Gică Hagi, surpriză la antrenament FC Viitorul susţine astăzi două noi meciuri amicale, cu Kapaz şi FK Rostov (galerie foto+video)

Campioana României, FC Viitorul, va disputa luni, 22 ianuarie, alte două partide de verificare în cadrul cantonamentului de la Belek (Turcia). 
 
Ambele jocuri vor avea loc la Sueno Deluxe Hotel din Belek, după următorul program: FC Viitorul - Kapaz (Azerbaidjan), de la ora locală 11.00, şi FC Viitorul - FK Rostov (Rusia), de la ora locală 17.00. Până acum, echipa constănţeană a susţinut patru amicale în Antalya: FC Viitorul - Galatasaray Istanbul 0-2, FC Viitorul - Skenderbeu 1-1 (Gavra), FC Viitorul - Grasshoppers Zurich 1-1 (I. Hagi) şi FC Viitorul - Luch Vladivostok 4-2 (Drăguş 2, Gavra, Pitu). În afară de disputele de astăzi, până la finalul stagiului de pregătire mai sunt programate două meciuri, ambele joi, 25 ianuarie, cu Cernomorets Odessa (Ucraina) şi cu Jagiellonia (Polonia). FC Viitorul va disputa primul meci oficial din 2018 în 2 februarie (de la ora 20.45), când va întâlni, pe teren propriu, în etapa a 23-a din Liga 1, echipa Astra Giurgiu.

Gică Hagi, portar! 

După o zi de pauză, FC Viitorul a reluat sâmbătă antrenamentele, când au fost programate două şedinţe de pregătire. Cea de-a doua, desfăşurată la lumina reflectoarelor, s-a încheiat spectaculos, după ce în poarta Viitorului a intrat... managerul tehnic Gică Hagi. Acesta şi-a pus mănuşile de portar şi i-a provocat pe câţiva dintre jucători, care se pregăteau să exerseze loviturile libere, să arate cât de bine execută astfel de faze.

Pregătirea e grea, dar benefică 

„Pregătirea merge foarte bine. Mai avem o săptămână în Antalya. Pregătirea e grea, dar benefică pentru noi. Face parte din viaţa oricărui fotbalist. Nu avem cum să trecem peste ea. Ne aşteaptă patru meciuri grele în campionat, cu adversari dificili. Toate formaţiile s-au întărit. Trebuie să ne facem jocul nostru, să punem în practică ce antrenăm, să câştigăm cât mai multe puncte şi să ne calificăm în play-off“, a declarat mijlocaşul Sebastian Mladen.

Cristi Ganea, performanţă mare 

Internaţionalul de seniori al FC Viitorul, Cristi Ganea, va merge din vară în Spania, la Athletic Bilbao, dar până atunci se concentrează pe evoluţiile din tricoul Viitorului. „Sunt foarte fericit că s-a realizat transferul la Athletic Bilbao. Până când voi ajunge la echipa din Spania, vreau să-mi continui la FC Viitorul evoluţiile bune. Vrem să ne îndeplinim obiectivul. Fiecare vrea să ajungă la un nivel cât mai înalt. E munca mea de mic copil. Părinţii mei sunt acolo şi cred că fotbalul spaniol mi se potriveşte cel mai bine. E o mare performanţă pentru mine. Sunt doar al şaselea străin din istoria clubului“, a spus Ganea.

Alexandru Şerban, ultimul venit 

Conducerea tehnică de la FC Viitorul se bazează în Turcia pe un lot de 30 de jucători, ultimul venit fiind portarul Alexandru Şerban (16 ani), care, alături de echipa naţională Under-17 a României, a disputat două meciuri de verificare împotriva Turciei. Dintre cei 30 de componenţi ai lotului, nu mai puţin de 25 au fost sau sunt jucători cu prezenţe la loturile naţionale de juniori, tineret şi seniori. Iar dintre aceştia, 21 sunt crescuţi şi formaţi la Academia Gheorghe Hagi.
 
„Avem numai de învăţat“
 
Produs al academiei, Alexandru Măţan s-a remarcat de multe ori prin driblingurile spectaculoase. „În cantonamente, trebuie să acumulăm pentru ce ne aşteaptă în sezon. Ne pregătim bine, am jucat bine în meciurile amicale şi sperăm să începem campionatul cu dreptul. Avem numai de învăţat din meciurile amicale susţinute în Antalya“, a spus Măţan, internaţional de juniori Under-19 al României, unde, în prima parte a campaniei de calificare la turneul final, a înscris cinci goluri.

Drăguş, un nou gol spectaculos

În vârstă de doar 18 ani, Denis Drăguş s-a făcut rapid remarcat prin execuţiile sale în tricoul FC Viitorul. După reuşita antologică din meciul cu FC Botoşani, din Cupa României, atacantul campioanei României a înscris un nou gol de generic, de data aceasta în cantonamentul din Turcia, de la Belek, împotriva formaţiei ruse Luch Vladivostok, scor 4-2. O partidă în care internaţionalul de juniori U-19 a deschis scorul din penalty, apoi a majorat diferenţa cu un şut de la 23 de metri, după care a oferit pasa decisivă la golul trei al Viitorului.
 
„Până acum, am susţinut în Antalya meciuri cu adversari buni, mai ales primul, Galatasaray. În Liga 1, avem patru meciuri foarte importante pentru accederea în play-off. Sperăm să ne impunem şi să fim sus în clasament“, a punctat Drăguş.
 
Sursa foto: fcviitorul.ro
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1695

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3231

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 877

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1418

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1741

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2121

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2377

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6178

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2275

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2958

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2686

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11213

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2185

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1795

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2159