Gimnasta Andreea Preda, campioană europeană, a avut parte de o frumoasă surpriză la Costineşti

  • Andreea Preda a cucerit două medalii, aur şi bronz, la Campionatul European de gimnastică de la Mersin.
 
 

Performanţa de la Campionatul European a gimnastei Andreea Preda, de la Clubul Sportiv Şcolar nr. 1 Constanţa, a fost apreciată şi la Costineşti, comuna în care locuieşte sportiva, alături de familie.

Întrecerea continentală s-a desfăşurat la Mersin, în Turcia, iar loturile de junioare şi senioare ale României au cucerit 14 medalii. Andreea Preda a concurat la junioare şi a urcat pe podium de două ori. A făcut parte din echipa care a devenit campioană europeană, obţinând astfel medalia de aur, iar pe aparate s-a calificat în finala de la bârnă, la care a obţinut medalia de bronz. La întoarcerea acasă, Andreea Preda a primit o diplomă de merit din partea Primăriei Costineşti, un frumos buchet de flori, dar şi o sumă, la care au contribuit primarul Dumitru Jeanu şi o parte dintre consilierii locali, în condiţiile în care o premiere din fondurile Primăriei nu a putut fi efectuată acum, procedurile durând mai mult.
 
„Se acordă sportivei Preda Andreea pentru rezultatele obţinute la Campionatul European de gimnastică juniori din Turcia - decembrie 2020”, se menţionează în diplomă. „Mulțumim din suflet tuturor celor ce-au contribuit la surpriza Andreei. Sunt plăcut impresionată de gestul vostru! Vă dorim sărbători fericite alături de toți cei dragi sufletului vostru!”, a fost mesajul mamei Andreei Preda, sportivă care îi are ca antrenori la club pe Petruța Marcu și Cătălin Meran, iar coregraf este Mihaela Lintzmaier.
 
Din corpul tehnic al loturilor României prezente la Mersin au făcut parte și doi antrenori de pe litoral, Nicolae Forminte (CS Farul) şi Cătălin Meran (CSS1), alături de: antrenori - Liliana Cosma, Florin Cotuțiu, Cristian Moldovan, Lăcrămioara Moldovan, Lucian Sandu, Gina Gogean; staff medical - Răzvan Marcu și Constantin Avramescu; arbitre - Adela Popa și Daniela Trandafir. De la Constanţa au concurat la Mersin patru gimnaste: la senioare - Ioana Stănciulescu şi Silvia Sfiringu (ambele, de la CS Farul), iar la junioare - Mara Ceplinschi (CS Farul) şi Andreea Preda (CSS1).
 
Andreea Preda se pregăteşte de un an şi trei luni la lotul de la Deva, iar, în acest moment, este într-o scurtă vacanţă acasă, urmând a reveni la Deva pe 3 ianuarie.  
 
Sursa foto: Facebook (Angi Preda)
 
        
Citeşte şi:
 
Momente magice la Mersin
La Campionatul European, au impresionat şi patru gimnaste din Constanţa

 
La întoarcerea de la Europene, gimnastele României au colindat cu medaliile pe post de clopoţei!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța, laureata „Galei gimnasticii româneşti“

13 Feb 2024 831

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 04 decembrie 2023

05 Dec 2023 902

„Ei sunt mândria noastră“ Gimnasta Andreea Preda și rugbystul Dragoș Ser, diplome de merit din partea Primăriei Costinești (GALERIE FOTO)

13 Oct 2023 1237

România, din nou la Jocurile Olimpice Sabrina Maneca Voinea - „Ne-am dorit acest lucru de foarte mulți ani, iar visul ni s-a îndeplinit“ (GALERIE FOTO)

10 Oct 2023 1431

Gimnastică România s-a calificat cu echipa feminină la Jocurile Olimpice Paris 2024

03 Oct 2023 1631

Gimnaste din Constanța participante, cu lotul național, la un stagiu de pregătire în Finlanda

15 Aug 2023 1388

Gimnastică România s-a calificat la Campionatul Mondial. Sabrina Maneca Voinea, prezentă în două finale pe aparate la Euro

13 Apr 2023 1892

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 11 aprilie 2023

12 Apr 2023 1764

Gimnaste constănțene, la Campionatul European. Sabrina Maneca Voinea va concura la toate cele patru aparate

08 Apr 2023 12269

Gimnastele Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, pe podium la Palma de Mallorca. Alexandra Florea, medalie la Stuttgart (GALERIE FOTO)

22 Mar 2023 2664

Gimnasta constănțeană Andreea Preda participă la Campionatul Mondial

27 Oct 2022 1755

Gimnasta constănțeană Andreea Preda, medaliată la Cupa Mondială Challenge de la Mersin

11 Oct 2022 1316

Gimnaste constănțene, medaliate la Naționale și la RomGym Trophy (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)

06 Oct 2022 1669

Gimnaste constănțene, din lotul de la Deva, cantonament în Ungaria

25 Aug 2022 1296

Gimnastică România a ratat pentru opt zecimi calificarea în finală la Euro, dar și-a asigurat prezența la Mondiale

13 Aug 2022 1909