarte bum, cu jucători tehnici. Vom avea meci greu, dar mergem foarte motivați, să luăm cele trei puncte. Vrem să câștigăm, dar nu neapărat pentru a întrerupe Voluntariului seria bună, ci pentru a ne face noi jocul și să ne continuăm perioada fastă“, a menționat și fundașul Virgil Ghiță, un alt lider al FC Viitorul.

Sursa foto: FC Viitorul


Citește și:


FC Viitorul, debut în play-out cu egal acasă. Încă un meci fără gol marcat

Tânărul de 17 ani Louis Munteanu aduce victoria FC Viitorul cu ultima clasată, FC Voluntari, care a condus cu 1-0!

FC Viitorul, cu poftă de gol în meciul cu FC Voluntari. 4-0! Echipa lui Hagi, pe locul doi în Liga 1




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1657

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3222

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 871

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1414

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1736

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2114

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2375

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6171

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2271

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2951

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2685

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11205

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2179

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1794

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2156